blueviper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 ti simenoun ayta ta 2?me koufanes tora! Τεμπέληδες ολκής φίλε Bouga...αυτό σημαίνουν. Ό,τι κατεβάσει η κούτρα του καθενός, μόνο και μόνο επειδή τον διευκολύνει να ανοίξει thread, αντί να αφιερώσει τα 2-3 λεπτά δημιουργίας του σε αναζήτηση, στην περίπτωση που έχει συζητηθεί το θέμα. Έχω ξεχάσει πόσες φορές έχω διαβάσει τα ίδια προβλήματα κι απορίες για Nero, mp3 encoding, dvd ripping κοκ. Ως και thread έχουν υπάρξει τη στιγμή που άλλα με ανάλογο περιεχόμενο παίζουν ακόμα στην πρώτη πρώτη σελίδα. Και στην καθημερινότητα, αν κάποιος παρκάρει διπλοσειρά το αμάξι του, ενώ δεν επιτρέπεται και σε κλείσει, αδιαφορώντας για τους κώδικες οδικής συμπεριφοράς, δε θα του φερθείς πολύ ευγενικά και θα έχεις και δίκιο. Και θα μου πει και κάποιος "και τι σε νοιάζει ρε μεγάλε...δικό σου είναι το forum κι ανησυχείς για τις παρατυπίες"...δεν είναι έτσι...κι εμένα η διαδικτυακή ζωή μου δυσκολεύεται εδώ μέσα, στο βαθμό που η παρουσία πολλών παραπλήσιων ίδιων thread δυσκολεύει την αναζήτησή μου και την ροή των πληροφοριών. Είναι θέμα μεγαλύτερης οργάνωσης και τάξης που βοηθάει στην ταχύτερη και καλύτερη άντληση της πληροφορίας. Έχω διαβάσει thread που κάποιος αναρωτιόταν πως θα βρει μηχανές αναζήτησης μέσα από το Google...και απορείς πως αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να ανοίξει ολόκληρο λογαριασμό στο forum, τη στιγμή που ως διαδικασία είναι πολύ πιο πολύπλοκη. Άλλοι πάλι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τη μεθοδολογία, αλλά αξιώνουν το αποτέλεσμα. Μη του δείξεις δηλαδή πως να βρίσκει πχ τα mp3 που θέλει, αλλά ανέβασέ του το στο rapidshare για να κάνει ένα κλικ. Έτοιμα και γρήγορα...που να κουράζεσαι τώρα να διαβάζεις tutorial και οδηγούς. Αυτή είναι η νοοτροπία που προσωπικά απεχθάνομαι και συνίσταται στο δόγμα "σκιστείτε οι υπόλοιποι για να απολαμβάνω εγώ".
Bougas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 gia na leme tin alitheia,kai na min adikoume orismena paidia,to sistima anazitisis,einai isos to monadiko (-) autou tou foroum.xthes evala anazitisi win zip password,kai mou ebgale zone alarm,kerio,epeksergasia me to pinnacle studio 10 plus,otenet on dsl kit aksizei?kai kati tetia trela! den ta adiko ta pedia pou den psaxnoune to search.
grigas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα παραπάνω μιας και ο blueviper σε γενικές γραμμές με κάλυψε... Αυτό όμως για το search είναι μέγα σφάλμα...Εάν σαν λέξεις κλειδιά χρησιμοποιηθούν οι λέξεις winzip & password, τότε τα αποτελέσματα θα είναι τα επιθυμητά. Εάν μάλιστα χρησιμοποιηθεί και ο τελεστής AND θα είναι ακόμα σωστότερα...
Nikb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εγώ λέω να χαλαρώσουμε όλοι μας. Ήδη στις πρώτες απαντήσεις αυτού του thread είδα δείγματα αυτών που καταδικάζονται. Συμφωνώ βέβαια απόλυτα ότι πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ότι οι προσωπικές επιθέσεις είναι ανεπίτρεπτες και απαράδεκτες, αλλά είναι πράγματι τόσο σοβαρά τα πράγματα; Θέλω να πιστεύω ότι πολλά από αυτά που γράφονται, γράφονται και για χάριν πλάκας και πολλές φορές αυτό μου αρέσει. Είναι και αυτό ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις σοβαρές ή σοβαροφανείς ασχολίες μας. Εγώ λέω ότι πρέπει όλοι μας να παίρνουμε λίγο πιο ελαφριά αυτά που γράφουν οι άλλοι, ακόμα και αν αναφέρονται σε εμάς τους ίδιους. Εγώ λέω ότι πρέπει εδώ μέσα να ερχόμαστε και για να περνάμε καλά. Αν έχουμε και οι ίδιοι καλή διάθεση δεν νομίζω ότι θα μας πειράξει ένα ειρωνικό σχόλιο. Και αν ακόμα μας πειράξει υπάρχει και το pm και το θαυμαστικούλι. Μέχρι εκεί όμως. Όσο για το θέμα της παλαιότητας δεν νομίζω ότι έχει να κάνει. Έχω δει παλιό να λέει δεν πειράζει και να απαντά σε αφελείς ερωτήσεις και έχω δει και νέο να βρίζει. Νομίζω ότι είναι θέμα αγωγής και χαρακτήρα μεμονωμένων χρηστών. Όλοι ήμαστε ίσοι εδώ μέσα και το ίδιο δικαίωμα που έχει κάποιος να γράψει 10 σελίδες τεχνικής ορολογίας και που σίγουρα άλλους θα ενδιαφέρει και άλλους όχι, το ίδιο δικαίωμα έχει να ρωτήσει και κάποιος κάτι αφελές. Απλά μπορούμε να αγνοούμε ότι από τα δυο δεν μας αρέσει. Καλή σας νύχτα…
Bougas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 NiKB,exeis dikio file mou,asfalos kai tha kanoume tin plakitsa mas.aloste ti na to kanoume to forum,an den dosoume kai ena tono geliou,stis apantiseis mas?apla merikoi to exoun paraxesei to thema,tha psakso post mou,kai tha sou stilw merikes apantiseis,na katalaveis ti enoo. YG.to na peis,ox..........murizei duke! erxete o paredwse,ktl,asfalos kai einai xavales. to na mou leei o allos me ta 900 minimata(palaiouras kai kala),basika tha goustara prin grapseis kainourio topic,na ekanes ena search sto forum.......... i se alous xristes pou zitane serial,cracks,naapantaei o allos,des edw kai edw,kai na to paizei moderator,ayto mas tin dinei.kai einai orismena atoma,pou to exoun kanei sistima ayto.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εχω παρατηρήσει πολλές φορές πως παραξηγήσεις και τσακωμοί αρχίζουν χωρίς κανένα προφανή λόγο. Απλά γιατί ο ένας κατάλαβε στραβά αυτό που είπε ο προηγούμενος(ίσως γιατί είναι κομπλεξικός και νομίζει ότι όλοι τον έχουν στη μπούκα),απάντησε με μπιχτή και ο καυγάς άρχισε! Είναι πολύ εύκολο να αρπαχτείς αν υπάρχει η προδιάθεση,παίζοντας με τις λέξεις.. Ας χαλαρώσουμε λίγο.Μην παίρνουμε τα πάντα τοις μετρητοίς.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 i se alous xristes pou zitane serial,cracks,naapantaei o allos,des edw kai edw,kai na to paizei moderator,ayto mas tin dinei.kai einai orismena atoma,pou to exoun kanei sistima ayto. ama omos den tous tin pei kapios meta exoume post tou stil pio kato ligo apo edo "giati klidosate to thema mou"
Bougas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ama omos den tous tin pei kapios meta exoume post tou stil pio kato ligo apo edo "giati klidosate to thema mou" file,paizei rolo kai o tropos pou kaneis tin paratirisi.merikoi prospathoun na ginoun moderator sti thesi ton moderator.
MariaTs. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Kαι μην βγάλουμε απ'έξω και το θέμα ότι αν απαντήσει καμιά γυναίκα, τότε γίνεται της μουρλής... Οι επιθέσεις που έχω δεχθεί ορισμένες φορές είναι απίστευτες, γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν να δεχτούν το γεγονός ότι όταν απαντώ σε κάτι βασίζεται σε κάτι που έχει τύχει σε μένα! :neutral:
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Tώρα τι μιλάς εσύ?Άντε πλύνε κανά πιάτο! :-P :-P (Εννοείται πως κάνω πλάκα έτσι??)
Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Kαι μην βγάλουμε απ'έξω και το θέμα ότι αν απαντήσει καμιά γυναίκα' date=' τότε γίνεται της μουρλής... Οι επιθέσεις που έχω δεχθεί ορισμένες φορές είναι απίστευτες, γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν να δεχτούν το γεγονός ότι όταν απαντώ σε κάτι βασίζεται σε κάτι που έχει τύχει σε μένα! :neutral:[/quote'] Που να τους καεί το DVD, η CPU και η mobo! Έλεοι όλοι τους! Tώρα τι μιλάς εσύ?Άντε πλύνε κανά πιάτο! :-P :-P (Εννοείται πως κάνω πλάκα έτσι??) Και νονούλη... Άλλη φορά όταν μαγειρεύεις' date=' να φοράς κανέναν σκούφο γιατί πάλι τρίχα βρήκα στο παστίτσιο! Ακούς εκεί! [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/LOL.gif[/img] Α... Και ΔΕΝ κάνω πλάκα εγώ... Μόνο σοβαρά μιλάω!
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ...γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν να δεχτούν το γεγονός ότι όταν απαντώ σε κάτι βασίζεται σε κάτι που έχει τύχει σε μένα! :neutral: Σωστότατο. Πάντα είναι καλό να θυμόμαστε ότι όταν δίνουμε μια συμβουλή (ακόμα και τεχνικής φύσεως) βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην εμπειρία μας και σε όσα μας έχουν τύχει. Δεν σημαίνει ότι είμαστε 100% σωστοί, ούτε και μπορούμε να έχουμε το ύφος χιλίων καρδιναλίων και να αποπαίρνουμε τον άλλο επειδή δεν ξέρει. Προσωπικά, πάρα πολλές απαντήσεις και βοήθειες που έχει τύχει να δώσω στο insomnia και αλλού, βασίστηκαν πάνω σε προσωπική έρευνα "της ώρας". Με λίγα λόγια, για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πετάξω καμιά κοτσάνα κάθησα και το έψαξα λίγο πριν απαντήσω (σε οτιδήποτε) και με αυτό τον τρόπο βοήθησα, έμαθα κάτι παραπάνω ενώ παράλληλα έμαθα και να ψάχνω. Τελικά ο τρόπος απάντησης στο insomnia είναι μέσες άκρες ο καθρέφτης της συμπεριφοράς μας στην καθημερινότητά μας.
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Xωρίς πλάκα είμαι καλός μάγειρας. Βλέπεις η φοιτητική ζωή σε αναγκάζει... Προφανώς όμως για να φτάσεις στο επίπεδό μου πρέπει να έχεις και το ανάλογο έμφυτο ταλέντο!!! Specialite, κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ και τηγανιτές πατάτες... Τι τα θυμήθηκα τέτοια ώρα και πεινάω!!!! End of off topic
dim_b Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Specialite, κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ και τηγανιτές πατάτες... Χμμμμ..... πότε είπες ότι θα μας κάνεις το τραπέζι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.