Bougas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν παίρνω κανέναν από τα μούτρα. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο και αγενέστατο σε μία ενότητα που απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών (τους χρήστες και τους ενδιαφερόμενους για Macintosh) να πετάγεται κάποιος και να λέει τέτοια αστήρικτα και άσχετα πράγματα. Είναι σαν να πάω στην ενότητα Linux (εγώ' date=' που δεν έχω δουλέψει ποτέ μου Linux[/i']) και, έτσι στο άσχετο, να μπω σε ένα topic και να γράψω "Το Linux είναι άχρηστο για τους απλούς χρήστες, κάνει μόνο για servers". Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια... paredwse,me apple ksekinisa kai egw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Από φέτος θα είναι συμβατά με Intel αρχιτεκτονική και ήδη το Mac os x είναι έτοιμο για i386 cpu. Πριν από αρκετό καιρό έκανε βόλτες στα torrent. [...] Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για MacOS X κι όχι για emulator κάποιου παλιότερου MacOS (με Basilisk II ας πούμε); Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να 'παίζει' με i386, εδώ με τον G3 και πήγαινε απλώς ικανοποιητικά... Απλά η σταθερότητα δεν πηγάζει από το Mac os X αλλά από το FreeBSD. [...] Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις τι ενδιαφέρει τον μέσο χρήστη από πού αντλεί τη σταθερότητά του ο Mac του; Δεν πα να στηρίζεται και στον Πάπα της Ρώμης, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι είναι σταθερό, δεν κάνω format κάθε έξι μήνες για να καθαρίσω το σύστημά μου και δουλεύει άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ...εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι είναι σταθερό, δεν κάνω format κάθε έξι μήνες για να καθαρίσω το σύστημά μου και δουλεύει άψογα... Δηλαδή δεν υπάρχει registry η κάτι σαν registry??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Χαχαχα. Gia na dei to disko se fat32 prepei na ton kaneis mount. To idio kai to dvd prepei na einai setarismeno gia automount. Ta ellinika prepei na setaristoun. Tora gia tin karta ixou sou ides an itan supported hardware! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 apo pou ginetai mount an thimasai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δηλαδή δεν υπάρχει registry η κάτι σαν registry??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Συγχώρα με, δεν σε χλευάζω. Όχι, δεν υπάρχει registry ή κάτι σαν registry. Θες να μάθεις πώς απεγκαθιστάς μια εφαρμογή; Την πιάνεις και με drag-n-drop την πετάς στο καλάθι των αχρήστων. That's it. Πώς εγκαθιστάς μια εφαρμογή; Την πιάνεις, την πετάς οπουδήποτε μέσα στο δίσκο σου (ακόμα και στο desktop) και... αυτό ήταν. Θες να μεταφέρεις μία εφαρμογή από το desktop κάπου αλλού; Απλά την μεταφέρεις. Συνεχίζει να δουλεύει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για MacOS X κι όχι για emulator κάποιου παλιότερου MacOS (με Basilisk II ας πούμε); Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να 'παίζει' με i386' date=' εδώ με τον G3 και πήγαινε απλώς ικανοποιητικά... Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις τι ενδιαφέρει τον [b']μέσο[/b] χρήστη από πού αντλεί τη σταθερότητά του ο Mac του; Δεν πα να στηρίζεται και στον Πάπα της Ρώμης, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι είναι σταθερό, δεν κάνω format κάθε έξι μήνες για να καθαρίσω το σύστημά μου και δουλεύει άψογα... Gia na telionoume des to foraei apo cpu to mac mini http://www.apple.com/macmini/ INTEL kai trexei mac os X Ara exei vgei. Pame parapera ksexna to pc kai to mac san hardware. Kai ta dio doulevoyn apsoga pou einai leipon i diafora se ena winintel kai se ena mac sto software !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να 'παίζει' με i386, εδώ με τον G3 και πήγαινε απλώς ικανοποιητικά... Προφανώς, λέγοντας i386 εννοεί επεξεργαστή με αρχιτεκτονική x86. Δεν εννοεί συγκεκριμένα επεξεργαστή intel 80386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Συγχώρα με' date=' δεν σε χλευάζω. Όχι, δεν υπάρχει registry ή κάτι σαν registry.[/quote'] Δηλαδή μιλάμε για πραγματικό plug 'n play!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Προφανώς, λέγοντας i386 εννοεί επεξεργαστή με αρχιτεκτονική x86. Δεν εννοεί συγκεκριμένα επεξεργαστή intel 80386 Sostos o goegeadams to i386 einai gia x86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δηλαδή μιλάμε για πραγματικό plug 'n play!!! Τι ειναι το πραγματικο plug and play?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Gia na dei to disko se fat32 prepei na ton kaneis mount. To idio kai to dvd prepei na einai setarismeno gia automount. Ta ellinika prepei na setaristoun.Tora gia tin karta ixou sou ides an itan supported hardware! Αυτό είναι που λέγαμε πριν για ανακάλυψη της Αμερικής... Ναι μπορείς με το freebsd & το opendarwin να έχεις ένα λειτουργικό που μοιάζει πολύ με το MacOS X αλλά θα χρειαστείς πολύ χρόνο και γνώσεις. Και αφού ο χρόνος είναι χρήμα, μπορείς εναλλακτικά να δώσεις χρήμα και να πάρεις κατ' ευθείαν ένα Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Αυτό είναι που λέγαμε πριν για ανακάλυψη της Αμερικής... Ναι μπορείς με το freebsd & το opendarwin να έχεις ένα λειτουργικό που μοιάζει πολύ με το MacOS X αλλά θα χρειαστείς πολύ χρόνο και γνώσεις. Και αφού ο χρόνος είναι χρήμα' date=' μπορείς εναλλακτικά να δώσεις χρήμα και να πάρεις κατ' ευθείαν ένα Mac [/quote'] Δεν είπα πότε ότι δεν χρειάζετε χρόνος. Αύτο πληρώνεις και στο MAC OS x. OTI EXOYN PAREI TO FREEBSD KAI TO EXOYN RY8MISH IDI GIA SENA. TO MAC OS X EINAI FREEBSD !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 [...] TO MAC OS X EINAI FREEBSD !!!!! Το δέχομαι. Επαναλαμβάνω όμως: εμένα (τον μέσο χρήστη) τι με νοιάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 http://www.apple.com/macosx/features/unix/ DIabste giati to MAC OS X einai solid as rock opos to dilonei i idia i aple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.