spilios_g Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Geia paidia. Exo agorasei ton adsl wireless router 3CRWDR100B-72 tis 3com over isdn , kai xrisimopoio tin dlink dwl-g520+ pci karta gia na sindeomai asirmata ston adsl router. Distixos sixna, xanete i sindesi kai den mporo na po pos exo vrei enan sigkekrimeno tropo na tin epanafero kathe fore.Sinithos me reboot, alles fores me enable disable card, alles fores, me polles epanalipseis kai ton dio. To parakseno einai pos douleuei , kai ksafnika , xanei tin sindesi kai den mporei na vrei diktio me tpt. Xrisimopoio tous 2.04 drivers pou dinei i dlink gia autin tin karta.. Exo omos kataliksei sto simperasma pos to provlima einai oi drivers autoi... Plz exei kaneis paromoia empeiria? Any suggestions ? Euxaristo prokatavolika.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 exo dei na xanontai paketa kai ola ta paraxena epidi den sinergazotan kala i karta me to router se g mode.otan to ebala se b mode diladi 11 mbps anti gia 54 mbps estrose kata poli to pragma.kai elpizo na min exeis kanei tipota se adhoc mode kai na les giati den pezei i misopezei.dokimase ite apo tin karta ite apo ton router ite kai apo ta 2 na to baleis se b mode
kirimis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Για αρχη βαλε ποιο φρεσκους drivers.... 3.0.5 Δευτερον, το προβλημα σου κατα 99% εχει να κανει με το οτι η καρτα προσπαθει να δουλεψει σε + mode.... δηλαδη να ανεβει στα 22MBPS κατι το οποιο δεν ειναι επισημο και δεν υποστηριζετε σε μη d-link προιοντα. Πηγαινε στα properties τις καρτα και: 1) Desired basic rate = 1,2,5,11 mbps 2) Desired supported rate set = 1,2,5,11 mbps και οχι 1,2,5,11,22 3) Desired tx rate = 11 mbps (σκετο) 4) αυτα.... θα πρεπει να σου δουλεψει σταθερα τωρα
spilios_g Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Thanks gia tis apantiseis.. Profanos to diktio einai se infrastructure mode. Xrisimopoio WPA kodikopoiisi , lete na ftai ekei kati ? AN kai afou douleuei arxika den vlepo to problima.. Oi driver 3.05 den einai gia autin tin karta... I karta auti einai 802.11 G + compliant, diladi paei 54 Mbs kanonika simfona me to G standard , kai mono me d.link router ipotithete pos paei sta 108... Ego thelo mexri 54 Ms.. Den thelo na peso se B mode, kathos exo kalo sima, kai piano aneta 25 Mbs REAL taxitita.....
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Thanks gia tis apantiseis..Profanos to diktio einai se infrastructure mode. Xrisimopoio WPA kodikopoiisi ' date=' lete na ftai ekei kati ? AN kai afou douleuei arxika den vlepo to problima.. Oi driver 3.05 den einai gia autin tin karta... I karta auti einai 802.11 G + compliant, diladi paei 54 Mbs kanonika simfona me to G standard , kai mono me d.link router ipotithete pos paei sta 108... Ego thelo mexri 54 Ms.. Den thelo na peso se B mode, kathos exo kalo sima, kai piano aneta 25 Mbs REAL taxitita.....[/quote'] ego tha po kati pou isos to diorthosei parolo pou fenetai paraxeno.pigene sta properties tis kartas ekei pou rithmizeis se ti mode pezei i karta kai tha breis kapoia epilogi pou leei gia to power management tis kartas.i klise to power management telios i ama i karta exei mia mpara lowest kai highest pou klidonei me to default value xeklikare tin epilogi auti kai balto sto highest.dokimase to kai pes mou an egine tipota.pantos esto kai gia dokimi mporeisna dokimaseis kai b mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.