medicine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Kalispera sas! Den ksero an kaneis apo esas xrisimopoiei to Smartdraw (programma gia dimiourgia diagrammaton).Katebasa tin trial ekdosi apo to site.Distixos apo oti blepo den ipostirizei ellinikes grammatoseires (arial greek,times new roman greek klp).Mporo na kano kati gia auto? Euxaristo!!
exile Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Πάνω στα menu του Smartdraw επιλέγεις Text > Font και αφού επιλέξεις Γραμματοσειρά, Στυλ, Μέγεθος κλπ, κάτω δεξιά στο "Γραφή" επιλέγεις "Ελληνική" (αρχικά δεν φαίνεται, αλλά αν μετακινηθείς πάνω - κάτω θα τη βρεις).
medicine Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Megale me esoses! Oxi tipote allo,alla esteila mail stin etaireia kai tha gelane tora mazi mou! Se euxaristo!
sirgus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σε όλους... Πρόβλημα με το smartdraw! αν επιλέξω ένα σχήμα και θέλω να κάνω rotate, τότε δεν μπορώ να επιλέξω άλλη επιλογή παρά μόνο 0 μοίρες... γιατί?
alsakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα έχω βάλει το smartdraw και δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω μήπως γνωρίζει κανένας?
parsifal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Αν το αγόρασες από το site της SmartDraw.com: http://www.smartdraw.com/support/knowledgebase/kbarticle.aspx?id=1032 Αν το αγόρασες από κάποιον reseller, θα πρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί του για support σχετικά με την ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.