skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Εχω αγορασει εδω και μερικους μηνες ενα microsoft black keyboard.Τωρα τελευταια προσεξα οτι εχουν αρχιζει να 'μαυριζουν' καποια γραμματα πανω στα πληκτρα.Δοκιμασα να τα καθαρισω αλλα δεν πρεπει να φτεει αυτο καθως δεν αλλαζει καθολου η κατασταση τους.Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
spirosta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί να ξεβάφουν πράγμα δύσκολο... Τα πλήκτρα είναι μαύρο διάφανο χρώμα ή και αυτά ολόμαυρα?
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μαυρα πληκτρα με ασπρα αυτοκολητα.Κλασικο μαυρο keyboard δηλαδη.
sorceress Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μαυρα πληκτρα με ασπρα αυτοκολητα.Κλασικο μαυρο keyboard δηλαδη. Τα δικά μου πλήκτρα(μαύρο logitech έχω) μια χαρά είναι και το έχω από το περασμένο καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος το keyboard. To καθαρίζω βέβαια αρκετά συχνά, άσε που το χρησιμοποιώ ακόμα συχνότερα οπότε δεν προλαβαίνει να πιάσει σκόνη!
BalzoT Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 kai emena mou maurisan ligo stin arxi kai fovithika alla meta emeinan etsi, ligo poio mayra apo ta upoloipa alla oxi kai na min ksexwrizei to gramma katholou
skiabox Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 οχι ξεχωριζει ενταξει.φενεται παντως το made in china να παιζει το ρολο του!
S2Katana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Εγω το εχω παθει αυτο στα WSAD λογω του gaming.Βασικα φαινεται σαν να εχει ''σπασει'' η βαφη!
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Κριμα παντως γιατι σαν αισθηση το microsoft wired keyboard 500 ειναι τελειο.
internet_gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 kai ego exo ena mauro microsoft apo to kalokairi kai einai kataspra ta grammata... kai me polu xrisi.. einai omos made in Thailand!
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 pline ta xeria sou! Παιδια δεν ειναι βρωμα λεμε......
Bougas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Παιδια δεν ειναι βρωμα λεμε...... seta mas re megale?kane kana mpanio!!(plaka kanw) emena pantos den mou exei tyxei pote ayto pou les.exw perasei apo microsoft,turbo-x,logiteck kai tora exw ena multimedia tis trust. den exw akousei pote ayto pou simvainei se sena.
wert Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εγώ πάντος ένα άσπρο πληκτρολόγιο που είχα και έχω είχε γίνει μαύρο. Κάποια στιγμή αφού σιχαινόμουν που το έβλεπα το καθάρισα αγοράζοντας ένα άλλο. Αλλη φορά θα κάνω μπάνιο πριν καθήσω στον υπολογιστή. Τελικά κάθησα μια μέρα και με χαρτί κουζίνας και νεράκι του θεού σιγά σιγά το καθάρισα και σχεδόν άσπρισε πάλι. :oops: Κλείνει και πενταετία εκείνο οπότε δικαιολογήτε να μην είναι καθαρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.