Vmanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ego exo acer konta sta 2 xronia kai den exo apolitos kanena problima. episis bale oti to teleutaio xrono, ton exo anoixto sinexeia logo adsl . bebaia, exo kanei kai ego epektasi tis eggiisis sta 3 xronia, gia na exo to kefali mou isixo, alla mexri simera (xtipa xilo) einai "skili". Den leo oti einai kaliteros apo sony, alla gia ta lefta pou zitaei kai auta pou prosferei einai poli kali epilogi. Prosopika, den blepo ton logo na skaso ena karo lefta gia ena mixanima pou den mporeis na to anabathmiseis kai exei imerominia liksis. I sigkrisi gia lada kai audi ktl einai ligo atopi. An theleis na milisoume me orous autokiniton ( sto peripou panta) sto audi ektos apo tin poiotita kataskeuis plironeis kai to onoma. to idio simbainei kai stous laptop.
Vasilisxd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 << ACER ή SONY = LADA ή VOLKSWAGEN >> Υπάρχει σήμερα χειρότερη μάρκα απο την VOLKSWAGEN ??? Ναί η Lada, άντε και η Daewoo.
alfa7533 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ναι αλλα η acer εχει και σαν service και την MDI (ή κάνω λαθος????) για την οποια δεν έχω ακουσει[/u'] κάτι αρνητικό...... Οχι μονο αρνητικο δεν ακουσα αλλα και απο εμπειρια μου μπορω να πω οτι 2 φορες που τους χρειαστικα ηταν πολυ σωστοι. και μην το ξεχασω σαν νεο μελος θελω να πω ενα γεια σε ολους
alfa7533 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Όση κατανόηση και να δείχνουν οι άνθρωποι της MDI εφόσον δεν έχουν αποθήκη ανταλλακτικών το ίδιο πράγμα είναι. Τους πας το χαλασμένο προϊόν και αυτοί περιμένουν την acer να τους στείλει το ανταλλακτικό. 1 μήνας μάλλον είναι το ελάχιστο που θα χρειαστεί να περιμένεις αν κάτι πάει στραβά. Κατά τα λοιπά εγώ έχω (ένα απροβλημάτιστο) acer και πιστεύω ότι δίνουν αρκετά γι' αυτά που πληρώνεις. το λες απο πειρα η ετσι ακουσες? αλλαγη μαδερμπορντ και καρτας γραφικων σε 12 μερες και την πρωτη φορα που ειχε προβλημα ο επεξεργαστης το προβλημα λυθηκε σε 1 εβδομαδα (MDI θεσσαλονικης) οσο για λαντα και μερσεντες ... καλο αστειο αλλα εγω θα ελεγα σκοντα και μερσεντες ειναι ποιο πραγματικο και μαλλον πολλοι συμφωνουν οτι η... σκοντα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. για το σερβις θα ελεγα οτι μονο 2 εταιρειες μπορουν να καυχωνται, DELL & IBM- lenovo
alfista Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 το λες απο πειρα η ετσι ακουσες? αλλαγη μαδερμπορντ και καρτας γραφικων σε 12 μερες και την πρωτη φορα που ειχε προβλημα ο επεξεργαστης το προβλημα λυθηκε σε 1 εβδομαδα (MDI θεσσαλονικης) Από εμπειρία στην MDI Θεσσαλονίκης με λάπτοπ φίλου. Σου επαναλαμβάνω ότι οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι απλά εφόσον δεν έχουν αποθήκη ανταλλακτικών αλλά περιμένουν να τους τα στείλει η acer μετά τη δήλωση του προβλήματος, τα πάντα εξαρτώνται από την acer. Χρειάστηκε 1 ολόκληρος μήνας για να έρθει ένας δίσκος. Τη μια μέρα σου λέγανε ότι ο νέος δίσκος βρισκόταν Αγγλία, την άλλη Αθήνα, την άλλη πάλι Αγγλία κτλ. Προφανώς στην περίπτωση σου η acer είχε κέφια και έκανε το καθήκον της, στην περίπτωση του φίλου μου όχι.
whiteman7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 exo kai sony vaio kai na acer pou pira prosfata.Mporo na po oti eimai poli euxaristimenos kai apo tous duo.Tora aytoipou kanoun sigkrisei audi lada kai ta sxetika,as mas poun prota tis empeiries tous kai meta as kanoun atakes entyposiasmou...no offence here
greekzero Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Έχω και τo ένα και τo άλλο με ιδιους επεξεργαστές από επιδόσεις είναι στα ίδια τώρα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής τo sony είναι πολύ καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.