dim_b Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ας δούμε και ποιά άλμπουμς είναι στις θέσεις 18-23 (γιά όσους έχουν περιέργεια να μάθουν αλλά δεν θέλουν να ακούσουν την εκπομπή)... 23. Iron Maiden - The Number Of The Beast 22. Aerosmith - Toys In The Attic 21. Rainbow - Rising 20. Pantera - Vulgar Display Of Power 19. Kiss - Alive II 18. Van Halen - Van Halen
Rising1980 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ τον φίλο Γιάννη Πετρίδη που μ' έβαλε στη θέση 21 :-P
vsls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εμενα σε αλλη λιστα με ειχε στη 1η θεση! Παντως αν κ στην αρχη ημουν επιφυλακτικος οτι θα ακουγα ηχο πολυ μακρινο απο τα γουστα μου τελικα οντως η λιστα ακολουθει κυριως Hard Rock κ γενικα λιγο σκληρο ηχο! Ελπιζω επισης απλα να γεμισει η λιστα με Led απο εδω κ πανω!
yiah Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 απο τη μια τα ορια του rock metal ειναι σχεδον απροσδιοριστα (φλερτ με τη disco μεχρι...)και απο τη αλλη κιθαρες ενισχυτες και look αρκουν για να το προσδιορισουν εξαρταται το καθε συγκροτημα
vsls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Γενικα αυτες οι εκνευριστικα λεπτομερεις ταμπελες με ενοχλουν αρκετα δε μου αρεσουν οι τοσοι διαχωρισμοι. Βλεπω επισης οτι μερικα (λιγα) albums δε θα τα ειχα ποτε στη συλλογη μου κ αλλα ειναι κ μεσα στα δικα μου πολυ αγαπημενα! Ως τωρα με καλυπτει η λιστα ως εχει, δηλαδη παταει σε κλασσικους ηχους κυριως με λιγα νεα. Τωρα για κορυφη να ριξω εγω ενα Led Zeppelin! Αν κ καθολου απιθανο οι Sabbath. Υ.Γ. Thx dim για τις εκπομπες! Υ.Γ. 2 Τα αγορακια δε κανει να ακουτε Fame Story
tsouk1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Θα χαρώ πολυ αν δω κ Twisted Sister στο υπόλοιπο αν κ δε το κόβω.Μεχρι τώρα καλα το πάει αντε κ για κορυφή αν κ θα γουσταρα ζεπελιν νομίζω οτι θα ναι Sabbath.
yiah Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ναι dim εισαι φοβερος!!!!!! και εγω ευχαριστω!! οσο για fame κλπ ολοι εχουν δικαιωμα στη βλακεια!! πωπω παιδια τι να πεις τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο οτι νομιζουμε!! σαπιλα, σηψη, παρακμη παντου!!! απο τους πολιτικους τα πανεπιστημια, τα μμε μεχρι τα κεφαλια μας!! η eurovision ξεπουλησε σε 10 λεπτα!! και απο την αλλη..(σχεδον) τιποτα!!
vsls Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Τελικα ακομα μια φορα ο Γιαννης με δικαιωσε με την 1η θεση! Ποιοι αλλοι απο τους.... LED ZEPPELIN
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 xeirotero disko ton ratm den mporouse na vrei pantos?
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 4ο μέρος (λείπουν 2-3 λεπτά από την αρχή) mp3 (37MB) wma (6MB) 5ο μέρος mp3 (47MB) wma (6MB)
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Και οι θέσεις 1-17... 17. Def Leppard - Hysteria 16. Led Zeppelin - Led Zeppelin 1st 15. Metallica - Master Of Puppets 14. Black Sabbath - Vol. 4 13. AC/DC - Highway To Hell 12. Tool - Aenima 11. Motorhead - No Sleep 'Til Hammersmith 10. AC/DC - Back In Black 09. Black Sabbath - Paranoid 08. Deep Purple - Machine Head 07. Led Zeppelin - Physical Graffiti 06. Deep Purple - In Rock 05. Black Sabbath - Black Sabbath 04. Metallica - Metallica 03. Guns 'n Roses - Appetite For Destruction 02. Led Zeppelin - Led Zeppelin IV 01. Led Zeppelin - Led Zeppelin II
Mixalakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Δημήτρη που μας προσέφερε ακόμα ένα αφιέρωμα... Να'σαι καλά και φυσικά περιμένουμε και τα επόμενα αφιερώματα του Γιάννη Πετρίδη...
nmtray2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ποιος αποφασισε γι'αυτη τη λιστα? Προσωπικη γωμη του Πετριδη ειναι? Σορυ αλλα G'n'R στη 3η θεση και Sabbath στη 5η (ή Deep Purple στην 6η) δεν μου καθεται καλα.
yiah Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 συγνωμη για το εκτος-θεματος αλλα ... αγαπητε dim_b μηπως υπαρχει περιπτωση να γραψεις την 2-ωρη εκμποπη του πετριδη για τα οσκαρ σημερα 6-3-2006; γιατι πολυ φοβαμαι πως ισως να μην την προλαβω και δε πρεπει να εχω και 120αρα κασσετα!
dim_b Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Την εκπομπή την γράφω, αλλά η αναφορά στα oscars είναι πολύ μικρή. Την θέλεις ολόκληρη ή μόνο αυτό το κομμάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.