mandate Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 mallon to topic prepei na legotan : pws na tsakw8eite xwris logo.
red30 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 mallon to topic prepei na legotan : pws na tsakw8eite xwris logo. Εσυ mandate ηρθες απο το πουθενα κι αντι να γράψεις τη γνώμη σου για 5 σελίδες απόψεις και γνώμες, διάλεξες να προσβαλεις ευθεως ΕΜΕΝΑ που ξεκίνησα το topic και ΟΛΟΥΣ οσους εχουν γράψει τη γνώμη τους. Γι'αυτο εκ μερους ολων: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ Edit: Εγραφα κι αλλα πολλα. Μετα βεβαια κατάλαβα περι τινος προκειται, ο ανθρωπος γράφτηκε πριν 1 μήνα και εκανε 300 μηνυματα! Τι μου λες.....
mandate Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 είμαι ο mandate ... πίσω από το πουθενά. δε μ' αρέσει η τροπή που πήρε απλά. όπως λέω και παραπάνω όποιος γράφει σ΄αυτό το topic πλακώνεται χωρίς να το καταλάβει. καλά μη μου πεις ότι θίχτηκες από τα βρωμόλογά μου. they say i am buggin'... they say i am losin' it... Γι' αυτό έκ μέρους μου: ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. unity peace order
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Γι'αυτο εκ μερους ολων: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ Επίδειξη του πως μπορείς να τσακωθείς απο το πουθενά: Ρε συ red30 μπορείς να μου πεις που στο διάολο έχω δηλώσει ότι σου έχω εκχωρήσει το δικαίωμα να με εκπροσωπείς; Επιπλέον δεν θυμάμαι αν εσύ ήσουν αυτός που έλεγε ότι μερικοί θέλουν να γίνουν mod στη θέση του mod, αλλά μόλις υπέπεσες στο ίδιο παράπτωμα.... Άντε να μην πέσει κανα "agents report for duty" με καμιά 100αρια μεγκάμπιτα φωτογραφιών για να γουστάρουμε
red30 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 LLNEO σάλτα...... Στο θέμα που ανοιξα εγω θα ζητήσω την αδεια σου για να πω οτι το κουράσαμε; Δε μου λες κατι αλλο, πως παει ο αγώνας για το 3% στις ερχόμενες εκλογές; (το 'πιασες το υπονοούμενο μεγαλε-μεγάλε; ) Προφανώς ο mandate εχει δίκιο, τον παρεξήγησα. Παρακαλω να κλειδώσει το θέμα.
Cristina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 LLNEO σάλτα...... Στο θέμα που ανοιξα εγω[/b'] θα ζητήσω την αδεια σου για να πω οτι το κουράσαμε; Δε μου λες κατι αλλο, πως παει ο αγώνας για το 3% στις ερχόμενες εκλογές; (το 'πιασες το υπονοούμενο μεγαλε-μεγάλε; ) Όλοι έχουν το κουμπί τους τελικά... Το θέμα του ποιος έχει δικαιώματα σε ένα topic που άνοιξε, σηκώνει πολλή κουβέντα, αλλά αφού έδωσες διαταγή να κλειδωθεί, δεν έχει νόημα να γράψω τίποτα σχετικά. Σωστά; Ούτε έχει σημασία αν υπάρχουν άλλοι που θέλουν να καταθέσουν την άποψή τους και κάποιοι άλλοι να την διαβάσουν. Τελικά νομίζω πως αυτό που σε ενοχλεί πιο πολύ είναι να σου κάνουν αυτό που κάνεις εσύ... Ελπίζω τουλάχιστον να μην σου φανούν και τα δικά μου σχόλια, πικρόχολα μιας και ειλικρινέστατα, δεν είναι. Αλλά ίσως σε ενοχλήσουν και έτσι να συνεχίσεις τα ευγενή σχόλιά σου έναντι άλλων μελών...
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Χριστίνα έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το παλικάρι αυτοσαρκάζεται στο τελευταίο του ποστ. Διότι αν δεν το κάνει μάλλον θα πρέπει να τρίξω τα δαχτυλά μου και να αρχίσω :razz: Τώρα που το σκέφτομαι, καθαρά προληπτικά (και απείρως ώριμα...) LLNEO σάλτα...... Κάτσε πάνω και κουνήσου :razz:
red30 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Χριστίνα εχεις λάθος, δεν εδωσα διαταγή! Εγραψα επι λέξη "Προφανώς ο mandate εχει δίκιο, τον παρεξήγησα. Παρακαλω να κλειδώσει το θέμα." . Ο mandate πριν εγραψε "mallon to topic prepei na legotan : pws na tsakw8eite xwris logo." και εξηγησε οτι σημαίνει "δε μ' αρέσει η τροπή που πήρε απλά. όπως λέω και παραπάνω όποιος γράφει σ΄αυτό το topic πλακώνεται χωρίς να το καταλάβει." Με μια μικρή αναδρομή και την ευγενική βοήθεια του LLNEO κατάλαβα πως μαλλον εχει δίκιο. Ετσι λοιπον ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ (και δεν διεταξα!) να κλειδώσει να ησυχάσουμε ολοι! Και λεω, εφοσον τα τελευταία 10-15 μηνυματα, ειναι απαντήσεις σε μένα ή με αλλα λόγια, ευγενική και καλόπιστη κριτική που εγω δεν τη δέχομαι γιατι ειμαι καθίκι, τι να κάνουμε τωρα; Ε, λοιπον ναι, ομολογω, εγω τον σκότωσα! Το θεμα για μένα εχει καταντήσει προσωπική αντιπαράθεση με παλια προηγούμενα (βλ. bandito, LLNEO) απο κόντρες για το eshop και αλλα θέματα. Δεν ειναι πάντα αυτο που φαίνεται παρ'οτι αγαθα απαντώ σε ολους. Γι'αυτο ειτε κρατήστε το ειτε κλειδώστε το, οπως τραβάει η καρδια σας! Τη γνώμη μου και την επιθυμία μου την ειπα πάντως.
Cristina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 [...] Τη γνώμη μου και την επιθυμία μου την ειπα πάντως. Εντελώς αγαθά' date=' θα σου απαντήσω με ένα quote σου: Γι'αυτο εκ μερους ολων: [b']ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ[/b]
red30 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Κάτσε πάνω και κουνήσου :razz: ααα ναι ειναι πολυ ωραια ετσι! Να δεις τι μου θυμίζει.. τι μου θυμίζει.. ετσι ακριβως γινοταν χθες με την κυρια Ελελνιου την πρεσβυτέρα. Πολλες φορές Την ξέρεις; Εντελώς αγαθά, θα σου απαντήσω με ένα quote σου. "Γι'αυτο εκ μερους ολων: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ" Μαλιστα... Μου λες δηλαδη οτι ειναι το ιδιο να γραφωι "το κουράσαμε το θέμα να το κλειδώσουμε" και το ιδιο να γράφω "τι μαλ... θέμα" οταν μάλιστα δεν εχω γράψει πριν ουτε μιση γραμμή για να πω τη γνώμη μου εντός θέματος; Την ιδια απάντηση παιρνει κατα τη γνώμη σου; Τελος πάντων εσεις κανετε κουμάντο στο μαγαζί σας, μη φοβάστε δεν θα σας το πάρω να φύγω αμα γράψω 2-3 ποστ παραπάνω!!! Κακως ομως μοιράστηκα τις σοβαρότατες σκέψεις και προβληματισμούς μου στις προηγούμενες σελίδες εφοσον τα συμπεράσματα για μένα ήταν ειλλημένα εκ των προτέρων, κατ' επέκταση της ιδιας αντιμετώπισης θα τύχουν και οι προβληματισμοί μου. Θα φροντίσω να επανορθώσω με αποχή και νηστεία, πραγμα που ειχα και παλιότερα υποσχεθει αλλα αθέτησα για χάριν κάποιων φίλων/χρηστών που με παρενόχλησαν με καλό τρόπο και με τις ερωτήσεις τους. Και ενα τελευταίο προσωπικό: Εχουμε για ΚΑΜΠΟΣΑ χρονια μιλήσει/συζητήσει/διαφωνήσει μέσω αλλων ονομάτων και διαύλων αλλα τέτοιου είδους απαντηση δεν περίμενα, ισως κατι πλουσιότερο, κατι εξυπνότερο. Ειναι προφανές οτι η -σχετική- ανωνυμία μου (που ΒΕΒΑΙΩΣ θα διατηρήσω) και οι επιρροές απο τους συνεργάτες ειναι καταλυτικές. Δεν κρατάω καμια κακία πάντως κι ευχαριστω για το χρόνο σου
Cristina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ααα ναι ειναι πολυ ωραια ετσι! Να δεις τι μου θυμίζει.. τι μου θυμίζει.. ετσι ακριβως γινοταν χθες με την κυρια Ελελνιου την πρεσβυτέρα. Πολλες φορές Την ξέρεις; Α... Εν τω μεταξύ να θυμίσω, για λόγους τυπικούς και μόνον, τον τίτλο του θέματος που άνοιξες... «Κάκιστη ή προκλητική συμπεριφορά μελών! »
red30 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Σου ξαναθυμίζω Χριστίνα πως την απάντηση mandate / mallon to topic prepei na legotan : pws na tsakw8eite xwris logo. δεν την έδωσα εγω. Σε ενα θέμα που συζητείται οτι κάποιοι μπαίνουν και απαντούν ασχετα πράγματα στα θέματα, η συγκεκριμένη συμπεριφορά ειναι ακρως προκλητική γιατι κάνει ακριβως αυτο! Ετσι κι η δική μου απάντηση ξεφευγει απο την νηφαλιότητα αλλα δεν βγαίνει εκτός του θεματος!!!! Το θέμα ειναι ακριβως αυτο: Πρεπει να ανεχτω τον mandate να με προσβάλει κι εμενα κι ολους τους αλλους οτι (τάχα) τσακωνόμαστε ενω υπάρχουν 5 σελίδες με απόψεις τουλάχιστον 15 μελών; Δηλαδη εσυ επικεντρώνεις στην (προκλητική, συμφωνω!) απάντησή μου κι οχι στην προκλητική στάση του mandate; ΑΥΤΟΣ ειναι και ο προβληματισμός του θέματος: ΠΡΕΠΕΙ να απαντάμε, ναι ή οχι; Εσυ μου λες οχι, κι εγω συμφωνω. Ως πότε ομως γιατι αν αυτο το φαινόμενο συμβαίνει εδω που γίνεται κουβέντα επι της διαδικασιας, σκέψου τι εχει να γίνει σε θέμα πχ. τεχνικό ή τεχνικο/κοινωνικό που θα ...χαθει η μπάλα. Νομιζω πως με αδικείς.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 [u']ααα ναι ειναι πολυ ωραια ετσι! Να δεις τι μου θυμίζει.. τι μου θυμίζει.. ετσι ακριβως γινοταν χθες με την κυρια Ελελνιου την πρεσβυτέρα. Πολλες φορές Την ξέρεις;[/u] Ωραίος τρόπος... Και μην πείς ποιός άρχισε ε...? Μαλιστα... Μου λες δηλαδη οτι ειναι το ιδιο να γραφωι "το κουράσαμε το θέμα να το κλειδώσουμε" και το ιδιο να γράφω "τι μαλ... θέμα" οταν μάλιστα δεν εχω γράψει πριν ουτε μιση γραμμή για να πω τη γνώμη μου εντός θέματος; Την ιδια απάντηση παιρνει κατα τη γνώμη σου; Τελος πάντων εσεις κανετε κουμάντο στο μαγαζί σας' date=' μη φοβάστε δεν θα σας το πάρω να φύγω αμα γράψω 2-3 ποστ παραπάνω!!! Κακως ομως μοιράστηκα τις σοβαρότατες σκέψεις και προβληματισμούς μου στις προηγούμενες σελίδες εφοσον τα συμπεράσματα για μένα ήταν ειλλημένα εκ των προτέρων, κατ' επέκταση της ιδιας αντιμετώπισης θα τύχουν και οι προβληματισμοί μου. Θα φροντίσω να επανορθώσω με αποχή και νηστεία, πραγμα που ειχα και παλιότερα υποσχεθει αλλα αθέτησα για χάριν κάποιων φίλων/χρηστών που με παρενόχλησαν με καλό τρόπο και με τις ερωτήσεις τους. Και ενα τελευταίο προσωπικό: Εχουμε για ΚΑΜΠΟΣΑ χρονια μιλήσει/συζητήσει/διαφωνήσει μέσω αλλων ονομάτων και διαύλων αλλα τέτοιου είδους απαντηση δεν περίμενα, ισως κατι πλουσιότερο, κατι εξυπνότερο. Ειναι προφανές οτι η -σχετική- ανωνυμία μου (που ΒΕΒΑΙΩΣ θα διατηρήσω) και οι επιρροές απο τους συνεργάτες ειναι καταλυτικές. Δεν κρατάω καμια κακία πάντως κι ευχαριστω για το χρόνο σου [/quote'] Ενα έχω να πω: LoL Eλπίζω να μην χρειαστεί να πώ τπτ άλλο
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Cristina I stand corrected, τελικά είχες δίκιο. Μπερδεύτηκα διότι δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να με στείλει στα γαμήδια γι' αυτό που είπα. Αδυνατώ βέβαια να θυμηθώ παλιές κόντρες με το εν λόγω μέλος, ή να αντιληφθώ πως έγινε αυτό το τόπικ (των 90 περίπου απαντήσεων) μέρος για να εξοφληθούν παλιά γραμμάτια με μένα όταν μετράω μόλις τρια μυνήματα εδώ. Ίσως να ήθελε να γίνει τελίκά κάτι τέτοιο και απο την πολλή του πρεμούρα βιάζεται να το χαρακτηρίσει έτσι. Ενιγουεη να ανοίξω το βρωμοστομά μου; Δεν αξίζει επειδή ειδικά κάτι τέτοια παλικάρια(που λέγονται παλικάρια επειδή με τα original παλικάρια έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια) που θεωρούν κατόρθωμα και μαγκιά να μου την πουν εμμέσως προσβάλοντας συγγενικά πρόσωπα (μην ξέροντας καταρχάς αν βρίσκονται στη ζωή) τα έχω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όσο λοιπόν και αν θέλω, φίλτατε red30 να σου πω πως "ναι την ξέρω, μέσω αυτής γνώρισα τη μάνα σου, όταν έπαιζαν παρέα μπιρίμπα" θα πειθαρχήσω και δε θα πέσω στο επίπεδό σου.
Cristina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 red30, Πίστευα πως από 1-2 προηγούμενα posts μου, νομίζω χθες, θα είχες καταλάβει την άποψη μου σχετικά με το θέμα που άνοιξες. Το οποίο μάλιστα βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και «καυτό». Εν τούτοις, σήμερα διαπίστωσα πως αυτό ακριβώς που σε ενοχλεί, το κάνεις διαρκώς. Δηλαδή αυτό που σε οδήγησε να ανοίξεις αυτό το θέμα, που κατά τα άλλα με βρίσκει σύμφωνη. Θα μπορούσα να σου κάνω κι ένα ψυχογράφημα, αλλά δεν είναι του παρόντος, ούτε και της ειδικότητάς μου. Το θέμα είναι πως τελικά, ίσως κάποια στιγμή θα έπρεπε να αναρωτηθείς αν δεν είσαι το θύμα (λέγοντας για παράδειγμα: «Νομιζω πως με αδικείς»), αλλά ενίοτε και ο θύτης. Πράγμα πολύ φυσιολογικό μιας και άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά ξεφεύγουμε. Και ενα τελευταίο προσωπικό: Εχουμε για ΚΑΜΠΟΣΑ χρονια μιλήσει/συζητήσει/διαφωνήσει μέσω αλλων ονομάτων και διαύλων αλλα τέτοιου είδους απαντηση δεν περίμενα, ισως κατι πλουσιότερο, κατι εξυπνότερο. Ειναι προφανές οτι η -σχετική- ανωνυμία μου (που ΒΕΒΑΙΩΣ θα διατηρήσω) και οι επιρροές απο τους συνεργάτες ειναι καταλυτικές. Δεν κρατάω καμια κακία πάντως κι ευχαριστω για το χρόνο σου Μάλλον με μπερδεύεις με κάποια άλλη. Αν και επέτρεψέ μου να πιστεύω πως είναι κάποιο τέχνασμά σου. Κατά 99% θα ξεχώριζα κάποιον φίλο μου (όπως κάποιον που παρακολουθώ καιρό, εδώ στο forum) από τον τρόπο γραφής του κι εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς. Παρ' όλ' αυτά, έχω την υποχρέωση έναντι του εαυτού μου να διευκρινήσω πως δεν θα δεχόμουν και δεν θα ανεχόμουν να πράξω ή να πω ό,τιδήποτε που θα είχε επιρρεαστεί από άλλα άτομα. Άλλωστε τα δείγματα είναι ολοφάνερα και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω ώστε να συμπεράνει κανείς το αυτονόητο (για μένα τουλάχιστον). Το θέμα λοιπόν είναι, κατά τη γνώμη μου πάντα, πως παρουσιάζεις έναν εαυτό τόσο οξύθυμο (με όλα τα παρελκόμενα αυτού), όσο αυτών που σε οδήγησαν να κάνεις αυτό το θέμα. Καλά το ξεκίνησες, αλλά στην πορεία βρέθηκε κάποιος που σε έβγαλε εκτός εαυτού. Φυσιολογικό μέχρι εδώ. Κάπως έτσι όμως, αντιδρούν και άλλοι στα δικά σου γραφώμενα. Τί σημαίνει αυτό; Πως όσο επιδεικνύουμε χαρακτήρα τέτοιο, ανάλογη συμπεριφορά θα εισπράξουμε (κατά 90%, διότι υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι που έχουν κάνει την προσβολή, επάγγελμά τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.