Προς το περιεχόμενο

deleted system volume information

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσβησα τον φάκελο αυτό, και δεν έχω καμια προσβαση στον δισκό που ειχε τον φάκελο. Το σύστημα αναγνωρίζει τον σκληρό αλλά όταν παω να κανω access εκεί μου λεει disk is not formatted.. Ούτε system restore δεν μπορώ να κάνω. OS:WINXP

Υπάρχει καμια λύση?

Δημοσ.

Πολύ κακό αυτό που έκανες φίλε @_zerocool... :)

Αν δεν μπορείς να το επαναφέρεις από τον κάδο ανακύκλωσης ή πχ αν έχεις Νόρτονα από το Norton Protected Recycle Bin, τότε μάλλον χλωμό το βλέπω. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις format τον δίσκο και να χάσεις όσα έχεις. Γιατί δεν κάνεις τακτικά Ghost στους σκληρούς σου ώστε να αποφεύγεις τέτοια λάθη; Αναγκαίο όταν πειραματίζεσαι... (Μη νομίζεις ότι θα σταματήσεις ποτέ...)

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι εχει σχεση με το σβησιμο του φακέλλου. τον εχω σβησει και δεν επαθα τίποτα, βεβαια με το system restore Disabled.

αν το SR ειναι ενεργό ή δεν θα σε αφήσει, ή θα τον ξαναδιμιουργήσει μετα απο λίγο.

Φυσικα δεν μπορεις να κανεις system restore!! αφου η υπηρεσία βαζει τα αρχεια εκει που έσβησες.

** παιδες, το SR δεν επαναφέρει σβησμένα ,απο τον χρήστη, αρχεία !! το recycle ειναι γι' αυτά **

το SR κανει rollback apo installations.

--------------

τελικά το System Restore (στα System properties, kai services) to εχεις ενεργό?

αν ναι, κανε μια disable, και δες μηπως βλεπεις δισκο.

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστώ για της απαντήσεις. Και μενα μου φαίνεται λιγο κουλό να ευθυνεται ο φάκελος γι'αυτό.Κάποια άλλη στραβή θα έγινε. Ως λύση για το πρόβλημα χρησιμοποίησα το GetDataBack και επαναφέρω τα δεδόμενα με αυτό τον τρόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...