Προς το περιεχόμενο

Incoming connection: Βοήθεια!

gotchagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να υποθέσω ότι έχεις εγκατεστημένο το netmod ως modem[/b'] στον υπολογιστή σου, έτσι;;;

Να μην το υποθέσεις, το έχω. Δεν είμαι αρχάριος. Φέτος κλείνω 20 χρόνια στους υπολογιστές και 11 στο Internet. Απλά δεν έχω ξανακάνει την παραπάνω διαδικασία και δεν ξέρω τι φταίει που δεν σηκώνει την γραμμή το Netmod! :(

Δημοσ.
More infos : Παίξε με το register S82. Απο default η τιμή του είναι 74 (δεκαδικο) και πρεπει να γίνει 78 ή 80 (δεν θυμάμαι). Αυτό και στα δύο PC

Οταν τελείωσεις τη σύνδεση ξαναγύρνα σε 74 γιατί δεν θα έχεις δυνατότητα internet σύνδεσης

Μια που εσύ έχεις ADSL μπορεις να σώσεις μόνιμα τη ρυθμιση

Εννοειται οτι στο απομακρυσμένο μηχάνημα ο register S0 (στα πόσα ring να "μπαινει" το modem πρεπει να βαλεις τιμή μεγαλύτερη απο 0 (0=disable)

Ασχετα με τη τιμή του S82 ' date=' προφανώς εως τώρα δεν απαντάει στη κλήση γιατί ο S0 από default είναι 0.

Παρακάτω: Εστω οτι - επιτελους συνδεθηκες. Απλά είσαι σε δίκτυο με το PC του σπιτίου σου. Δεν σημαίνει οτι το ελέχεις remotely. Θα φορτώσεις καποιο remote control προγραμμα και μέσω αυτού θα καλείς την ip που δόθηκε - σταματω γιατι αυτό είναι αντικείμενο άλλου topic.

YΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλεις σύνδεση μέσω Internet. Θαχεις χαμηλότερη χρέωση. Αν σε απασχολουν θεματα ασφαλείας βάλε openvpn και κάνε VPN συνδεση με κλειδί εως και 2048 bit. Tελος πάντων , ισως εχεις λόγους που δεν μπορώ να φανταστώ ή δεν θελεις να αναφερθούν δημόσια ...

Για οτι άλλο ξαναπόσταρε ...[/quote']

Σ' ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές. Πραγματικά ο λόγος είναι άλλος που δυστυχώς δεν μπορώ να πω ωστόσο απλά θέλω να ελέγχω κάτι από απόσταση (και ναι, θα χρησιμοποιήσω πρόγραμμα με ip Κλπ).

Θα τα δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώ κι εσένα κι όσους απάντησαν.

Καλή Αποκριά

Μπάμπης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...