Προς το περιεχόμενο

Έχασα την μπάλα.Διαβάστε το

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έίχα πάρει μια απόφαση εδώ και πολλες μέρες να ξεφύγω από το καθεστώς και την κυριαρχία των windows.Ετσι απόφασισα να κάνω ένα σεμινάριο mac στην rainbow για να δω αν αξίζει να μεταβώ στο περίφημο MacOs.

Όπως λέει και ο τίτλος έχασα την μπάλα.Κατά την διάρκεια του μαθήματος αισθανόμουν ότι δεν είχα ξαναδουλέψει πάνω σε υπολογιστή ποτέ στη ζωή μου.Εμεινα σύξηλος με τις δυνατότητες που έχει και τώρα σκέφτομαι όλη την ώρα τι πράγμα θα πουλήσω ( η το φορητό η το σταθερό pc ) για να πάρω ένα macmini ή κανα ibook

Παιδιά όσοι πιστοί προσέλθετε.

Αυτη τη στιγμή γράφω αυτό το κείμενο από την δουλεια μου και με windows xp.

Νιώθω ήδη φυλακισμένος και δεν είναι ψέμα.Ακομα και από την πρωτη μέρα εμπειριάς με mac

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

αν και δε λες στοιχεία για τη σύνθεσή τους , θα πρότεινα να πουλήσεις

τον σταθερό.το μόνο πλεονέκτημα του σταθερού είναι

ότι μπορεί να μένει μέρες ανοικτός...αν και περιμένω αναλυτικές συνθέσεις

για να έχεις μια ορθή απάντηση εκ μέρους μου

ναι φιλε συμφωνω!! χαρισε μου το σταθερο! LOL

οντως ειναι τρομερα απλος ευχρηστος και αποτελεσματικος ο κοσμος των μακ!

ειναι σα να συγκρινεις παλιο αμαξι που σου βγαζει ζημιες με ολοκαινουργιο αμαξι τελευταιας τεχνολογιας και αξιοπιστιας!

καταρχην αρχιζεις και νιωθεις ηρεμια οταν βρισκεσαι μπροστα απο την οθονη και δεν αρχιζεις τις προσευχες για να τελειωσουν ολα καλα!

Κι εγώ πριν μια βδομάδα έγινα ένας ευτυχής κάτοχος Mac Mini, γουστάρω τρελά!

Φίλε μου αξίζει, είναι ένας καινούργιος κόσμος, και από εφαρμογές έχω βρεί τα πάντα που δουλεύω (παιχνίδια δεν παίζω) και δεν έχει παρουσιαστεί καμμία ασυμβατότητα με κανένα περιφεριακό μου (εκτυπωτής, εξωτερικός σκληρός, KVM, Bluetooth) εκτός ενός USB Radio που ακόμα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, αλλα θα το βρώ, που θα πάει :)

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο Mac Mini (εγώ αυτό έκανα και δεν το μετανοιώνω με τίποτα) και τώρα που βγήκαν τα νέα παγανιά θα βρείς εύκολα..

Σε καταλαβαίνω :)

Μπορείς να μας πεις αν στο σεμινάριο στην rainbow σου είπαν τη είναι αυτό το υπέροχο λειτουργικό που σου δείξανε!

Γιατί στο λειτουργικό είναι όλα τα λεφτά.

Σου είπανε ότι από κάτω τρέχει FreeBSD.

Προφανώς όχι αυτό είναι απλά το Mac OS X θα σου είπανε.

Λοιπών τα πράγματα είναι απλά και δεν έχει καθόλου έξοδα, δεν πουλάς κανένα pc και δεν αγοράζεις κανένα Mac. (Πόσο θέλει η rainbow για μια επισκευή μόνο εργατικά ξέρει κάνεις?)

Ξηλώνεις τα windows στήνεις FreeBSD και από πάνω τον open Darwin και είσαι έτοιμος. Θα χρειαστείς και βεβαία αρκετές ώρες να το κάνεις να μοιάζει σαν Mac os X αλλά θα έχεις την χαρά ότι το έκανες μόνος σού.

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το PCBSD οι κάποιο Linux distro που να είναι user oriented.

file meredoth to zitima den einai na moiazei me macosX

to zitima einai na antapokrinetai san mac.

paradeigma xtes sto seminario douleuame me ena g4 sta 700mhz

to mixanima den katalavaine tipota.ta anoige kai ta ekleine ola se rithmo polivolou.

an mporw na to kanw auto kai na apokrinetai kai san mac to sizitame

euxaristw pantws

Δεν με κατάλαβες τι εννοούσα όταν είπα ότι μοιάζει με MAC OS X.

Δεν υπάρχει MAC OS X. To MAC OS X είναι FREEBSD που πάνω του κάθετε το Darwin. Βάλε και μερικά καλούδια και εφέ και ονόμασε το MAC OS X και έχεις αυτό που τρέχουν τα mac. Η σταθερότητα δεν πηγάζει από το MAC αλλά από το FREEBSD. Το FREEBSD είναι βασισμένο πάνω σε UNIX και είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα OS στον κόσμο.

¨Όταν είπα να μοιάζει νοούσα μόνο στο look που έχει το mac. Η πιστότητα είναι καθαρά θέμα του BSD και θα την έχεις.

Αυτά.

Με κατατόπισες πλήρως με αυτα που μου είπες.θα ήθελα αν μπορούσε περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το που θα βρω freebsd - open darwin καθώς και drivers για τις συσκεύες μου.λέω να το βάλω στο laptop

Ευχαριστω

http://www.opendarwin.org/en/about.html

The open darwing project

http://www.freebsd.org/

Besties home

http://www.pcbsd.org/

The frendliest bsd

Και βλεπόντας τώρα μάλλον ο darwing έχει ενσωματώσει το bsd στο setup για να κάνει τα πράγματα πίο έυκολα.

δεν έχω ύπνο απόψε τελικά.αυτή τη στιγμή κατεβάζω το PCBSD που είναι γύρω στα 700ΜΒ.

Φίλε meredoth θέλω να σε ρωτήσω αν το freebsd το οποίο σκοπεύω να κατεβάσω αύριο από τη δουλεια υποστηρίζει centrino επειδή θέλω να το βάλω στο laptop.

Επίσης αν μπορέσεις στείλε μου το ακριβές link Που μπορώ να κατεβάσω το opendarwin με ενσωματωμένο το freebsd μέσα.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...