getty Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Ναί παρουσιάζει εντονότερο καθρέφτισμα από άλλες αλλά σε όλες τις οθόνες αν εμφανίζεται το απόλυτο μαύρο καί κάτω από κατάλληλο φωτισμό τού περιβάλλοντος μπορείς άνετα να.... χτενίσεις με ακρίβεια τα μαλλιά σου. Προσωπικά είμαι πολύ απαιτητικός από μιά οθόνη αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ποιότητα απεικόνισης μιάς άριστης crt υπερτερεί από αυτήν της καλλίτερης tft. Κάνεις λάθος δε συμβαίνει σε όλες αυτό που λες (όχι στη δικιά μου τουλάχιστον η οποία δεν είναι x-brite και τα λοιπά). Επίσης άλλο το να μπορείς να χτενίζεις συνέχεια τα μαλλιά σου και άλλο το να πρέπει να δημιουργείς ειδικές συνθήκες που σπάνια εμφανίζονται για να το κάνεις. Καμμία σχέση και δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά επειδή η "δικιά" μας οθόνη έχει σημαντικό πρόβλημα με τις αντανακλάσεις πρέπει να το υποβαθμίζουμε και να τις βγάζουμε όλες με παρόμοιες αδυναμίες τι στιγμή που δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτά για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.
geovard Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Κάνεις λάθος δε συμβαίνει σε όλες αυτό που λες (όχι στη δικιά μου τουλάχιστον η οποία δεν είναι x-brite και τα λοιπά). Επίσης άλλο το να μπορείς να χτενίζεις συνέχεια τα μαλλιά σου και άλλο το να πρέπει να δημιουργείς ειδικές συνθήκες που σπάνια εμφανίζονται για να το κάνεις. Καμμία σχέση και δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά επειδή η "δικιά" μας οθόνη έχει σημαντικό πρόβλημα με τις αντανακλάσεις πρέπει να το υποβαθμίζουμε και να τις βγάζουμε όλες με παρόμοιες αδυναμίες τι στιγμή που δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτά για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. Μα καλά δεν σού αρκεί το 'ειδικές συνθήκες?'Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες τόσο.
getty Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μα καλά δεν σού αρκεί το 'ειδικές συνθήκες?'Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες τόσο. Αν προσέξεις, το "ειδικές συνθήκες" το έγραψα εγώ, εσύ έγραψες για όλες τις tft (που δεν ισχύει έστω και με την κατάσταση που περιγράφεις). Δεν αρπάχτηκα απλά διευκρίνισα και διαφώνησα με τη λογική: Κάνω την εξαίρεση για τους άλλους κανόνα προκειμένου να κάνω ένα μειονέκτημα να φαίνεται λιγότερο μειονέκτημα. Αυτό είναι όλο. Αν απλά παρεξήγησα τα λεγόμενά σου, πάω πάσο. Φιλικά, getty.
Soth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ... αν εμφανίζεται το απόλυτο μαύρο καί κάτω από κατάλληλο φωτισμό τού περιβάλλοντος ... getty, το έγραψε κι αυτός αλλά με άλλα λόγια Ηρεμία παίδες
sa1901 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Skeftomai Oti An Mia 17 Kai Mia 19 Exoun Ta Idia Lefta H 17ara Tha Einai Kaluterh... Aν την έχεις σε κοντινή απόσταση πάρε 17άρα. Αν θέλεις να βλέπεις και από μακριά προτίμησε 19άρα. Την ίδια ανάλυση σηκώνουν, οπότε δεν θα δεις καμία άλλη διαφορά αλλού.
geovard Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Να πω κάτι τελευταίο.Έχοντας ήδη δουλέψει αρκετά με x-black bright panel,καταλήγω στο συμπέρασμα ότι: H sony πιθανόν προσπάθησε να μιμηθεί το illustration χαρτί. Καί ποιός δεν έχει ενοχληθεί διαβάζοντας μιά γυαλιστερή σελίδα όταν μάλιστα υπάρχει έντονος φωτισμός?Αλλά πάλι ποιός δεν εντυπωσιάστηκε με την καθαρότητα καί ζωντάνεια των χρωμάτων? Πόσες φορές δεν απογοητευτήκαμε όταν μιά φωτογραφία δεν εμφανιζόταν στην οθόνη με την ίδια λαμπρότητα πού είχε η κανονική φωτογραφία έπειτα από σκαννάρισμα?(Καί ακόμη χειρότερα βέβαια η κατάσταση όταν εκτυπωθεί η φωτο).Ε λοιπόν μιά σκανναρισμένη φωτογραφία έτσι όπως τη βλέπω στην οθόνη λες καί είναι κλωνοποιημένη! Μπορεί να είμαι λίγο κολλημένος με ιστορικές εταιρείες (sony,philips) αλλά νομίζω δικαιολογημένα. Τελικά ο νόμος τού ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα είναι μιά πραγματικότητα. Είναι δικές μου απόψεις καί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να τις δεχτεί.
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Να πω κάτι τελευταίο.Έχοντας ήδη δουλέψει αρκετά με x-black bright panel' date='καταλήγω στο συμπέρασμα ότι:H sony πιθανόν προσπάθησε να μιμηθεί το illustration χαρτί. Καί ποιός δεν έχει ενοχληθεί διαβάζοντας μιά γυαλιστερή σελίδα όταν μάλιστα υπάρχει έντονος φωτισμός?Αλλά πάλι ποιός δεν εντυπωσιάστηκε με την καθαρότητα καί ζωντάνεια των χρωμάτων? Πόσες φορές δεν απογοητευτήκαμε όταν μιά φωτογραφία δεν εμφανιζόταν στην οθόνη με την ίδια λαμπρότητα πού είχε η κανονική φωτογραφία έπειτα από σκαννάρισμα?(Καί ακόμη χειρότερα βέβαια η κατάσταση όταν εκτυπωθεί η φωτο).Ε λοιπόν μιά σκανναρισμένη φωτογραφία έτσι όπως τη βλέπω στην οθόνη λες καί είναι κλωνοποιημένη! Μπορεί να είμαι λίγο κολλημένος με ιστορικές εταιρείες (sony,philips) αλλά νομίζω δικαιολογημένα. Τελικά ο νόμος τού ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα είναι μιά πραγματικότητα. Είναι δικές μου απόψεις καί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να τις δεχτεί.[/quote'] THN GUALADA THN KANEI OTAN YPARXEI POLU FOTISMOS KAI OI EIKONES POU BLEPEIS EINAI SKOUROXROMES? H GENIKA?
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 paidia telika apofasisa. epeidh kourastika kai agxothika apofasisa na paro LG. eimoun anamesa apo 1)LG(17' LCD L1780Q) 346e http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1055268#post1055268 2)SONY SDM-HS75P/B 17'' MONITOR X'BLACK BLACK 365e http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160323 phra thl se magazia kai oloi mou eipan oti h sony dinei egguhsh sta 5pixel. mporei na exei kalutera xromata alla kalutera na exo to kefali mou hsuxo.
Bougas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Skeftomai Oti An Mia 17 Kai Mia 19 Exoun Ta Idia Lefta H 17ara Tha Einai Kaluterh... kai etsi einai.gia kali 19'ara.prepei na skaseis toulaxiston 600+ euro!kati daewoo 19' me 400 eyro,einai gia ta panigiria.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.