pavlos17 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Χαίρεται σε ολους. Έχω μια ερώτηση οσον αφορα τον επεξεργαστή της intel. Εχω την motherboard της intel την 845ebg2. Ξέρω οτι ειναι σχετικά παλιά αλλα δεν θελω να την αλλάξω ακόμα. Έχω τον επεξεργαστή p4 1.8 με fsb 400 σε socket 478. θελω να αλλάξω μόνο επεξεργαστή και είδα ότι ο καλύτερος για την motherboard που έχω είναι o p4 2.8 fsb 533. Η ερώτηση είναι θα δώ διαφορά στα παιχνίδια; Έχω την 7800 gs agp και για να πω την αλήθεια σε κάποια παιχνίδια όπως το dungeon siege 2 δεν τρέχει και πολυ καλά. Υπάρχουν στιγμές που βλέπω και 10fps. Σε άλλα παιχνίδια δεν βλέπω τόσο σημαντικά προβλήματα. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα ο εν λόγω επεξεργαστής γιατι πρέπει να έχει σταματήσει να κυκλοφορεί.
Giannnni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 den yposthrizei to 845 chipset fsb 800mhz? psakse gia kanena bios update kai pare enan pentium4 3ghz 800fsb.
deathlok Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 petamena lefta to mobo afto to exo kai ego stin ntoulapa einai gia klamata. (peta to oute 15 euro den katafera na to pouliso) sobara tora to thema einai oti trexei se apelpistika xamili sixnotita tis mnimes opote min epedisis pano xamenos xronos kai lefta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.