ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Έίχα πάρει μια απόφαση εδώ και πολλες μέρες να ξεφύγω από το καθεστώς και την κυριαρχία των windows.Ετσι απόφασισα να κάνω ένα σεμινάριο mac στην rainbow για να δω αν αξίζει να μεταβώ στο περίφημο MacOs. Όπως λέει και ο τίτλος έχασα την μπάλα.Κατά την διάρκεια του μαθήματος αισθανόμουν ότι δεν είχα ξαναδουλέψει πάνω σε υπολογιστή ποτέ στη ζωή μου.Εμεινα σύξηλος με τις δυνατότητες που έχει και τώρα σκέφτομαι όλη την ώρα τι πράγμα θα πουλήσω ( η το φορητό η το σταθερό pc ) για να πάρω ένα macmini ή κανα ibook Παιδιά όσοι πιστοί προσέλθετε. Αυτη τη στιγμή γράφω αυτό το κείμενο από την δουλεια μου και με windows xp. Νιώθω ήδη φυλακισμένος και δεν είναι ψέμα.Ακομα και από την πρωτη μέρα εμπειριάς με mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 αν και δε λες στοιχεία για τη σύνθεσή τους , θα πρότεινα να πουλήσεις τον σταθερό.το μόνο πλεονέκτημα του σταθερού είναι ότι μπορεί να μένει μέρες ανοικτός...αν και περιμένω αναλυτικές συνθέσεις για να έχεις μια ορθή απάντηση εκ μέρους μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 ναι φιλε συμφωνω!! χαρισε μου το σταθερο! LOL οντως ειναι τρομερα απλος ευχρηστος και αποτελεσματικος ο κοσμος των μακ! ειναι σα να συγκρινεις παλιο αμαξι που σου βγαζει ζημιες με ολοκαινουργιο αμαξι τελευταιας τεχνολογιας και αξιοπιστιας! καταρχην αρχιζεις και νιωθεις ηρεμια οταν βρισκεσαι μπροστα απο την οθονη και δεν αρχιζεις τις προσευχες για να τελειωσουν ολα καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Κι εγώ πριν μια βδομάδα έγινα ένας ευτυχής κάτοχος Mac Mini, γουστάρω τρελά! Φίλε μου αξίζει, είναι ένας καινούργιος κόσμος, και από εφαρμογές έχω βρεί τα πάντα που δουλεύω (παιχνίδια δεν παίζω) και δεν έχει παρουσιαστεί καμμία ασυμβατότητα με κανένα περιφεριακό μου (εκτυπωτής, εξωτερικός σκληρός, KVM, Bluetooth) εκτός ενός USB Radio που ακόμα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, αλλα θα το βρώ, που θα πάει Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο Mac Mini (εγώ αυτό έκανα και δεν το μετανοιώνω με τίποτα) και τώρα που βγήκαν τα νέα παγανιά θα βρείς εύκολα.. Σε καταλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Einai gnwsto oti oi Mac einai me mia lexi foveroi....alla gi aftous pou paizoun paixnidia einai pragmatika....axristoi. Apo tin alli ama 8es mia ebiria me MAC OS tote iparxei enalaxtiki lisi me VMWARE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μπορείς να μας πεις αν στο σεμινάριο στην rainbow σου είπαν τη είναι αυτό το υπέροχο λειτουργικό που σου δείξανε! Γιατί στο λειτουργικό είναι όλα τα λεφτά. Σου είπανε ότι από κάτω τρέχει FreeBSD. Προφανώς όχι αυτό είναι απλά το Mac OS X θα σου είπανε. Λοιπών τα πράγματα είναι απλά και δεν έχει καθόλου έξοδα, δεν πουλάς κανένα pc και δεν αγοράζεις κανένα Mac. (Πόσο θέλει η rainbow για μια επισκευή μόνο εργατικά ξέρει κάνεις?) Ξηλώνεις τα windows στήνεις FreeBSD και από πάνω τον open Darwin και είσαι έτοιμος. Θα χρειαστείς και βεβαία αρκετές ώρες να το κάνεις να μοιάζει σαν Mac os X αλλά θα έχεις την χαρά ότι το έκανες μόνος σού. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το PCBSD οι κάποιο Linux distro που να είναι user oriented. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Το Pc είναι ένας celeron στα 2,4 Με 512 mb ram CL 2.5 kingston 40 gb hard disk.intel m/b.pci sata card.tv tuner .case midi tower 500W PSU (fortron bluestorm) auta to laptop είναι ένα acer 1641wlmi 1.6 centrino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 an exeis dsl krata to pc gia na katebazeis demos - promo mixes . dhladh krata to na to kapseis teleiws.alla sth 8esh sou 8a kratousa ton Acer laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Kai egw etsi lew to laptop den thelw na to poulisw me tipota giati to plirwnw akoma.kai einai kai voliko sth douleia mou. skeftomai omws kai to allo na ta poulisw kai ta dio kai na parw kana forito ibook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 file meredoth to zitima den einai na moiazei me macosX to zitima einai na antapokrinetai san mac. paradeigma xtes sto seminario douleuame me ena g4 sta 700mhz to mixanima den katalavaine tipota.ta anoige kai ta ekleine ola se rithmo polivolou. an mporw na to kanw auto kai na apokrinetai kai san mac to sizitame euxaristw pantws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δεν με κατάλαβες τι εννοούσα όταν είπα ότι μοιάζει με MAC OS X. Δεν υπάρχει MAC OS X. To MAC OS X είναι FREEBSD που πάνω του κάθετε το Darwin. Βάλε και μερικά καλούδια και εφέ και ονόμασε το MAC OS X και έχεις αυτό που τρέχουν τα mac. Η σταθερότητα δεν πηγάζει από το MAC αλλά από το FREEBSD. Το FREEBSD είναι βασισμένο πάνω σε UNIX και είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα OS στον κόσμο. ¨Όταν είπα να μοιάζει νοούσα μόνο στο look που έχει το mac. Η πιστότητα είναι καθαρά θέμα του BSD και θα την έχεις. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Με κατατόπισες πλήρως με αυτα που μου είπες.θα ήθελα αν μπορούσε περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το που θα βρω freebsd - open darwin καθώς και drivers για τις συσκεύες μου.λέω να το βάλω στο laptop Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 http://www.opendarwin.org/en/about.html The open darwing project http://www.freebsd.org/ Besties home http://www.pcbsd.org/ The frendliest bsd Και βλεπόντας τώρα μάλλον ο darwing έχει ενσωματώσει το bsd στο setup για να κάνει τα πράγματα πίο έυκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 euxaristw gia tis plirofories.tha ta koitaksw kai tha katevasw oti prepei euxaristw kai pali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 δεν έχω ύπνο απόψε τελικά.αυτή τη στιγμή κατεβάζω το PCBSD που είναι γύρω στα 700ΜΒ. Φίλε meredoth θέλω να σε ρωτήσω αν το freebsd το οποίο σκοπεύω να κατεβάσω αύριο από τη δουλεια υποστηρίζει centrino επειδή θέλω να το βάλω στο laptop. Επίσης αν μπορέσεις στείλε μου το ακριβές link Που μπορώ να κατεβάσω το opendarwin με ενσωματωμένο το freebsd μέσα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.