Vaggelis100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Χθες εγκατέστησα το SuSE 10 στον υπολογιστή μου με KDE. Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα. Δεν μου παίζουν τα παιχνίδια frozen-bubble και supertux επειδή είναι σε fullscreen με ανάλυση που δεν είναι συμβατή με την οθόνη μου. Υπάρχει λύση; Πού μπορώ να βρω κι άλλα τέτοια παιχνιδάκια για το linux; (Πολλοί θα πείτε μα καλά στα παιχνίδια κόλλησε Επίσης πώς μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα που δεν υπάρχουν στο Yast (πχ κατέβασα το firefox 1.5 αλλά δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω!) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 megistos stathmos pera apo to documentation pou sinodeuei katheti se kathe dianomi tou linux einai to google paixnidia meso google tha breis para polla oson anafora to deutero skelos epeidi mallon to xeis katebasei se tar kai epeidi eisai akomi arxarios tha sou proteina na katebazeis ta programmata sou se rpm morfi opou h egkatastasi ginetai me diplo klik oson anafora tin analisi mpes sto yast kai apo ekei stin analisi othonis kai allaxei tin auta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 exeis nvidia karta grafikon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelis100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Έχω nvidia 5700 και κατέβασα τον driver από το YOU. Όμως τα παιχνίδια δεν παίζουν. Εγκατέστησα και τα άλλα παιχνίδια που είχε το cd. Πόσα open source προγράμματα-υποκατάστατα αλλά πολλές φορές καλύτερα από τα προγράμματα των windows υπάρχουν! Το firefox δεν το βρήκα σε rpm. Κατέβασα το .tar.gz, το έκανα unzip και το εγκατέστησα στο /opt/. Έκανα και συντομεύσεις και όλα μια χαρά. Πού κανονικά πρέπει να εγκαθιστώ τα προγράμματ χειροκίνητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Einai energopoiimeni i epitaxinsi 3d? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelis100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Ναι. ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Ti na sou po emena me 6600 paizei kanonika, mipos den exeis dialexei kali analisi gia tin othoni sou, apo to SaX2.To firefox iparxei se rpm psaxe to google kai tha vreis (xtes evala to 1.5 64bit) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.