Προς το περιεχόμενο

apo fat32 se ntfs xwris format?

alexb_10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia afto ine egiimeno oti de xanis dedomena? epidi thelo poli kero na to kano k fovame mipos xaso ta arxia mou ine konta sta 500gb k de leei.ine 2 exoterikoi skliroi pezei kana provlima?ekana vlakia vasika pou prin tous xrisimopiiso de tous metetrepsa se ntfs.de nomizo istera apo ti metatropi na iparxei provlima simvatotitas?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι πρόβλημα συμβατότητας?Αν δεν είναι αναγκαίο,εγώ σου προτείνω να μην το κάνεις!Όταν λέω αναγκαίο εννοώ να μην μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB.Αν δεν έχεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB μην το πειράζεις,κανένα άλλο κέρδος δε θα έχεις αν το μετατρέψεις σε NTFS...

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά παραπάνω προτερήματα του ntfs vs fat32 [google it - δεν θέλω να επεκταθώ] εκτός του ορίου των 4gb -2 byte, με κυριότερο ότι τα αρχεία σου βρίσκονται σε "καλύτερα χέρια" στο ntfs απ' ότι στο fat32.

Προτείνω σε κάθε περίπτωση ntfs για filesystem σε Windows XP με cluster size της επιλογής σου.

/sc

Δημοσ.

Paidia sas euxaristw poly gia tis apandiseis sas. Logw triimerou ( kai xefantwmatos) den prolava na to dokimasw. mallon simera tha katsw. sas euxaristw poly pandws gia oles tis apandiseis

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα δε παει μονο σε εναν χρηστη το θεμα.Τωρα θελω να το κανω και εγω για παραδειγμα η μπορει να θελησει και ενας τριτος οπου αν κανει search θα καταληξει κατευθειαν σε αυτο το thread.

Δημοσ.

Το ξερω αυτο και καλα κανεις, απλα το υφος σου καλο θα ηταν να απευθυνεται στους επομενους που θα το δουν και οχι στους προηγουμενους οι οποιοι εχουν λυσει προ πολλου το θεμα αυτο...

Δημοσ.
Για την ταμπακιερα δε βλεπω καμια απαντηση παντως ακομα......

Δεν υπάρχει καμμιά ταμπακιέρα...

Οι οδηγίες που δόθηκαν ήταν σαφείς όπως και οι αντίστοιχες προειδοποιήσεις για τα όποια ρίσκα.

Προσωπικά προτιμώ κατευθείαν το ntfs κατά την εγκατάσταση αλλά το έχω κάνει από ανάγκη 2-3 φορές σε πισί φίλων και έπαιξε μια χαρά.

Δημοσ.

Polly kalo auto to topic.

Alla pws ginetai na alaksoume to partition, apo f32 se ntfs, exontas leitourgiko eggatestimeno?

Me liga logia thelw na metatrepsw ton C: se ntfs.

Dokimasa tin parapanw entolh alla den ginetai.

Δημοσ.

den nomizo na mporis na kaneis convert to c:partition pou einai ta windows kai o logos profanos einai epidi xrisimopiieite apo to leitourgiko.....etsi nomizo an kano lathos as me diorthosi kapios/./././ eno ena partition ksexoristo pou to to xrisimopoiieis gia storage ginete convert giati den exei filesystem...:roll:

Δημοσ.

command prompt:

convert c: /fs:ntfs

γίνεται κανονικότατα χωρίς προβλήματα ακόμα και στο partition που είναι το λειτουργικό. Για αυτό το λόγο απλά θα γίνει στο επόμενο restart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...