funny_boy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Εχω καταληξει σε αυτα τα 2 τροφοδοτικα πιστευω οτι και τα 2 ειναι κορυφαια σε ποιοτητα. Να πω πως δεν με φοβιζει το γεγονος οτι καποτε ετυχε μια παρτιδα της Tagan στη σειρα u01 να ειναι ελαττωματικη, εξαλου για την σειρα u22 δεν εχει ακουστει τιποτα σωστα? Επειδη θελω να στησω ενα ησυχο μηχανημα θελω να εχει οσο το δυνατον πιο αθορυβο PSU. Θελω να ρωτησω αν καποιος εχει εμπειρια και απο τα 2 τροφοδοτικα ποιο ειναι το πιο αθορυβο? Απο οτι καταλαβα το Tagan ειναι πιο αθορυβο σωστα? Ομως στο Enermax μου αρεσουν τα αποσπωμενα καλωδια. Λοιπον ποιο ειναι το πιο αθορυβο? Με ενδιαφερει πολυ ο παραγοντας του θορυβου!!! Σας ακουω... και ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα.
Susi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 kanena apo ta dio man, ena pal me tagan ixe provlima, pare ena aplo, me 25euro kai se ena 6mhno petato.. den a3izei tzampa lefta tha dosis..(gnwmh moy)
giorgos th. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 pare ena aplo me 25E kai se ena eksamino peta olo to pc... ti leme tora.. apo prosopiki empeiria tha sou proteina to liberty.ta apospomena kalodia einai men ligo diskampta alla tin kanoun aneta tin douleia tous..
Dark_son20 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 TI AKOUGETE EDO MESA!!!! petamena lefta to trofodotiko???? einai to pio vasiko komati tou ipologisti! tsimpa to Enermax den nomizo oti tithete kan sigrisi piotitas
anti_mojos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Το Enermax και απο μενα αν και η τελευταια σειρα απο τα Tagan ειναι καλη και δειχνει αξιοπιστη.Το "παρε ενα απλο και πετα το μετα απο ενα εξαμηνο" το εκλαμβανω ως αστειο.
thestria Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Είχα δύο Tagan. Από το ένα χωρίς κανένα λόγο (δηλαδή ανθρώπινη παρέμβαση) "έσπασε - ράγισε" ο ανεμιστήρας. Από το δεύτερο σειράς 480 U22 υπάρχει ( διαροή (επαγωγή ρεύματος (αυτήν τη στιγμή το έχω στο service της εταιρίας). Επίσης τα καλώδια που "βγάζει" είναι πάρα πολλά. Θα προτιμούσα να είχα κάποιο μοντέλο με αποσπώμενα καλώδια... Αν εξαιρέσεις τα παραπάνω σχόλια, τα τροφοδοτικά της Tagan είναι αθόρυβα.
Tenshi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως υπάρχει και το Tagan Easy Connect με αποσπώμενα καλώδια.Δέν ξέρω αν έχει τις ίδιες προδιαγραφές με την σειρά u22 (απο άποψη θορύβου)
Susi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 pare ena aplo me 25E kai se ena eksamino peta olo to pc...ti leme tora.. apo prosopiki empeiria tha sou proteina to liberty.ta apospomena kalodia einai men ligo diskampta alla tin kanoun aneta tin douleia tous.. BA BA psile den zepe, i sifa pou les, 3 mhxanakia exo kai ta 3 ine me tetio trofo kai den exo kanena prov...
giorgos th. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 BA BA psile den zepe' date=' i sifa pou les, 3 mhxanakia exo kai ta 3 ine me tetio trofo kai den exo kanena prov...[/quote'] den epeksigeis pio kathara ti les na to katalavo?
tzoykas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Το δικό μου Enermax ξέρω ότι δουλεύει επειδή ο υπολογιστής είναι ανοιχτός. Ούτε κιχ ....
palawiaris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Γνώμη μου άμα πάρεις tagan πάρε με τα αποσπώμενα καλώδια όπως είπε και ο tenshi.Καλό τροφοδοτικό αλλά τα καλώδια πολύ χοντρά και μεγάλα και πιάνουν πολύ χώρο στο κουτί
MadSurfer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Xtypa to Enermax einai apsogo kai athoryvo :wink:
overclocker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Άλλη μια ψήφος στο Enermax Liberty 500W και από εμένα! Tagan έχω καιρό να δουλέψω και δεν μπορώ να σου τα συγκρίνω αντικειμενικά. Από θόρυβο το Enermax εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου και το προτίμησα για τον Η/Υ που έχω στο δωμάτιο μου και αυτό νομίζω από μόνο του λέει κάτι. Για την αξιοπιστία του δεν έχω να πώ τίποτα, είναι γεμάτο το Internet και ο ειδικός τύπος με κολακευτικά σχόλια για αυτό. Δοκιμάζοντας και εγώ προσωπικά σε ένα αρκετά απαιτητικό σε ισχύ Η/Υ με AMD FX-55 και 2x7800GT SLi με ικανοποίησε απόλυτα και η μετρήσεις που του έκανα ήταν κοντά στο ιδανικό! Σταματάω εδώ γιατί σε λίγο θα με κατηγορήσουν ότι τα παίρνω κιόλας ή θα καταλήξει το post σε review !!!
gpapas123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω πάρει το Tagan Easycon-u15 530w. Εντελώς αθόρυβο, ισχυρότατο, με πάρα πολλά αποσπώμενα καλώδια για μελλοντικές χρήσεις. Τώρα ακούγεται ένας ψίθυρος από τον σκληρό μου μόνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.