Προς το περιεχόμενο

7800gt Vs 6800gs

barcode_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο 300 και άλλο 340! 40 ευρό για κάποιον μπορεί να είναι αρκετά λεφτά ενώ για εσένα απλά ένα ασήμαντο ποσό. Να ξέρουμε τι λέμε και πώς το λέμε πριν απαντήσουμε σε κάποιον/κάτι!

Δημοσ.

Τι να πω τώρα... το ύφος σου ήταν τουλάχιστον άστοχο, ιδίως αν προσέξεις τι smiley χρησιμοποίησα στο post μου. Τέλοσπάντων...

Δημοσ.
Άλλο 300 και άλλο 340! 40 ευρό για κάποιον μπορεί να είναι αρκετά λεφτά ενώ για εσένα απλά ένα ασήμαντο ποσό. Να ξέρουμε τι λέμε και πώς το λέμε[/b'] πριν απαντήσουμε σε κάποιον/κάτι!

Ακριβώς η τελευταία σου πρόταση θα έπρεπε να αναφέρεται και στον τόνο που χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος.

Δημοσ.
Τι να πω τώρα... το ύφος σου ήταν τουλάχιστον άστοχο, ιδίως αν προσέξεις τι smiley χρησιμοποίησα στο post μου. Τέλοσπάντων...
Ακριβώς η τελευταία σου πρόταση θα έπρεπε να αναφέρεται και στον τόνο που χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος.

Λυπάμαι αν αυτό φάνηκε αλλά δεν είχε τέτοιο σκοπό το post μου. Πρόσεξα το smiley και κατάλαβα ότι το έλεγες με αίσθηση χιούμορ, όπως και η δική μου απάντηση στο πρώτο σκέλος είχε την ίδια λογική. Το δεύτερο ήταν μια γενική παρατήρηση και δεν αναφερόμουν στον Kombatant καθώς σε πολλά topic δεν προσέχουν τα όρια/παραμέτρους που θέτει στην ερώτηση του κάποιος και δίνουν άκυρες απαντήσεις και εκτός θέματος πολλές φορές! Πάντως δεν έχει λόγο να το αναλύουμε άλλο καθώς προφανώς πρόκειται για παρανόηση και όχι για προσωπική επίθεση. Αυτά από μένα!

Δημοσ.

Mα δεν πρόκειται ούτε για παρεξήγηση, ούτε για παρατήρηση για να μην παρεξηγιόμαστε κιόλας. Απλά εντόπισα μια αίσθηση οξύμωρου σχήματος με αυτά που πολύ σωστά ισχυρίστηκες και με τον τόνο που είχαν τα γραφόμενά σου.

Επί του θέματος και είναι σχετικότατο: θα πρότεινα σε όσους ενδιαφερόμενους για Radeon X1800 να κάνουν λίγο υπομονή. Σήμερα ανακάλυψα ότι η 512ΜΒ X1800XT πωλείται στα 350€ στην Γερμανία και από πλείστους κατασκευαστές. Μοιραία θα έρθει και η μείωση τιμών εδώ, οπότε πρόκειται για πραγματική ευκαιρία.

Δημοσ.

Επί του θέματος και είναι σχετικότατο: θα πρότεινα σε όσους ενδιαφερόμενους για Radeon X1800 να κάνουν λίγο υπομονή. Σήμερα ανακάλυψα ότι η 512ΜΒ X1800XT πωλείται στα 350? στην Γερμανία και από πλείστους κατασκευαστές. Μοιραία θα έρθει και η μείωση τιμών εδώ' date=' οπότε πρόκειται για πραγματική ευκαιρία.[/quote']

Και οχι μονο... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...