Προς το περιεχόμενο

New MAC Mini Intel Dual Core!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Συγνωμη που ενοχλω αλλα ειμαι περιεργος. Μπορει και να μην βλεπω καλα ' date=' αλλα το παραπανω link αφορα laptop. Ποια ειναι η συγκριση?

Ρε τι τραβαμε. Απο ποτε το mac mini εγινε laptop?[/quote']

Μη δίνεις σημασία μωρε! Είναι απλά κινήσεις ...πανικού!

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) υπάρχουν παααααααρα πολλοί που κρίνουν το macOSX σαν ένα ...software για windows...

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

BIILDANOS: ξερεις πιο ειναι το κακο? οτι μερικοι κανουν οτι τα ξερουν ολλα, και στο τελος καταληγουν να μην λενε τιποτα. Κανενας δεν γεννηθηκε μαθημενος, κανεις δεν τα ξερει ολα . Εαν δεν ξερω κατι , ρωταω. Εαν εχω προβλημα παλι ρωταω. Δεν ειναι κακο. Εκτος και υπαρχει κατι αλλο . Ας το δωσω καλυτερα με ενα παλιο γνωμικο. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

Γιατί να μη παίζει HD βρε παιδιά;

Η αποκωδικοποίηση γίνεται ανετότατα απ'τη cpu.

Ή εννοείτε ότι δε βγάζει έξοδο component (YPbRb) όπως αρκετές καινούργιες κάρτες; Άνετα μπορείτε όμως να δώσετε σήμα στην lcd από vga/dvi (και τα δύο αυτά είναι και ένα κλικ ποιοτικότερα από το component - το dvi δύο κλικ :P).

Βέβαια θα ήταν πιο βολικό να υπάρχει μια δεύτερη έξοδος (θα προτιμούσα άλλη μια vga/dmi) για να είναι όλα συνδεδεμένα ταυτόχρονα και να διαλέγεις οθόνη από το λειτουργικό.

Τώρα για το θέμα της "κάρτας" γραφικών, όντως είναι λίγη, αλλά όχι υποδεέστερη απ'την προηγούμενη radeon με τα 32MB τα όποια μάλιστα ήταν τόσο λίγα που σε ανάλυση 1280x1024, 17/19άρια tft δηλαδή, το Aqua "έσπαγε". Νομίζω ότι με την shared αυτός ο τομέας θα είναι μακράν καλύτερος και ίσα ίσα που θα αποδίδει πολύ καλύτερα και στα HD σε σχέση με την προηγούμενη radeon.

Τώρα για βαρβάτο 3d gaming, οκ το ψιλοξεχνάμε :)

Εγώ απλά επιθυμούσα να είχε το καινούριο mini όσα ήθελα για να είναι πλήρης υπολογιστής media center, τώρα αν νομίζετε ότι είναι καλό deal δικαίωμα σας και με γειά ο καινούριος υπολογιστής. Εγώ δεν το νομίζω λόγω της κάρτας γραφικών (Α! η intel ανακοίνωσε καινούριο chipaki γραφικών πολύ καλύτερο), αλλά και του δίσκου. Δεν είπε κανείς οτι το mini συγκρίνεται με laptop αλλά εμένα μου φαντάζει καλύτερη αγορά αυτή τη στιγμή (στα ίδια περίπου λεφτά)... Μήν ξεχνάτε και το γεγονός ότι το νέο mini ανακοινώθηκε ένα χρόνο μετά το παλιό και κοστίζει τουλάχιστο 100 Eυρώ πιό ακριβά. Προσωπική μου άποψη (αλλά και άλλων διαβάζοντας σε forum στο net) είναι ότι θα έπρεπε να δώσουν ένα πλήρες media center pc, αν το κάναν θα έπερνα ένα αύριο. Και επειδή χρησιμοποιώ mac os X επιστρέφω τις εξυπνάδες σε αυτούς που τις έγραψαν....

Α! η intel ανακοίνωσε καινούριο chipaki γραφικών πολύ καλύτερο

Μπορεις να δωσεις link; Στο site intel δε βρηκα τιποτα νεωτερο απο το 950 του mini...

Ευχαριστω.

Μήν ξεχνάτε και το γεγονός ότι το νέο mini ανακοινώθηκε ένα χρόνο μετά το παλιό και κοστίζει τουλάχιστο 100 Eυρώ πιό ακριβά.

Το νέο Mac Mini έχει ενσωματωμένο WiFi, Bluetooth και τηλεκοντρόλ. Αυτά από μόνα τους αντισταθμίζουν τη διαφορά τιμής.

ΒΕΒΑΙΑ για κάποιον που ΔΕΝ θέλει WiFi και Bluetooth, όντως, γιατί να τα πληρώνει με το ζόρι? Ας τα έβαζαν προαιρετικά...

Ok, thanks.

Ρωτουσα οχι για το mini, αλλα για το ενδεχομενο να το εχει το iBook. Αφου ομως βγαινει καλοκαιρι, αποκλειεται να εχουν αυτο.

• Super Moderators
Εγώ απλά επιθυμούσα να είχε το καινούριο mini όσα ήθελα για να είναι πλήρης υπολογιστής media center, τώρα αν νομίζετε ότι είναι καλό deal δικαίωμα σας και με γειά ο καινούριος υπολογιστής. Εγώ δεν το νομίζω λόγω της κάρτας γραφικών (Α! η intel ανακοίνωσε καινούριο chipaki γραφικών πολύ καλύτερο), αλλά και του δίσκου. Δεν είπε κανείς οτι το mini συγκρίνεται με laptop αλλά εμένα μου φαντάζει καλύτερη αγορά αυτή τη στιγμή (στα ίδια περίπου λεφτά)... Μήν ξεχνάτε και το γεγονός ότι το νέο mini ανακοινώθηκε ένα χρόνο μετά το παλιό και κοστίζει τουλάχιστο 100 Eυρώ πιό ακριβά. Προσωπική μου άποψη (αλλά και άλλων διαβάζοντας σε forum στο net) είναι ότι θα έπρεπε να δώσουν ένα πλήρες media center pc, αν το κάναν θα έπερνα ένα αύριο. Και επειδή χρησιμοποιώ mac os X επιστρέφω τις εξυπνάδες σε αυτούς που τις έγραψαν....

Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για τα mac MINI! Για καλύτερες επιδόσεις υπάρχουν οι imac κλπ κλπ! Το θέμα μας όμως δεν έχει να κάνει μόνο με το hrdware αλλά με τη γενικότερη "φιλοσοφία" του macOSX (αν όπως λές χρησιμοποιείς macOSX θα έπρεπε να καταλάβεις τι εννοώ!). :)

Περισότερο "γκρινιάζω" γιατί είναι κρίμα που για 20-30 δολάρια παραπάνω στο κόστος παραγωγής δεν φτιάξανε ένα μηχάνημα που θα ήταν SUPER για τις ανάγκες της πλειοψηφίας των χρηστών. Συμφωνώ για την φιλοσοφία του MacosX (συγκριτικά η σπατάλη πόρων και δυνατοτήτων hardware στα windows είναι απίστευτη) αλλά και πάλι θεωρώ ότι είναι κρίμα... (πάντως δεν θα ξαφνιαστώ να δω μια αναβαθμισμένη έκδοση κατά το φθινόπωρο όπως έγινε και πέρσι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...