Προς το περιεχόμενο

Οποιο προγραμμα μπαινει στο internet, πεφτει σε δυο λεπτα

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το πρωι οτι προγραμμα μπαινει στο internet (Bitlord, LeechGet, update modules των Antispyware/Antivirus κλπ) ενω δουλευει κανονικα και συνδεεται, πεφτει μετα απο κανα διλεπτο. Το ιδιο εκανε και ο ΙΕ/Maxthon στην αρχη, αλλα τωρα εχει ωρα να πεσει ευτυχως...

Προφανως κατι εχει μπει μεσα, αλλα κανενα Antispyware/Antivirus (Spybot, Ad-Aware, Spyware Doctor, Microsoft Antispyware, Kaspersky κλπ) δεν βρισκει τιποτα.

Ψαχνοντας ειδα οτι στο windows/system32 υπαρχουν δυο αρχεια με ονοματα edlm.exe και edlm2.exe τα οποια προφανως ειναι υποπτα. Τα σβηνω και σε τρια λεπτα ξαναδημιουργουνται. Τα σβηνω ξανα και παλι τα ιδια. Εψαξα στην registry και δεν εντοπισα σχετικη εγγραφη. Επισης το google δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα για κανενα απο τα δυο αυτα αρχεια!!!

Βοηθηστε τον χριστιανο ορθοδοξο...

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι ιός ή κάτι τέτοιο,αλλιώς με τόσα antispyware-antivirus που έχεις,θα το έπιαναν.Για δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση σε κάποιο πρόγραμμα,μήπως υπήρξε καμιά ασυμβατότητα και κάπου τα φτήνει!Αν δε λυθεί έτσι,ίσως τα έχει παίξει το λειτουργικό και η υποστήριξη που έχει στο TCP/IP και κάπου δημιουργείται πρόβλημα.Εγώ παλιότερα ό,τι και να έκανα σε έναν υπολογιστή με Windows 2000,προσπαθώντας να το κάνω να δει τοπικό δίκτυο,δε λυνόταν,γιατί κάποια ζημιά είχε πάθει η υποστήριξη TCP/IP του και τελικά λύθηκε μόνο με format!

Δημοσ.

Τωρα πεφτει και ο Maxthon...

Παντως το δικτυο γενικα λειτουργει μια χαρα, μονο στο internet εχω προβλημα. Και αυτα τα δυο exe τι στο κερ@το ειναι που δεν υπαρχουν στο google???

Δημοσ.
Παντως το δικτυο γενικα λειτουργει μια χαρα, μονο στο internet εχω προβλημα. Και αυτα τα δυο exe τι στο κερ@το ειναι που δεν υπαρχουν στο google???

Από proxy έχεις internet? Μήπως φταίει αυτός?

Για τα δύο αρχεία που αναφέρεις δεν τα βρίσκει ούτε το http://www.processlibrary.com

Δημοσ.

Ρε παιδια, δεν πεφτει η συνδεση αλλα τα ιδια τα προγραμματα! Εκει που ειμαι στο web ή κατεβαζει το BitLord ξαφνικα μπαμ και χανονται. Ουτε μυνημα λαθους ουτε τιποτα, απλα εξαφανιζονται... Στο internet βγαινω μεσα απο εταιρικο LAN, κανεις αλλος στην εταιρια δεν εχει προβλημα αλλα αν δεν επεφταν τα προγραμματα δεν θα ειχα ουτε και εγω! Το internet λειτουργει μια χαρα, τα προγραμματα που το χρησιμοποιουν ομως οχι απλα κρασάρουν αλλα εξαφανιζονται σε μια στιγμη!

Παντως ουτε software καινουριο εβαλα προσφατα.

Δημοσ.

Τελικα ο Θεος ειναι Ρωσος κυριοι, απλα θελει καθημερινο update...

K A S P E R S K Y

Ενα trojan (που δεν το εβρισκε κανενας αλλος) εκανε ολη την δουλεια, απ'οτι φαινεται τουλαχιστον.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να καταφερει ενας ηλιθιος που φτιαχνει trojan που δεν σε αφηνει να μπεις στο internet...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...