Xviper13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Akrivos kai ego gia toses inch ekana reply ligo pio pano alla gia SAMSUNG... kali e? Mia tetia prepei na paro gia to PC mou... alla poso mporei na kanei arage? Mia LCD/TFT tis SAMSUNG 65'' pou eida ekana pano apo 20.000 euro... afti den tha kanei 60.000 euro? lol den pame kala..
kostg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Άσε, λεφτά να έχεις να χαλάς, αυτό έχω να πω εγώ... Αλλά τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει. Και στο θέμα μας τώρα, καλή η Viewsonic, ελκυστική η τιμή της αλλά... για ταινίες είναι μικρή. Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα κοιτούσα για VideoProjector.
Hal9000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Υπάρχουν και οι dell οθονες' date=' που είναι μια χαρά.http://dellware.euro.dell.com/dellstore/dellware/config/default.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=GR6198&n=&cu=grbsd&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=9000&mc=dell&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=none&co=&b=DGR_200-37300 Τα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι: - 30" Widescreen - 52.5% μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με την Dell 2405FPW - Η μοναδική οθόνη με ανάλυση 4 MegaPixels! Ιδανική για την προβολή φωτογραφιών! - Μεγαλύτερη ανάλυση από True HD (1920x1200) - 2560 x 1600 (WQXGA) Πραγματική ανάλυση - 16.7 Million Colours - 700:1 Contrast Ratio - 14ms Response Time (11ms Grey-TO-Grey) - 400 cd/m2 Brightness - Ένα DVI-D Input με υποστήριξη για HDCP - Height adjustable stand (100mm travel) - VESA mounting compatible - Ενσωματομένο USB 2.0 hub : 4 downstream / 1 upstream - Ενσωματομένο 9-in-2 Card Reader: Compact Flash 1 και 2, Secure Digital, MMC, Smart Media και Microdrive - Εγγύηση: 3 χρόνια, άμεση αλλαγή την επόμενη ημέρα! Τιμή περίπου 1800 ευρώ! Και η πολύ φθηνότερη 24'' http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=207406 Επειδή έψαξα λίγο τη συγκεκριμένη οθόνη, δεν έχει καμία άλλη είσοδο όπως έχει η 24αρα (component,composite, D-Sub, S-Video). Οι τιμές αυτές που βλέπεται πάντως στο site δεν ισχύουν μιας και σαν σύνολο η συγκεκριμένη βγαίνει 2200? όταν τη βάλετε στο καλάθι αγορών. Με τηλέφωνο όμως στη Dell εγώ πήρα τιμή 1400? για την 30αρα και 850 για την 24αρα χωρίς Φ.Π.Α και οι δύο.
zeys13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Άσε' date=' λεφτά να έχεις να χαλάς, αυτό έχω να πω εγώ... Αλλά τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει.Και στο θέμα μας τώρα, καλή η Viewsonic, ελκυστική η τιμή της αλλά... για ταινίες είναι μικρή. Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα κοιτούσα για VideoProjector.[/quote'] LOL Κωστα θα μας τρελανεις.Μια απλη οθονη ζητησε ο ανθρωπος και σκεφτεται αντι να παρει μια κλασικη 19' να παρει μια wide. Απλα το θεμα μαλλον ξεφυγε λιγο με τις 24αρες και τις 30αρες (οθονες παντα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.