Προς το περιεχόμενο

Database gia mp3's

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thelw na exw ena database,oxi mono onomatwn alla olou tou arxeiou pou na mporei na kanei to exis: As poume oti exw ena tragoudi.Na mporw na to vrw eite stin katigoria pou to exw thesei( p.x. an toxw sta dance na grafw "dance" kai na mou vgazei ola ta tragoudia pouxw katigoriopoiisi ws "dance") eite me ton kalitexni eite akoma kai ws single i full albums (px na vgazw full albums kai na mou vgazei ta directories twn full kai apokei meta na grafw Madonna xerw gw kai na mouxei oti full album tis madona exw)

Kai epanalambanw,na exei to arxeio,oxi aplos na mou leei to directory pou vrisketai.Diladi na grafw search>dance>Madonna>Sorry kai na mouxei epilogi open

Δημοσ.

Επίσης καλό πρόγραμμα είναι και το WhereIsIt? (shareware). Έχει ακριβώς τη δυνατότητα που περιγράφεις και αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις να εχω δοκιμασει ολα τα παραπανω εκτος απο το whereisit,οπως λεει και ο NullScan με το winamp 5+ μπορεις να κανεις αυτο που ζητας.

• Moderators
Δημοσ.
i to WinAmp toxw voleutei tha to protimisw,exw to 5.2 pou molis vgike.Point is...pws?

Ctrl+L και ανοιγεις την media library(αν θυμαμαι καλα καθως δεν ειμαι στο pc μου)και απο κει κανεις την δουλεια σου!(Επιλεγεις κομματι που θες να παιξει,search κλπ)Και παιξε και με τα preferences του winamp για να φερεις την media libary στα μετρα σου:wink:

Δημοσ.

Μια ακόμα ψήφος στο MediaMonkey, ανοίγει απευθείας το Winamp αν θες, και κρατά και counter για πόσες φορές έχει αναπαραχθεί το κάθε τραγούδι.

Δημοσ.

Kaizer με το WhereIsIt πάντως έχεις την δυνατότητα να κάνεις launch το οποιοδήποτε αρχείο και copy και move αλλά και open in explorer.

Προτείνω αυτό να έχεις σαν κύριο media manager γενικά.

Του winamp το ΜL δεν λέω σίγουρα είναι καλό και ίσως να είναι και ιδανικό για την δουλεία που το χρειάζεσαι, απλώς με το WhereIsIt έχεις πολύ καλύτερη εικόνα των αρχείων σου.

Btw πάρτε κι ένα plugin του winamp ποου επιτρέπει ελληνικά στο jump (J)

http://rapidshare.de/files/14467795/Gia_ellhnika_sto_jump_-_dpwajf16b.exe.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...