Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Gigabit ethernet se motherboard

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας

εχω μια motherboard gigabyte 8n sli royal για intel επεξεργαστη. το εστησα και μετα απο λιγο καιρο ηθελα να κανω μαι συνεδση σε τοπικο δικτυο...το προβλημα μου ειναι πως δεν εβλεπε πουθενα τους adapters για την ethernet onboard karta βασικα ειναι δυο gigabit lans. Πηγα στο device manager kai sto network adapters den yphrxe kamia syskeuh...ekana ρεσταρτ phga στο BIOS kai ekei συμφωνα με το manual επρεπενα εχει μια επιλοπγη για LAN 1 ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ lan2...αντι να γραφει αυτα λοιπον εχει μονο επιλογηη για LAN2 KAI se aythn thn epilogh dionei mono dyo....h na kanv ΑUΤΟ η DISABLE. δοκιμασα και τις δυο επιλογεσ αλλα και παλι στο device manager δεν δειχνει τιποτα!!:(

eftasa sto shmeioo pvw einai problhma thw μοτηερβοαρδ..exv akoma thn egguhsh αλλα λογω του οτι ειμαι me water cooling δεν μοθ ειανι οτι και το πιο ευκολο να το αποστυνδεσω.....οποτε υπαρχουν δυο επιλογες...

ειτε υπαρχει καπιος καλος χριστιανος που μπορει και γνωριζει απο water cooling να βρεθουμε να με βοηθησει

ειτε να παρω το κουτι μαζι με την ψυξη και να το παω στο μαγαζι...

(εντωμεταξυ το μαγαζι μου ειπε πω ς αυτη την στιγμη δεν εχουν την συγκεκριμενη μητρικηστο ενδεχομενο αντικαταστασης!!!!)

κανενας λιγη βοηθεια ρεπαιδιαααααααααααααααααααααααααα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...