ANEMOS-V Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 oute ego exo paiksei to game kai tha eine i aformi na pekso kapio final fantasy afou eida tin tainia..
Coma_Black Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Πολυ ωραία ταινία έχω παίξει και το παιχνίδι και ξέρω τι παίζει.. λοιπόν ήταν πράγματι πολυ μικρή σε διάρκεια την δεύτερη φορά που το είδα μου φάνηκε σαν να ήταν επεισόδιο. Περιμένω πως και πως το Playstation 3 όπου θα βγεί το FF7 με καινούργια γραφικά μάλλον αυτός ειναι και ο λόγος που δεν το έκαναν ταινια.
tasosrs2000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Πολύ ωραία ταινία.Μακάρι όλα τα animation να ήταν έτσι.Όσο για τις ενδιάμεσες σκηνές,έτσι είναι και στο παιχνίδι.Δεν είναι τυχαίο το ότι είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες cut-scenes.Πάντως και να μην έχεις παίξει το παιχνίδι δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά όταν το έχεις παίξει και μάλιστα όταν είχε βγει το Final Fantasy VII πριν από αρκετά χρόνια,σου έρχονται αναμνήσεις.Εγώ την πρώτη φορά που το είδα ήμουν με ένα χαζό χαμόγελο μέχρι το τέλος και κάθε λίγο ακουγόταν:''να ο Cloud,να ο Barrett''' κ.τ.λ!!Τέλος πάντων,μακάρι να το συνεχίσουν και να βγουν και άλλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.