Προς το περιεχόμενο

Entyposis ap tin tainia Final Fantasy 7 Advent Children

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά ήθελα να τη δω την ταινία αλλά μου λένε όλοι ότι δε θα καταλάβεις και πολλά αν δεν έχεις σχέση με τα παιχνίδια. Και εγώ δεν έχω καμιά απολύτως... Τι λέτε να τη δώ;

Δημοσ.

paidia i tainia itan apistefti.einai apo tis liges tainies pou mou'r8e na klapsw oxi apo th syginisi,alla epeidi mou arese para poly afto pou evlepa.kai na min eixa termatisei ola ta ff,pali 8a xaraktiriza to 8eama mageftiko.tin eida 4 fores kai ka8e fora mou fainetai kai pio wraia.perimena pws kai pws na vgei se european dvd-umd gia na kanw egw to 8ema,alla me prolave allos.gia sas pou den exete paiksei ka8olou ff aplws deite tin gia ta apistefta grafika kai tis maxes kai mi dwsete kai toso vasi stin ypo8esi.

Δημοσ.
Εγώ ρε παιδιά ήθελα να τη δω την ταινία αλλά μου λένε όλοι ότι δε θα καταλάβεις και πολλά αν δεν έχεις σχέση με τα παιχνίδια. Και εγώ δεν έχω καμιά απολύτως... Τι λέτε να τη δώ;

den yparxei periptosi na mi katalaveis polla..i tainia kai xoris ixo & ypotitlous na ti deis,katalaveneis polla kai entyposiazese ap ta efe kai tin grigori drasi tis.

• Moderators
Δημοσ.

Απο τεχνολογικής άποψης η ταινία είναι αριστούργημα. Το animation είναι εξαιρετικό και αρκετά life-like (αν και τα μοντέλα δεν είναι πολύ ανώτερα απο αυτά στο προηγούμενο final fantasy - spirits within). Εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν τα... μαλλιά.

Απο σενάριο βέβαια δεν είναι και κατι περίπλοκο ή σπουδαίο. Ανατροπές δεν υπάρχουν. Τα πράγματα εξελλίσονται ευθύγραμμα και αναμενόμενα.

Και είναι πολύ σύντομη. Πριν το καταλάβεις έχει τελείωσει και νομίζεις ότι είδες μόνο 2-3 σκηνές. Επίσης ένα κεντρικό τερατάκι ενώ είναι αρκετά massive και σπέρνει καταστροφές, θυμίζει έντονα αντίστοιχα απο digimon (!!!) σε 3d.

Η μουσική είναι στιγμές σε πολύ καλά επίπεδα, και άλλες στιγμές πάλι θυμίζει οικτρό .midi απο τις πρώτες πρώτες soundblaster και adlib.

Θα μπορούσαν τέλος να λείπουν κάποια αποσυντονιστικά ενδιάμεσα "διαλλείματα¨" που μάλλον είναι αναμνήσεις απο μία νεκρή αδελφή ή και γω δε ξέρω τι (δεν έχω παίξει το παιχνίδι).

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε επειδη επικεντρωνοταν στον cloud και οι αλλοι characters ηταν πανω απο 3η μοιρα.Θα περιμενα να ειναι λιγο πιο adventure ταινια και να ξεκιναγε απο την αρχη του κακου.

Οι μαχες πολυ καλες και τα γραφικα τελεια.

Δημοσ.
Θα περιμενα να ειναι λιγο πιο adventure ταινια και να ξεκιναγε απο την αρχη του κακου.

aaaaaxxxx megali pligi anoijes twra...:cry:

pados einai to adistoixo tou Ghost in the shell 2... an den exeis dei tin sira kapoia pragmata tha ta "xaseis"...

Δημοσ.

Off topic.

Καλα ghost in the shell 2 είδα πριν ένα χρόνο μου φαίνεται αλλα δε κατάλαβα χριστό... Μου την έσπασε...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον επειδη ειδα τη ταινια και επειδη εχω παλαβωσει εχω να πω τα εξης ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ :D:D:D:D:D το topic

Παιδια ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο να καταλαβεις ολα τα κομματια αμα δεν εχεις παιξει το παιχνιδι

Θα μπορούσαν τέλος να λείπουν κάποια αποσυντονιστικά ενδιάμεσα "διαλλείματα¨" που μάλλον είναι αναμνήσεις απο μία νεκρή αδελφή ή και γω δε ξέρω τι (δεν έχω παίξει το παιχνίδι).

Ας πουμε αυτα τα διαλειματα ητανε ΟΤΙ καλυτερο υπηρχε.Η Aeris εμφανιζοτανε μπροστα στον Cloud και μιλουσανε ενω στο τελος κανει την εμφανιση του και ο Ζακ(who is Jack θα μου πειτε...Αμα δεν εχεις παιξει το παιχνιδι εινα ιδυσκολο να το αναλυσω)

Το τερας που εμφανιζεται ειναι το καλυτερο summon πιθανοτατα που υπαρχει στο παιχνιδι(αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο να μη το ξερεις αμα δεν το εχεις παιξει...)1 απο τους 3 bahamut.Η πλοκη ειναι απιστευτη διοτι σε καποια στιγμη βλεπεις 1 τυπο και σε καποια στιγμη τον βλεπεις να μεταμορφωνεται στο απολυτο κακο(Sephiroth).Ενω απο το πουθενα 1 αρωστεια που κατατρωει το κοσμο βρισκει θεραπεια απο 1 πλασμα το οποιο εχει τη δυνατοτητα να επαναφερει τον απολυτο κακο στη ζωη

Απιστευτα γραφικα(για μενα ανωτερα απο το Spiriths within)και τρομερη μουσικη.Πολυ συγκινιτικο και τεσπα σου δειχνει καποια κομματια που λειπανε.Μακαρι να βγουνε και αλλες τετοιες ταινειες

Δημοσ.

την είδα προχθές. απίστευτα γραφικά, πολύ καλή overall χωρίς να κουράζει καθόλου.

μακάρι (Χ2) να βγουν κι άλλες παρόμοιες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά, εγώ που δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά θέλω να δω την ταινία, ξέρετε αν υπάρχει κανα site με το σεναριο και στοιχεία από τον κόσμο του FF 7 που θα χρειαστούν για την παρακολούθηση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...