Προς το περιεχόμενο

Έχασα την μπάλα.Διαβάστε το

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.freebsd.org/releases/6.0R/hardware-i386.html

Για τα supported divices απο το FREEBSD

http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO8859-1/books/handbook/

Για το manual το FREEBSD

http://www.opendarwin.org/downloads/7.2.1/opendarwin-7.2.1.iso.bz2

Λογικά είναι και το opendarwin full

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ένα μέρος τη μαγείας του Mac είναι το design, το setup του OSX ακόμα και η κλειστή αρχιτεκτονική του (ένα από τα καλά και κακά μαζί). Δεν είναι και λίγο να μην σε απασχολούν ποτέ τα drivers! Προσκοπική μου γνώμη δε μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε setup bsd/darwin με mac. Σταθερότητα θα έχεις καλύτερα θα πηγαίνεις από win, αλλά ανακαλύπτεις ξανά την Αμερική.

Ps: πρόσφατα απόκτησα το πρώτο μου mac και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ.

Κατέβασα τελικά το PCBSD αλλά πως το εγκαθιστώ είναι το πρόβλημα.Είναι σε αρχείο zip και το ξεζίπαρα για να το βάλω σε ένα dvd.Ξεζιπαρισμένο είναι στα 1.06 gb. Αλλά δεν κάνει boot.Μήπως πρέπει να βάλω το ziparismeno αρχείο σε ένα cd σκέτο ??

ναι αυτό είναι ένα θέμα...

Εγώ πάντως δεν παίζω παιχνίδια στο pc και πάντα θα ήθελα ένα mac mini το οποίο είναι Α * Θ * Ο * Ρ * Υ * Β * Ο και καταναλώνει πολύ λίγο ρεύμα όταν χρησιμοποιείται σαν κατεβαστήρι...

• Super Moderators
to mac einai mono gia epegkelmaties' date='px stoudio ixografiseis,pctools,taid, ktl.

gia enan pou paizei games,kai fiaxnei mp3,opos o mesos xristis,ti na ton kanei?[/quote']

Κλασσική άποψη ανθρώπου που δεν έχει δουλέψει ποτέ σε Macintosh.

Δεν τη σχολιάζω γιατί θα παραφερθώ. Απλά μερικές φορές είναι καλύτερο να μασάς παρά να μιλάς.

φίλτατε σκύλε επειδή έκανες reply σε αυτό το thread να σε ρωτήσω κάτι?

Ένα mac mini είναι πιο αθόρυβο από έναν φορητό mobile pentium?... Δύο γνωστοί μου έχουν mac mini και μου λένε ότι δεν ακούγεται κιχ αλλά δεν έχει τυχει να ακούσω mac εν ώρα λειτουργίας και όταν λέμε λειτουργία ενοούμε video encoding.

καλα μην τον παιρνεις απ τα μουτρα το χριστιανο,απλα πρεπει να δουλεψει και σε mac.Τελευταια μας τα χαλασε ομως,με ιντελ επεξεργαστες μονο καλο στην ιδιωτικοτητα δεν κανει,ο μονος λογος που δεν σκοπευω να ξαναπαρω Apple :(

• Super Moderators

Δυστυχώς δεν έχω ιδία άποψη από Mac Mini. Θα σου πω για iMac G5 που έχει πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή και εξαρτήματα.

Δεν

ακούγεται

τίποτα.

Στις αρχές έμπαινα στο δωμάτιο του υπολογιστή και έλεγα "ρε γαμώτο, έπεσε το ρεύμα κι έκλεισε ο υπολογιστής;" (έχοντας συνηθίσει τον θόρυβο που έκανε το Wintel μηχάνημά μου). Μετά, έβγαζα το screensaver και διαπίστωνα ότι το Mac λειτουργεί κανονικότατα, κάνοντας encoding μία ταινία από DiVX σε DVD.

Τι να πω, εγώ έχω εντυπωσιαστεί πάντως.

Ένα μέρος τη μαγείας του Mac είναι το design' date=' το setup του OSX ακόμα και η κλειστή αρχιτεκτονική του (ένα από τα καλά και κακά μαζί). Δεν είναι και λίγο να μην σε απασχολούν ποτέ τα drivers! Προσκοπική μου γνώμη δε μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε setup bsd/darwin με mac. Σταθερότητα θα έχεις καλύτερα θα πηγαίνεις από win, αλλά ανακαλύπτεις ξανά την Αμερική.

Ps: πρόσφατα απόκτησα το πρώτο μου mac και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ.[/quote']

Ενημερωτικά και μόνο ο λόγος που από δω και εμπρός θα πουλάνε τα mac είναι το design.

Από φέτος θα είναι συμβατά με Intel αρχιτεκτονική και ήδη το Mac os x είναι έτοιμο για i386 cpu. Πριν από αρκετό καιρό έκανε βόλτες στα torrent.

H apple με το Mac os X έκανε μια τεράστια στροφή στο λειτουργία της. (Θα μπορούσε κάλλιστα να πάει σε κάποιο Linux αλλά προτίμησε το FREEBSD ως βάση του λειτουργικού) και έφυγε από την κλειστή Mac os.

Τώρα αν μπορεί κάποιος να κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί το FreeBSD και το εκάστοτέ shell που to βάζεις από πάνω είναι μία άλλη ιστορία.

Απλά η σταθερότητα δεν πηγάζει από το Mac os X αλλά από το FreeBSD.

Επίσης αμα πας από pc σε MAC τι ανακαλύπτεις την Αμερική ή τον βόρειο πόλο?

• Super Moderators
καλα μην τον παιρνεις απ τα μουτρα το χριστιανο,απλα πρεπει να δουλεψει και σε mac.[...]

Δεν παίρνω κανέναν από τα μούτρα. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο και αγενέστατο σε μία ενότητα που απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών (τους χρήστες και τους ενδιαφερόμενους για Macintosh) να πετάγεται κάποιος και να λέει τέτοια αστήρικτα και άσχετα πράγματα.

Είναι σαν να πάω στην ενότητα Linux (εγώ, που δεν έχω δουλέψει ποτέ μου Linux) και, έτσι στο άσχετο, να μπω σε ένα topic και να γράψω "Το Linux είναι άχρηστο για τους απλούς χρήστες, κάνει μόνο για servers".

Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...

Δυστυχώς δεν έχω ιδία άποψη από Mac Mini. Θα σου πω για iMac G5 που έχει πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή και εξαρτήματα.

Δεν

ακούγεται

τίποτα.

Στις αρχές έμπαινα στο δωμάτιο του υπολογιστή και έλεγα "ρε γαμώτο' date=' έπεσε το ρεύμα κι έκλεισε ο υπολογιστής;" (έχοντας συνηθίσει τον θόρυβο που έκανε το Wintel μηχάνημά μου). Μετά, έβγαζα το screensaver και διαπίστωνα ότι το Mac λειτουργεί κανονικότατα, κάνοντας encoding μία ταινία από DiVX σε DVD.

Τι να πω, εγώ έχω εντυπωσιαστεί πάντως.[/quote']

Δυστυχώς είναι ακριβούτσικοι οι g5 για αυτό θέλω mac mini. To pc μου κάνει μόνο τα εξής word, video encoding, divx encoding, html designing (dreamweaver 8 ), και χρησιμοποιώ το dvdfab, καθώς και to dvdshrink... Παιχνίδια δεν παίζω αλλά αν έβγαινε το ddo σε mac θα ήμουν πανευτυχής... Ένα mac mini θα με καλύψει??? Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα του software...

Λογικά πρέπει...

egkatestisa telika to pcbcd.exei provlimata pantws.

trexei mia xara sto laptop.apla den mporei na dei ton disko pou exw se fat32.den exei katholou ixo.molis paw na mpw sto dvd mou to vgazei unmount (kati tetoio) .kai teleutaio kai xeirotero.ta ellinika sta site mou ta vgazei plagia kai polla grammata apo tis lexeis leipoun me apotelesma na min mporw na vgalw akri.an grapsete kati meta apo mena grapste to se greeklish.euxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...