Προς το περιεχόμενο

ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ Ms-dos

innersilence

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα εγκατέστησα το πρόγραμμα market plus της Unisoft που είναι ένα λογιστικό πακέτο διαχείρισης αποθήκης κι όχι μόνο! Το προγραμματάκι είναι απίστευτο αλλά έχω ένα πρόβλημα. Επειδή είναι παλιό (1994) το εγκατέστησα και για καλή μου τύχη παίζει! Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω ελληνικά και δε θυμάμαι το συνδυασμό πλήκτρων που πρέπει να πατήσω. Υπάρχει κανείς που να έχει να μου προτείνει τίποτα? (ειδικά κανείς που να ξεκίνησε όπως εγώ απo MS-DOS) Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει! Στο ms-dos παλιά δεν άλλαζε όπως λες... άλλαζε ας που με με ctrl+alt+f1 ή κάτι ανάλογο. Δε γίνεται να πειράξω την κωδικοποίηση επειδή μου πετάει pop up το οποίο εκτελείται σε ms-dos περιβάλλον. Δεν είναι explorer για να πειράξω την κωδικοποίηση εκτός κι αν γίνεται να θέσω default κωδικοποίηση αυτή. Τεσπαν, κάτι άλλο έχετε να μου προτείνετε?

Δημοσ.

με το συνδυασμό που λες μπορεί να άλλαζε αλλά ήθελε ένα συγκεκριμένο προγραμματάκι που έπρεπε να τρέχεις.

Δημοσ.

θέλει να επεξεργαστείς το batch file του miniplus (mplus.bat αν θυμάμαι καλά) - και να βάλεις ένα προγραμματάκι να τρέχει πρίν την εκτέλεση του προγράμματος ' συγκεκριμένα το extkb.com (η greek.com άλλοτε)

βέβαια θα πρέπει να το έχεις αλλιώς δεν θα μπορέσεις να έχεις ελληνικά...

ο συνδιασμός για το extkb.com είναι ALT-1 αγγλικά και ALT-2 ελληνικά...

δυστυχώς ανακάλυψα ότι σε μερικά via chipset να μην δουλεύει το συγκεκριμένο....

ελπίζω να βοήθησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...