Προς το περιεχόμενο

ACER ή SONY

athkario

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EIMAI ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΛΕΙΜΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ACER ή SONY.

EΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ACER 5672-SONY FE11S

EXEI KANEIΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ?

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ

Δημοσ.

Αν σου παθει κατι το acer ...την εβαψες.Μιλαω εκ πειρας . Η www.alman.gr που τα αντιπροσωπευει μονο για το service τους εχει τα μαυρα της τα χαλια...Οτιδηποτε αλλο εκτος απο acer....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
ναι αλλα η acer εχει και σαν service και την MDI (ή κάνω λαθος????) για την οποια δεν έχω ακουσει[/u'] κάτι αρνητικό......

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η SONY ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.

Δημοσ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΤΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ.Η Αcer Einai ΦΘΗΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ Η/Υ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

Δημοσ.

Καλο σερβις εν Ελλαδι, κι οχι βελγιο ιταλια και ζιμπαμπουε, εχει η toshiba.

Η ideal εχει σερβις καλο, εδω στην ελλαδα.

Τωρα οσον αφορα το ερωτημα, ειναι σαν να συγκρινεις lada με audi νομιζω.

Δημοσ.
ναι αλλα η acer εχει και σαν service και την MDI (ή κάνω λαθος????) για την οποια δεν έχω ακουσει[/u'] κάτι αρνητικό......

Όση κατανόηση και να δείχνουν οι άνθρωποι της MDI εφόσον δεν έχουν αποθήκη ανταλλακτικών το ίδιο πράγμα είναι. Τους πας το χαλασμένο προϊόν και αυτοί περιμένουν την acer να τους στείλει το ανταλλακτικό. 1 μήνας μάλλον είναι το ελάχιστο που θα χρειαστεί να περιμένεις αν κάτι πάει στραβά.

Κατά τα λοιπά εγώ έχω (ένα απροβλημάτιστο) acer και πιστεύω ότι δίνουν αρκετά γι' αυτά που πληρώνεις.

Δημοσ.

Από προσωπική πείρα έχω να πω ότι όταν μου χάλασε το ACER λαπτοπ μου (χάλασε ο σκληρός) το έστειλα κατευθείαν στην Ιταλία χωρίς καν να ασχοληθώ με Alman και MDI έχοντας υπόψην τα αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν τις δύο εταιρείες. Ε, λοιπόν η επιλογή μου αποδείχτηκε άριστη διότι το λάπτοπ διακινήθηκε με κούριερ (TNT) με έξοδα της ACER και το είχα σε δέκα μέρες (αρκετά καλά αν δεδομένου ότι πήγε Μιλάνο). Και όχι μόνο αυτό αλλά ο νέος δίσκος που μού έβαλαν είναι 20 GB μεγαλύτερος (από 60->80).

Βέβαια πρέπει να πω ότι είχα κάνει επέκταση εγγύησης από 1 σε 3 έτη όταν είχα αγοράσει το λάπτοπ, πράγμα που επίσης απέδωσε στην περιπτωση μου γιατί τη ζημια την έπαθα στον ενάμιση χρόνο.

Πάντως γενικώς νομίζω ότι τα ACER είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά που ζητάνε, ενώ η ποιότητα τους σε καμμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται κακή (ούτε και μέτρια). Τώρα αν καμμια φορά σκάει κανένας δίσκος είναι γιατί τον έχουμε να δουλέυει torrents 24/7...

Εγώ πάντως θα ξανάπερνα ACER

Δημοσ.
EIMAI ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΛΕΙΜΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ACER ή SONY.

EΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ACER 5672-SONY FE11S

EXEI KANEIΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ?

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ

sony enoeitai!!ta acer einai mapa

Δημοσ.
Καλο σερβις εν Ελλαδι' date=' κι οχι βελγιο ιταλια και ζιμπαμπουε, εχει η toshiba.

Η ideal εχει σερβις καλο, εδω στην ελλαδα.

Τωρα οσον αφορα το ερωτημα, ειναι σαν να συγκρινεις lada με audi νομιζω.[/quote']

ego tha to xaraktiriza metrio afou piga to laptop mou kai me fonaksan meta apo 10 meres kai molis to anoiksa apla den douleve. to afisa epitopou kai perimena alles 7.

Δημοσ.
Από προσωπική πείρα έχω να πω ότι όταν μου χάλασε το ACER λαπτοπ μου (χάλασε ο σκληρός) το έστειλα κατευθείαν στην Ιταλία χωρίς καν να ασχοληθώ με Alman και MDI έχοντας υπόψην τα αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν τις δύο εταιρείες. Ε, λοιπόν η επιλογή μου αποδείχτηκε άριστη διότι το λάπτοπ διακινήθηκε με κούριερ (TNT) με έξοδα της ACER και το είχα σε δέκα μέρες (αρκετά καλά αν δεδομένου ότι πήγε Μιλάνο). Και όχι μόνο αυτό αλλά ο νέος δίσκος που μού έβαλαν είναι 20 GB μεγαλύτερος (από 60->80).

Αυτό μου είπε και φίλος με κατάστημα υπολογιστών. Η καλύτερη λύση είναι να πάει Ιταλία και σε μια περίπου εβδομάδα τον έχεις πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...