gremlin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα, τις επομενες μερες θα προχωρησω στην αγορα lcd τηλεορασης 32''.... μετα απο μπολικο ψαξιμο κατεληξα στα εξης μοντέλα: Sony V32A10, V32A11, V32A12 (δεν ξερω τι διαφορες εχουν...τη σειρα S να την κοιταξω ή οι V ειναι μακραν καλυτερες???) και Samsung LE-32M61 Τί προτείνετε???
streethoop Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 κανεις??????????/ Samsung LE 32M61. Καταπληκτική tv - βραβείο EISA 2005 - best LCD tv Την Sony S να μην την κοιτάξεις καθώς δεν έχει το Vega Engine (που έχει η V) και συνεπώς η εικόνα είναι σημαντικά χειρότερη.
getty Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Λετέ και γιατί, κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά όσες έχω δει δεν με έχουν ικανοποιήσει (πιξελιάσματα, ghosting, ξεπλυμένα χρώματα, υποτιτλους και fonts σαν να έχουν κοπεί με το πριόνι οι άκρες τους, γωνίες θέασης κλπ.) Όποιος έχει βρει μια τίμια επιλογή ας γράψει.
gremlin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 μετα απο μπολικο ψαξιμο σε καταστήματα και φορουμς παρήγγειλα την samsung LE-32M61...ολοι μου ειπαν πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε 32'' και όντως το αντιστοιχο μοντέλο στις 40'' (LE-40M61) πηρε το βραβείο της EISA για την καλύτερη lcd 2005-2006...(δειτε τη σελιδα της EISA για επιβεβαίωση των οσων λεω) ολοι μου είπαν πως τα μοναδικά μοντέλα που ανταγωνίζονται την Μ61 είναι τα V32A10 της Sony (contrast μονο 1000:1 και χωρις pc-in, ενω η Μ61 εχει 5000:1 με pc-in) καθώς και το 9966 της Philips. Εγω δεν διαλεξα την Sony γιατι μεταξύ αυτης και της M61 ολοι μου λέγανε καλύτερα samsung και δεν διαλεξα την philips γιατι εχει τα ηχεια αριστερα και δεξια της οθονης και δεν χωραει στο ραφι που θα βαλω την τηλεοραση που ειναι 82 ποντοι (αστειος λογος αλλα σημαντικος στην περιπτωση μου.....)...να σημειώσω και για την ενημέρωση σας έστω και αν εμενα δεν μου εκανε λογω χωρου, οτι το μοντέλο της philips ξεφεύγει και οικονομικα απόλα τα υπόλοιπα 32αρια μοντελα... απο την αρχη της αλλης εβδομαδας θα την εχω σπιτι και θα ενημερωσω για εντυπωσεις...να πω επισης οτι η Μ61 μολις ηρθε στην ελλαδα (δεν εχει ουτε μηνα) για αυτο το λογο δεν θα τη δείτε να λειτουργει σε κανενα καταστημα στην αθηνα (εγω τουλαχιστον τα γυρισα ολα και σε ολα ειχαν μονο την κατωτερη 32R51) δυστυχως δεν μπορεσα να δω ουτε την V32A10 στα μαγαζια παρα μονο την S32A10 που βεβαια ολοι οι πωλητες μου ειπανε οτι ειναι κλασης κατωτερη της V, γιαυτο αλλωστε ειναι και σημαντικα φθηνοτερη...σε ενα μαγαζι ειχε το V26A10 (το αντιστοιχο της V32A10 αλλα στις 26'') και σε συγκριση με το S32A10 που επαιζε εκει διπλα ήταν μακραν καλύτερο...καντε μια βολτα στα μαγαζια και θα το διαπιστωσετε και μονοι σας.
streethoop Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Λετέ και γιατί, κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά όσες έχω δει δεν με έχουν ικανοποιήσει (πιξελιάσματα, ghosting, ξεπλυμένα χρώματα, υποτιτλους και fonts σαν να έχουν κοπεί με το πριόνι οι άκρες τους, γωνίες θέασης κλπ.) Όποιος έχει βρει μια τίμια επιλογή ας γράψει. Όπως πολύ σωστά με συμβούλεψε κάποιος στην αναζήτησή μου για LCD tv, "να εμπιστευτείς μόνο τα μάτια σου και τίποτα άλλο". Η απάντησή μου αφορά στο συγκεκριμένο ερώτημα: SONY V ή Samsung M61. Τις έχω δει να παίζουν δίπλα-δίπλα, έπαιξα και με τις ρυθμίσεις και είδα σημαντική διαφορά στην εικόνα. Από εκεί και πέρα, όλα όσα λες ισχύουν για όλες τις LCD σε απλό τηλεοπτικό σήμα. Αυτά που ήξερες με μια καλή CRT (π.χ. μια Philips στα 100 Hz) να τα ξεχάσεις. H LCD θα δείξει τα δόντια της όταν την "ταίσεις" με ιδιαίτερα καλό σήμα (π.χ. DVD, preferably HD υλικό).
gremlin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 η samsung LE32M61 ειναι πια στο σαλονι μου...αναμενετε νεα και εντυπωσεις!
getty Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Με γειά με γειά! Περιμένουμε εντυπώσεις (αν συνδέσεις και το pc (αυτό θέλω να κάνω εγώ) πες μας πως είναι).
gremlin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Με γειά με γειά! Περιμένουμε εντυπώσεις (αν συνδέσεις και το pc (αυτό θέλω να κάνω εγώ) πες μας πως είναι). βασικα σκεφτομαι μηπως αγορασω αντι για ενα καλο dvd player, ενα mac mini με intel duo core και ασυρματο πληκτολογιο και ποντικι και το συνδεσω μεσω dvi (που διαθετει το mac mini) και οχι απλου pc-in στην lcd και δημιουργησω στην ουσια ολοκληρο media center (μην ξεχνατε οτι το νεο mini εχει remote control για την χρηση του σαν media center)! η ποιοτητα dvd θα ειναι εξισου καλη με ενα dvd player σε hdmi ή χειροτερη??? προσθεστε και το γεγονος οτι δεδομενου οτι το mini εχει wifi, θα μπορει να συνδεεται με το ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου και ετσι θα μπορω να βλεπω στην lcd, ταινιες divx, διαφορα κλιπς, φωτογραφιες και ουτως η αλλως θα καθομαι στον καναπε και θα εχω μπροστα μου εναν πληρη υπολογιστη!!! καλο???? ακουω γνωμες!
Blackjim Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Poso tin pires tin samsung LE-32M61 kai apo pou? Tin eida sto plaisio me 1900€...
gremlin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Poso tin pires tin samsung LE-32M61 kai apo pou?Tin eida sto plaisio me 1900€... audioshop.gr 1790 τελικη με δωρεαν μεταφορα εντος αττικης. εξαιρετικη εξυπηρετηση και το μοναδικο καταστημα που μου την ειχαν προς παραδοση μεσα σε 5 εργασιμες. (πεμπτη την παρηγγειλα, τεταρτη την ειχα) ολα τα υπολοιπα ειτε κανονικα μαγαζια ειτε online την ειχαν προς παραδοση σε 15-20 μερες....σημειωση πως ειναι καινουργια τηλεοραση και πριν λιγο καιρο ηρθε στην ελλαδα εξου και αυτο το θεμα...με τον καιρο ισως αλλαξει η κατασταση...παντως ειναι απιθανη τηλεοραση...και σκεψου οτι την παρηγγειλα ΧΩΡΙΣ να την δω να παιζει σε καποιο καταστημα γιατι πολυ απλα δεν ειχε ακομα ερθει στα stock τους...παρ'ολα αυτα ειδα ολα τα αντιπαλα μοντελα και μπροστα στην Μ61 δεν λενε τιποτα...μοναδικα αξιολογα τα sony V32A10 και philips 9966..... τελος να σου πω οτι το μονο φθηνοτερο του audioshop.gr ειναι το technixx.gr της θεσσαλονικης με 1725 (μαζι με μεταφορικα για αθηνα), το οποιο ομως δεν το επελεξα γιατι μου ειπε σε 10 μερες θα την εχουν θεσσαλονικη και μετα θα την στειλουν αθηνα...δηλαδη καλο πασχα...παρολα αυτα να πω οτι και το technixx.gr εχει εξαιρετικη εξυπηρετηση μιας και το εχω ξαναεμπιστευθει στο παρελθον!!
Blackjim Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 audioshop.gr 1790 τελικη με δωρεαν μεταφορα εντος αττικης.εξαιρετικη εξυπηρετηση και το μοναδικο καταστημα που μου την ειχαν προς παραδοση μεσα σε 5 εργασιμες. (πεμπτη την παρηγγειλα' date=' τεταρτη την ειχα) ολα τα υπολοιπα ειτε κανονικα μαγαζια ειτε online την ειχαν προς παραδοση σε 15-20 μερες....σημειωση πως ειναι καινουργια τηλεοραση και πριν λιγο καιρο ηρθε στην ελλαδα εξου και αυτο το θεμα...με τον καιρο ισως αλλαξει η κατασταση...παντως ειναι απιθανη τηλεοραση...και σκεψου οτι την παρηγγειλα ΧΩΡΙΣ να την δω να παιζει σε καποιο καταστημα γιατι πολυ απλα δεν ειχε ακομα ερθει στα stock τους...παρ'ολα αυτα ειδα ολα τα αντιπαλα μοντελα και μπροστα στην Μ61 δεν λενε τιποτα...μοναδικα αξιολογα τα sony V32A10 και philips 9966..... τελος να σου πω οτι το μονο φθηνοτερο του audioshop.gr ειναι το technixx.gr της θεσσαλονικης με 1725 (μαζι με μεταφορικα για αθηνα), το οποιο ομως δεν το επελεξα γιατι μου ειπε σε 10 μερες θα την εχουν θεσσαλονικη και μετα θα την στειλουν αθηνα...δηλαδη καλο πασχα...παρολα αυτα να πω οτι και το technixx.gr εχει εξαιρετικη εξυπηρετηση μιας και το εχω ξαναεμπιστευθει στο παρελθον!![/quote']Kala , an dwseis 1700? de tha koliseis sta 75 Pantws sto episimo site tis Samsung de mporw na tin vrw tin TV... An kai to 8ms apokrisi leei polla. Kapoio site me review yparxei na diavasoume? Me endiaferei poly mia 32ara LCD TV...
gremlin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 το "σοβαρο" site της samsung ειναι το γερμανικο (.de) και οχι το παγκοσμιο (.com)....πηγαινε εκει και βρες την Μ61...αν δεν τη βρεις θα σου δωσω το λινκ πιο βραδυ γιατι φευγω απο το σπιτι τωρα...αν θες πηγαινε κ στην EISA και δες οτι ο μεγαλος αδερφος της 32''Μ61, δηλαδη ο 40''Μ61 πηρε το βραβειο της καλυτερης τηλεορασης στην ευρωπη για το 05-06!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.