Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά αρχείων

HER_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το πακέτο του OTE για DSL με το router - modem της Netgear. Έχω φτιάξει μόνος μου το δίκτυο έτσι ώστε και ο φορητός υπολογιστής και ένας άλλος να συνδέονται ασύρματα. Όσο αφορά το internet είμαι εντάξει. Αν θέλω να στείλω ένα αρχείο από τον έναν υπολογιστή στον άλλον πως μπορώ να το κάνω αυτό? Τα δεδομένα θα πρέπει να τα στείλω από υπολογιστή σε υπολογιστή ή από τον υπολογιστή στο router και το router στον άλλο υπολογιστή? υπάρχει ασφάλεια στα δεδομένα μου ή μπορεί να διαβάσει και κάποιος άλλος? Το Router το έχω ρυθμίσει να μπαίνει και με κωδικό αλλά και με αριθμό κάρτας serial number. Έχουν Windows XP SP2 και οι δυο υπολογιστές. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

η μεταφορα δεδομενων θα γινει μεσω του ρουτερ. εφοσον καποιος αλλος δεν εχει προσβαση στο καλωδιο σου, τοτε απο πλευρας ασφαλειας εισαι οκ!εκτος και αν καποιος εχει ριξει sniffer μεσα στο δικτυο σου και διαβαζει τα πακετα που κυκλοφορουν, μαλλον απιθανο βεβαια..αν τα pc ειναι στο ιδιο domain η workgroup τοτε κανοντας share τα folder που θες στο καθε pc, απο τα υπολοιπα θα βλεπονται και θα μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια που θες!

Δημοσ.

yparxoun tosa polla asyrmata diktya twra pia pou opou kai na sth8eis, mporeis na parakolou8hseis kapio. alla to 8ema omws einai na 8elei kapoios na parakolou8hsei sygkekrimena to diko sou diktyo! to diko sou einai ok apo pleura asfaleias opote den xreiazetai na anhsyxeis gia tpt..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...