Προς το περιεχόμενο

Παράγει θόρυβο η οπή των logitech 5500;

petros2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα megaworks 550 και ένώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον ήχο στη μουσική στις ταινίες υπάρχει ένα πρόβλημα. Σε ορισμένες σκηνές, όπως η εισαγωγική σκηνή του star wars episode 3 revenge of the sith(με το μεγάλο διαστημόπλοιο), ακούω σε μεγάλες εντάσεις έντονους θορύβους (port noise) φυσήματος-ξεφυσήματος από την τρύπα του γούφερ χωρίς ο υπόλοιπος ήχος να έχει προβλήματα.

Απ'ότι ξέρω το ίδιο προβλημα υπάρχει σε πολλά φθηνά σετ ηχείων αυτής της κατηγορίας.

Επειδή λόγω αυτού σκεφτομαι αναβάθμιση θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτοί που έχουν τα logitech αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα στις ταινίες σε εφέ με εξαιρετικά βαθύ μπάσο.

Για να το εξηγήσω ακόμα καλύτερα πρόκειται για θόρυβο που παράγεται από τον αέρα που μπαινοβγαίνει από την τρύπα του γούφερ σε υψηλές εντάσεις(πάνω από τα 94db) σε πολύ βαθιά μπάσα που υπάρχουν σχεδόν μόνο στις ταινίες. Δεν πρόκειται δηλαδή για κανονικό ήχο.

Δημοσ.

Eκείνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι πως οι συχνότητες που δέχεται και προσπαθεί να αναπαράξει το κακόμοιρο το sub είναι εκτός των δυνατοτήτων του(tuning του bass reflex δλδ)και γι'αυτό ο ενοχλητικός θόρυβος.

Αρα είτε μειώνεις ένταση είτε(αν γίνεται δεν ξέρω στο συγκεκριμένο)κόβεις λίγο τις συχνότητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...