asmilon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 gpedit.msc Navigate to Computer Configuration / Windows Settings / Security Settings / Local Policies / Security Options Double click on Accounts: Limit local account use of blank passwords to console login only. To βρηκα στο google τωρα για τα αγγλικα xp pro που εχεις...
crach13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 asmilon eisai apsogos.Ola ok.Pou to vrikes re paidi mou?
asmilon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Φιλε crach13 τεχνικος ειμαι και εχω φαει π-ο-λ-λ-α στην μαπα και μου θελω να βοηθαω οποτε μπορω... Κανεις δε ξερει τα παντα σε αυτο τον χωρο, ουτε καν ο Bill Gates δε ξερει τα παντα στους Η/Υ ή εστω στα Windows, οποτε καλο ειναι ολοι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο, εγω ετσι το βλεπω...
crach13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Φιλε crach13 τεχνικος ειμαι και εχω φαει π-ο-λ-λ-α στην μαπα και μου θελω να βοηθαω οποτε μπορω... Κανεις δε ξερει τα παντα σε αυτο τον χωρο' date=' ουτε καν ο Bill Gates δε ξερει τα παντα στους Η/Υ ή εστω στα Windows, οποτε καλο ειναι ολοι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο, εγω ετσι το βλεπω...[/quote'] den to iksera.Bravo gia tin prothesi sou na voithas.Thanks poly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.