Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για το Nero

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω τα τραγουδια ενος cd σε mp3 και θελω να τα γραψω σε cd.Tα τραγουδια δεν ειναι τελειως "αυτονομα",δηλαδη το τελος του ενος ειναι η αρχη του αλλου (Jean Michel Jarre για οσους ξερουν).Αυτο που θελω ειναι με το που τελειωνει ενα κομματι το επομενο να παιζει αμεσως ωστε να υπαρχει μια συνεχεια.Εχω βγαλει φυσικα τα 2 sec pause που εχει by default αλλα εξακολουθει να ακουγεται ενα "κοψιμο" με το τελος του καθε κομματιου.Υπαρχει αλλος τροπος να γινει ομαλα η μεταβαση εκτος απο το crossfade?

Δημοσ.

Εφόσον τα αρχεία έχουν κωδικοποιηθεί με LAME από κάποια έκδοση και μετά, γίνεται με το Burrrn: http://www.burrrn.net/

Από το Readme του Burrrn:

gapless/sample accurate mp3 decoding (the file must have the appropriate LameTag written, e.g. files encoded with newer compiles of LAME 3.90.3 and LAME versions 3.92 and higher)

Η απουσία gapless είναι εγγενής αδυναμία του MP3, και στον LAME η κατάσταση μπαλώνεται μ' ένα κόλπο. Το gapless του LAME υποστηρίζεται από λίγα προγράμματα: foobar2000, Winamp με ειδικό plugin, Burrrn και burnatonce είναι αυτά που ξέρω.

Για να δεις με τί κωδικοποιητή έχουν φτιαχτεί τα MP3, κατέβασε το Mr. Questionman από το σάιτ του Burrrn.

Δημοσ.
Fade in Fade out 4sec (apo to nero mesa de3i sto label sou propertis kai tha to vris)

Mε Fade out 4sec δεν γινεται δουλεια.Ακομα και με 0.4sec που εχω δοκιμασει,σε μερικα κομματια υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

gia dokimase sto audio cd epilogi stin kartela audio cd epelexe tin epilogi "no pause between tracks"

i

apo ta mp3 pou evales sta dexia tis othonis epilegeis ola me ctrl+a kai dexi klik properties kai ekei pou leei pause vazeis apo 2 se 0 sec.

Δημοσ.
Καλησπέρα .

Το καλύτερο ( κατά την γνώμη μου ) για την δουλειά που θέλεις είναι το Easy CD Creator .

Δηλαδη τι παραπανω κανει αυτο?

zouve μαλλον δεν διαβασες καλα το post μου...

Δημοσ.
Δηλαδη τι παραπανω κανει αυτο?

Κάνει αυτό που ζητάς χωρίς να αφήνει κενό ανάμεσα στο πρώτο με το δεύτερο τραγούδι που κάνει το Nero σε όλες τις εκδόσεις του , και έχεις και κανονικά τα tracks .

easycdcreator7wu.th.jpg

ΥΣ. Μιλάμε απο MP3 σε Audio CD .

Απο ΜΡ3 σε ΜΡ3 δεν το κάνει .

Σόρρυ εαν κατάλαβα λάθος .

Δημοσ.

Eυχαριστω migel.Αλλη μια ερωτηση.Εστω οτι ενα cd το συμπιεζουμε σε ενα mp3 και μετα θελουμε να κανουμε το αντιθετο,να γραψουμε το mp3 σε cd σε audio μορφη.Πως ξεχωριζουμε τα tracks ωστε το cd να μην φαινεται σαν ενα τεραστιο τραγουδι?????

Δημοσ.

twra ta blekeis polu....theleis to soundforge na ta kopseis...kalutera omws na ta kaneis mikra tracks apthn arxh kai oxi ena megalo track...epishs oti kai na kaneis to nero ksexase to gia audio einai to xeirotero pou uparxei....an exeis 5 cd gia petama dokimase ta ola kai tha deis OUTE ENA den tha nai afto pou thes....exei eipwthei apeires fores oi typoi sthn ahead den niwthoun apo audio kai den asxolountai...to easy cd h roxio media crator legete twra einai polu kalo gia audio k oxi mono an k egw mia zwi nero exw alla POTE gia audio...

Δημοσ.
Eυχαριστω migel.Αλλη μια ερωτηση.Εστω οτι ενα cd το συμπιεζουμε σε ενα mp3 και μετα θελουμε να κανουμε το αντιθετο,να γραψουμε το mp3 σε cd σε audio μορφη.Πως ξεχωριζουμε τα tracks ωστε το cd να μην φαινεται σαν ενα τεραστιο τραγουδι?????

Καλησπέρα .

Μπορείς να το κάνεις και μέσα απο την σουίτα του Easy CD Creator με το Sound Editor αλλά και εδώ μπορείς να βρείς πολλά προγράμματα ( δωρεάν και μη ) για Split & Cut MP3.

Παρακάτω σου παραθέτω 2 εικόνες για να δεις τι περίπου περιέχει το Easy CD Creator και πως είναι ο Sound Editor .

easycdcreator7ol.th.jpg easycdcreator17oy.th.jpg

Μη νομίζεις και εγω δουλεύω το Nero για ορισμένες εργασίες Recode DVD (το καλύτερο για μένα) Vision κ.α. αλλά οταν πρόκειται να γράψω κάποιο μουσικό CD , για μένα το ecdc είναι μονόδρομος ( οχι βέβαια οτι δεν υπάρχουν πολύ πιο καλύτερα προγράμματα απο αυτό , αλλά απλά το δουλεύω αρκετά χρόνια και το έχω συνηθίσει ) .

Ελπίζω να βοήθησα .

ΥΣ. Παρακαλώ :-D

Δημοσ.

Και μιξαρισμένα cd αλλάζουν από track σε track χωρίς να ακούγεται η μετάβαση,αλλά και χωρισμός cd-ολόκληρου mp3 σε ξεχωριστά tracks,γίνεται με το Nero.

Το έχω κάνει πολλές φορές.

Δημοσ.
Και μιξαρισμένα cd αλλάζουν από track σε track χωρίς να ακούγεται η μετάβαση' date='αλλά και χωρισμός cd-ολόκληρου mp3 σε ξεχωριστά tracks,γίνεται με το Nero.

Το έχω κάνει πολλές φορές.[/color']

Καλησπέρα .

Σωστό είναι και αυτό . :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...