nickpulse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ηι, δεν ξέρω αν εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος γιάυτό το post... Λοιπόν, σε κάποιες ταινίες που έχω κατεβάσει απο αξιόπιστα torrent sites (κατεβάζω με utorrent) πορατηρώ κάποιου είδους αλλοιώσεις, συγκεκριμένα, χρωματιστά τετραγωνάκια που εμφανίζονται και φεύγουν ή τμήματα της εικόνας που θολώνουν σε κάποια frames. Χρησιμοποιώ core media player αλλά και στον media player το ίδιο συμβαίνει και μάλιστα στα ίδια frames. Ξέρει κανείς τί μπορεί να παίζει ή αν έχει δεί το ίδιο πρόβλημα ?
Blackie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Γι αυτά δε φταίει το torrent είτε ο torrent manager, αλλά το άτομο που έκανε το ripping από το DVD! Όπως θα ξέρεις για να έχει τη βέλτιστη ικανή ποιότητα μια ταινία θέλει κάποιο (αρκετό) χρόνο με σιγκεκριμένες διαδικασίες ώστε να την περάσεις από DVD σε οποιαδήποτε μορφή Video, οπότε οι συγκεκριμένοι rippers ίσως απλά να την πέρασαν σε avi, mpeg κλπ, δε ξέρω τι μορφή τις βρίσκεις απλά για να την έχουν... Αυτό που κάνω προσωπικά είναι να κατεβάζω κάτι που έχουν οι περισσότεροι users στη λίστα, που σημαίνει πως κατ'εμέ είναι πιο αξιόπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.