atsoft Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Γεία σας, με λενε Τάσο Σεϊταρίδη, Έχω μια ερώτηση -> Θέλω να στείλω ενα μαζικό e-mail και δέν θελω να μου δείχνει στον κάθε παραλήπτη οτι είναι μαζικό το e-mail δηλ. πχ. στέλνω σε 30 χρηστες μύνημα και ο κάθε απο αυτους ΠΡΕΠΕΙ σώνει και καλα να βλέπει τίς 30 αυτές διευθύνσεις... άρα πρέπει να το στείλω ξεχωριστα στον καθενα αυτό ή υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι που μπορει να με βοηθήσει?? Ελπίζω να εγινα κατανοητός, Yours, atSOFt aka iLLUSiON. thnx.
georgead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Αντι να βαλεις τους users εκει που λεει Το... τους βαζεις εκει που λεει Сс...
citizen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Αντι να βαλεις τους users εκει που λεει Το... τους βαζεις εκει που λεει Сс... Οχι στο Cc . Στο BCC (b=blind)
Norien Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Θα πρέπει όμως να βάλεις τουλάχιστον μια διεύθυνση στο Το: Εγώ συνήθως βάζω ένα δεύτερο δικό μου mail
tech25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Opos eipan kai pio pano: Sto To: vazeis to diko sou mail sto BCC: bazeis olous tous allous
atsoft Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 thnx to all here... no money, no honey, no honey? no prob!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Θα πρέπει όμως να βάλεις τουλάχιστον μια διεύθυνση στο Το:Εγώ συνήθως βάζω ένα δεύτερο δικό μου mail Όσες φορές έχω στείλει Bcc: σε 5-6 άτομα (και στο intranet και στο internet)' date=' δεν βάζω ΚΑΝΕΝΑ e-mail στο [i']To:[/i] Δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
freeworld Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις κάτι στο πεδίο "To", εάν δεν βάλεις θα έχει την ένδειξη στο To:Undisclosed-Recipient: που μπορεί κάποιος να το θεωρήσει εως spam.
Norien Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 To Υahoo! δε σ'αφήνει να μην βάλεις τίποτα στο To: πάντως... Αλλά και πάλι, αν βάλεις το δικό σου mail στο To:, που είναι το πρόβλημα; Τη δουλειά σου την κάνεις...
sotris99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Όσες φορές έχω στείλει Bcc: σε 5-6 άτομα (και στο intranet και στο internet)' date=' δεν βάζω ΚΑΝΕΝΑ e-mail στο [i']To:[/i] Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Me too. Σπάνια εώς καθόλου χρησιμοποιώ το To. To κάνω καθαρά για προστασία της διεύθυνσης των ατόμων που έχω στο address book.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.