bartenderas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Γεια χαρά σε όλους μετά από πολύ καιρό καθότι υπηρετώ την θητεία μου στην Κύπρο! Με το που ήρθα στην άδεια μου, ο brother μου ανακοίνωσε τα μαντάτα...: "Το pc τελευταία κράσαρε μέχρι που δεν μπορούσε καν να μπει στα Windows". Ανοίγω το tower και αντικρύζω μια κάρτα γραφικών (nvidia 6800 GT PCI-E) χωρίς να την ψύχει το fan της. Είναι δυνατόν να κάηκε λέτε?
christos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Αν η οθόνη σου δουλεύει τότε δεν έχει και η κάρτα σου, πιθανόν να έχει χαλάσει μόνο το fun. Άντε και καλός πολίτης.
bartenderas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Η οθόνη δουλεύει αλλά δεν μπαίνει στα win...Οπότε αλλάζω απλά το fan και κοιτάζω να δω τι άλλο φταίει...ε?
christos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Η οθόνη δουλεύει αλλά δεν μπαίνει στα win...Οπότε αλλάζω απλά το fan και κοιτάζω να δω τι άλλο φταίει...ε? Αφού δουλεύει η οθόνη σου τότε δεν έχει καεί η κάρτα σου. Το ότι δεν μπορείς να μπεις στα win δεν νομίζω να φταίει η κάρτα σου, κάπου αλλού θα πρέπει να είναι το πρόβλημα, αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες μήπως και μπορέσουμε και βοηθήσουμε και φτιάξεις το πρόβλημα, προτού φτάσεις στο σημείο για format. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις ανάποδα, πρώτα να φτιάξεις τα win, και μετά αφού όλα δουλεύουν τότε αλλάζεις μόνο το fan στην κάρτα σου, μην το παρακάνεις ώμος και την αφήσεις χωρίς fan γιατί τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα.
sret Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 τα ιδια και εδω το ιδιο ακριβως προβλημα με μια ati 9100,κρασαρει πριν μπει windows,η 6800Gt θα ειναι και πιο θερμη χωρις fan αλλαξε το fan.
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 psaxe na breis k kati se pio kali psixi afou pas gia anagkastiki allagi....tsekare edw: http://www.checkmate.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.