Προς το περιεχόμενο

Έχασα την μπάλα.Διαβάστε το

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
An 8imame kala

mount -t msdos /dev/adsxsx /mnt/storage i oti allo 8es

opoy ta xx einai o diskos kai o tomeas

kai meta 8a tin vris sto folder /mnt/storage

Παρακολουθω αυτο το thread και ειχα πει οτι δεν θα επεμβω.

Αυτο ομως ειναι ανω ποταμων!!!!!!

@Meredoth: Εχεις δει ποτε macintosh εστω και απο χιλιομετρο ????

Που χρειαστηκε να κανεις εσυ mount με το χερι ???

ΟΠΟΙΟ device βαλεις επανω (firewire, usb, scsi, whatever) αν εχει επανω

filesystem που να το αναγνωριζει το OS, το κανει mount αυτοματα μονο του

και σου βγαζει το icon του στο Desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακολουθω αυτο το thread και ειχα πει οτι δεν θα επεμβω.

Αυτο ομως ειναι ανω ποταμων!!!!!!

@Meredoth: Εχεις δει ποτε macintosh εστω και απο χιλιομετρο ????

Που χρειαστηκε να κανεις εσυ mount με το χερι ???

ΟΠΟΙΟ device βαλεις επανω (firewire' date=' usb, scsi, whatever) αν εχει επανω

filesystem που να το αναγνωριζει το OS, το κανει mount αυτοματα μονο του

και σου βγαζει το icon του στο Desktop.[/quote']

Ενημερωτικά απλά έχω δουλέψει σε Mac (αν θέλετε και photo αγκαλίτσα nο prob)

Δεύτερόν δεν είπα ότι χρειάζεται στα Mac να κανείς mount.

Τρίτον το pcbsd που αναφέρομαι στο mount αν του ενεργοποίησης το auto mount συμπεριφέρεται το ίδιο.

Τετάρτων αν προσπαθήσεις να πείσεις ένα χρηστή Mac οτι το μηχάνημα του τρέχει λειτουργικό που είναι βασισμένο σε άλλο δεν θα σε καταλάβει γιατί είναι κοιλημένος.

Αυτό κατάλαβα εγώ.

Οι διαφημίσεις τελικά λένε πάντα την αλήθεια! Μερικές φορές καλύτερα να μασάς! Πάμε καλά? Πάει ο καθένας και λέει το μακρύ του και χοντρό για κάτι που δεν έχει ιδέα τι είναι!!! και αυτό γίνεται μονίμως για mac! Κανείς δε σας υποχρεώνει να πάρετε mac! Μείνετε στα windows και να λέτε ευχαριστώ στον bill gates! Γιατί τόσο flame για τα mac???

η άποψη μου για το θέμα intel

το μπουζούκι είναι όργανο

ο αστυνομικός είναι όργανο

άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!!!

Τετάρτων αν προσπαθήσεις να πείσεις ένα χρηστή Mac οτι το μηχάνημα του τρέχει λειτουργικό που είναι βασισμένο σε άλλο δεν θα σε καταλάβει γιατί είναι κοιλημένος.

Αυτό κατάλαβα εγώ.

Λάθος κατάλαβες. Οι περισσότεροι χρήστες Mac ξέρουν πως το MacOS X στηρίζεται στο FreeBSD και οφείλει σε αυτό τη σταθερότητα του. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!

Ή μάλλον, τους νοιάζει (γιατί όλοι θέλουν να έχουν ένα σταθερό σύστημα) αλλά (οι περισσότεροι) δεν θεωρούν πως αυτό είναι λόγος να πετάξουν τα Mac και να πάρουν ένα φθηνό (και άχαρο) PC και να προσπαθήσουν να το κάνουν να μοιάσει με Mac. Γιατί αυτό που τους νοιάζει περισσότερο είναι ΟΛΑ να παίζουν κατευθείαν, χωρίς να ψάχνεις για κόλπα, drivers κλπ...

• Super Moderators
[...]

Αυτό κατάλαβα εγώ.

Για να επαναλάβω για τρίτη (3η) φορά την ερώτηση: και τι νοιάζει τον απλό χρήστη πού είναι βασισμένο το λειτουργικό;

Εγώ δέχομαι ότι έχει πυρήνα Mach 3 και βασίζεται στο FreeBSD. Στον αδερφό μου (που δεν τον ενδιαφέρει να εμβαθύνει) τι τον ενδιαφέρει, μπορείς να μου εξηγήσεις;

ΥΓ: Αντίθετα με όσα πιστεύεις, οι χρήστες Mac το ξέρουν, σε διαβεβαιώ (μάλλον δεν ξέρεις πολλούς χρήστες Mac για να λες τέτοια πράγματα).

Εσύ θες να πεις κάτι με αυτό ή απλά μας δείχνεις ότι το ξέρεις κι εσύ;

και μη ξεχνάμε ότι αν κατεβάσω τώρα μια οποιαδήποτε διανομή X-BSD με λίγα click θα έχω ένα περιβάλλον τόσο λειτουργικό όσο το OSX!

Έχεις κάνει εγκατάσταση σε OSX?? έχεις κάνει εγκατάσταση σε BSD?? ναι ναι ακριβώς το ίδιο είναι, μισή ωρίτσα υπόθεση!!!

και για να μη λέμε και ότι θέλουμε μάθετε λίγο ιστορία και δείτε τι πραγματικά είναι το OSX!

http://en.wikipedia.org/wiki/MacOSX

ναι ναι ένα απλό BSD είναι!!!

Pote den eipa oti prepei na petajete ta mac sas.

H istoria ksekinise giati o Manolis eide stin epidiksi tis rainbow ena mac na kanei papades kai na min kolaei pou8ena,

Eistera eipe oti 8a petaksei to pc kai 8a parei mac gia na exei sta8erotita kai ego protina oti mporei na bsd kai darwing kai me poli xrono pou 8a faei na exei ena mac os x like perivalon stin emfanisi me tin aparamili sta8erotita tou BSD.

Profanos omos i mac users pou den exoun idea to pou exei basistei to sistima tous kai to an i aplle bazei kai intel cpu pleon exoun diaforetiki apopsi.

WELCOME to the world fo Tux and Bestie mac users

• Super Moderators
[...]

Profanos omos i mac users pou den exoun idea to pou exei basistei to sistima tous kai to an i aplle bazei kai intel cpu pleon exoun diaforetiki apopsi.

[...]

Είσαι σοβαρός; Μάλλον όχι.

1. Εδώ μιλάμε μερικοί Apple users (κι όχι χρήστες "έχω δουλέψει και σε Mac" όπως εσύ) και σου λέμε καθαρά ότι ξέρουμε τον πυρήνα Mach 3.0 και τη βάση FreeBSD και δεν μας ενδιαφέρει. Τι άλλο να πούμε;

2. Όσο για το αν η Apple βάζει και Intel CPU' date=' άστο καλύτερα, δεν έχεις παρακολουθήσει το forum και πας να το παίξεις και μάγκας: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=112396

Προηγουμένως, εσύ έκανες το λάθος και υποστήριξες ότι βγήκε MacOS X για... i386 (!) και, αφού ηρέμησα από τα γέλια, αντιλήφθηκα ότι μιλάς όχι για i386 (δηλ. 80386) αλλά για x86 (δηλ για Pentium-class) επεξεργαστές.

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

life imitates art or art imitates life?

Είσαι σοβαρός; Μάλλον όχι.

1. Εδώ μιλάμε μερικοί Apple users (κι όχι χρήστες "έχω δουλέψει και σε Mac" όπως εσύ) και σου λέμε καθαρά ότι ξέρουμε τον πυρήνα Mach 3.0 και τη βάση FreeBSD και δεν μας ενδιαφέρει. Τι άλλο να πούμε;

2. Όσο για το αν η Apple βάζει και Intel CPU' date=' άστο καλύτερα, δεν έχεις παρακολουθήσει το forum και πας να το παίξεις και μάγκας: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=112396

Προηγουμένως, εσύ έκανες το λάθος και υποστήριξες ότι βγήκε MacOS X για... i386 (!) και, αφού ηρέμησα από τα γέλια, αντιλήφθηκα ότι μιλάς όχι για i386 (δηλ. 80386) αλλά για x86 (δηλ για Pentium-class) επεξεργαστές.

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

life imitates art or art imitates life?

Enhmerotika kai mono otan milane sta os gia i386 support milane gia tis intel kai intel comp platiformes genika.

Vlepe Linux distro, bsd distro akoma kai MS OS.

Afta den exo na po tipote allo se esas.

Pote den prosvala ta mac oute ta katigorisa opos eipate,

Einai mia xara kai aksiopista.

APLA DEN XREIAZOMAI MAC GIA NA EXO ENA MIXANIMA POU NA MIN MASAEI KAI NA MIN KOLAEI.

AFTO DEN MPOREITE NA KATALAVETE GIATI EXETE KOLIMENO TO WINTEL PROTIPO.

Meredoth: Με αυτα που λες με κανεις να πιστευω οτι δεν πρεπει να οδηγω επειδη δεν γνωριζω απο κινητηρες εσωτερικης καυσης και πως γινετε η μεταδοση κινησης απο τροχο σε τροχο κτλ.

εγω το μονο που 8ελω να κανω ειναι να οδηγω το αυτοκινητο και να πηγαινω στην δουλεια μου. Ολα τα αλλα ειναι περιττα ( για μενα).

Σε γενικες γραμμες κατι τετοια ποστ με παραπεμπουν σε ατομα τα οποια θελουν να εκ8ειασουν τις οποιες γνωσεις εχουν. Εδω δεν ειναι στιβος στον οποιο 8ελουμε να βγουμε πρωτοι σε θεματα γνωσεων. εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα παραπανω που λες.

• Super Moderators

Μπαίνεις σε μία ενότητα του forum που είναι αφιερωμένη σε συγκεκριμένη πλατφόρμα (MacOS) και 'διαφημίζεις' άλλες λύσεις για να κάνουμε κάαααπως τα ίδια πράγματα (όχι τα ίδια ακριβώς γιατί θα λείπει το Aqua περιβάλλον) - χωρίς να λες κάτι καινούργιο.

Αν σ'αρέσει τόσο το FreeBSD από μόνο του, υπάρχει και ενότητα Linux που αναφέρεται στα λοιπά *nix λειτουργικά.

Τέλος. Εγώ παραδίδω τα όπλα.

Δεν μπορώ άλλο, μιλάμε άλλη γλώσσα...

paidia wraia ta lete alla ta mac kata thn gnwmh mou einai gia ta apolitws vasika, wraia exeis 10 programatakia, mporeis na kaneis ta vasika, oute h eleutheria yparxei twn windows na tous allakseis ta matia oute programa gia oti mporeis na fantasteis. Kai windows na vazate me periorismenes efarmoges xwris na vazete oti programa vrite mprosta sas to idio stathera tha itan. Apla koitakste posa xrhsima programata exete auth thn stigmh sta win sas kai prospathiste na deite an tha ta vreite se mac. Proswpika oute to 10% den vriskw. Kala ta mac, emfanisiaka (ta xrhsimopoieis kai san diakosmhtika "poli shmantiko eidika sto gynaikio filo") apla kai grhgora alla einai ypervolika periorismenhs xrhshs pisteuw, me liga logia gia atoma pou den kseroun kai polla apo ton xoro twn ypologistwn oi pou ta theloun apokleistika gia mia leitourgia.

Έχει δίκιο Giannnni όπως τα λες είναι! Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν mac κάνουν τα απολύτως τα βασικά! Και τα winxp καθαρό setup έχουν ακριβώς την ίδια σταθερότητα με το OSX. Τώρα γιατί γίνεται όλος ο χαμός με τα apple, μάλλον είμαστε gay και κολλημένοι με το design!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...