innersilence Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Πρόσφατα εγκατέστησα το πρόγραμμα market plus της Unisoft που είναι ένα λογιστικό πακέτο διαχείρισης αποθήκης κι όχι μόνο! Το προγραμματάκι είναι απίστευτο αλλά έχω ένα πρόβλημα. Επειδή είναι παλιό (1994) το εγκατέστησα και για καλή μου τύχη παίζει! Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω ελληνικά και δε θυμάμαι το συνδυασμό πλήκτρων που πρέπει να πατήσω. Υπάρχει κανείς που να έχει να μου προτείνει τίποτα? (ειδικά κανείς που να ξεκίνησε όπως εγώ απo MS-DOS) Ευχαριστώ πολύ.
takis456 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Και στο dos με alt + shift αλλάζουν (ή σε ορισμένες περιπτώσεις με ctrl+alt) αλλά θα πρέπει να έχεις το codepage για τα ελληνικά.
innersilence Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει! Στο ms-dos παλιά δεν άλλαζε όπως λες... άλλαζε ας που με με ctrl+alt+f1 ή κάτι ανάλογο. Δε γίνεται να πειράξω την κωδικοποίηση επειδή μου πετάει pop up το οποίο εκτελείται σε ms-dos περιβάλλον. Δεν είναι explorer για να πειράξω την κωδικοποίηση εκτός κι αν γίνεται να θέσω default κωδικοποίηση αυτή. Τεσπαν, κάτι άλλο έχετε να μου προτείνετε?
Pink_Panther Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Pata to AltGr (to deksi alt) kai to shift i to ctrl. Kati tetoio 8imamai eixa akousei.
getsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 με το συνδυασμό που λες μπορεί να άλλαζε αλλά ήθελε ένα συγκεκριμένο προγραμματάκι που έπρεπε να τρέχεις.
CyberDreamer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 θέλει να επεξεργαστείς το batch file του miniplus (mplus.bat αν θυμάμαι καλά) - και να βάλεις ένα προγραμματάκι να τρέχει πρίν την εκτέλεση του προγράμματος ' συγκεκριμένα το extkb.com (η greek.com άλλοτε) βέβαια θα πρέπει να το έχεις αλλιώς δεν θα μπορέσεις να έχεις ελληνικά... ο συνδιασμός για το extkb.com είναι ALT-1 αγγλικά και ALT-2 ελληνικά... δυστυχώς ανακάλυψα ότι σε μερικά via chipset να μην δουλεύει το συγκεκριμένο.... ελπίζω να βοήθησα...
alkisg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 http://www.alkisg.tk => Λήψη αρχείων => multikbd.com 1kb, το είχα φτιάξει το '96 σε assembly επειδή το extkb έπιανε πολλή μνήμη και παίζει ακόμα μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.