Προς το περιεχόμενο

Κάκιστη ή προκλητική συμπεριφορά μελών!

red30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν θα έχει καλό καιρό την καθαρα Δευτέρα ?

Ξέρει κανείς πόσο καλύτερο θα ήταν ένα forum αν έλειπαν παρόμοιες «έξυπνες» συμπεριφορές; blink.gif

Δημοσ.

Μηπως θα ηταν καλυτερα να κλειδωνοταν ή να σβηνονταν τα τελευταια μυνηματα μιας κ η τροπη του θεματος εχει αρχισει να ξεφευγει ... ?

Δημοσ.
Το θέμα λοιπόν είναι' date=' κατά τη γνώμη μου πάντα, πως παρουσιάζεις έναν εαυτό τόσο οξύθυμο (με όλα τα παρελκόμενα αυτού), όσο αυτών που σε οδήγησαν να κάνεις αυτό το θέμα. <....> Καλά το ξεκίνησες, αλλά στην πορεία βρέθηκε κάποιος που σε έβγαλε εκτός εαυτού. Φυσιολογικό μέχρι εδώ. Κάπως έτσι όμως, αντιδρούν και άλλοι στα δικά σου γραφώμενα.

Τί σημαίνει αυτό; Πως όσο επιδεικνύουμε χαρακτήρα τέτοιο, ανάλογη συμπεριφορά θα εισπράξουμε (κατά 90%, διότι υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι που έχουν κάνει την προσβολή, επάγγελμά τους).[/quote']

Χρίστινα διαβάζω τις απαντήσεις σου ως απολυτα δικές σου και ζητω συγνώμη αν αφησα να εννοηθεί κατι αλλο. Εχω κατανοήσει την άποψή σου για την ουσια του θέματος απο την αρχή και χάρηκα που διατύπωσες ξεκάθαρα μια αντιθετη αποψη απο το κατεστημένο. Στα υπόλοιπα περι γνωριμιών , γραφικού "χαρακτήρα" ή τεχνασμάτων δεν χρειάζεται να επεκταθούμε, μονο μια εξήγηση οφείλω να δώσω:

Ειμαι οξύθυμος και δεν το εκρυψα ποτε! Ομως σιγουρα δεν προκάλεσα ποτε πριν με προσβάλουν, με θίξουν ή ευθεως με προκαλέσουν να τσακωθώ. Ακόμα κι οταν κάποτε εγραψα καποιο γενικό σχολιο που μπορούσε να εκληφθει ως προκλητικό , εσπευσα μεσω pm να ζητήσω συγνώμη και δημοσίως να διορθώσω με διευκρινιστική απάντηση. Εδω λοιπον το θέμα που ανοιξα εχει (εν μερει) να κάνει με το πόσο ξεδιάντροπο ειναι να εκμεταλλεύεσαι καποιον προκαλώντας τον να τσακωθεί μαζι σου. Αν λοιπον το δεις απο την αρχη κι οχι ουδέτερα και περαστικά, θα δεις οτι βρισκομαι σε δεινή θέση, δικαίως οταν προκαλέσω αλλα σίγουρα αδίκως οταν προηγουμένως εχω προκληθεί.

Εχω βιώσει εδω κάμποσα περιστατικά και με αλλους χρήστες να προκαλούνται και μετά να <τις τρώνε> γιατι τόλμησαν να αντιμιλήσουν ή να βρίσουν στον προκαλώντα. Ετσι -σωστα νομιζω- διαφοροποιούνται οι 2 προκλητικές συμπεριφορές , παρ'οτι για τους κανόνες του forum αντιμετωπίζονται ως ομοιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...