Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα ΑΤΙ Radeon 9500 (VPU Recover)

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπηρχε κανενα προβλημα ...ωσπου πριν μια εβδομαδα εκανα format και περασα κυριλλε τα winXP και τα drivers για την καρτα γραφικων (AΤΙ Catalyst 4.11) τα οποια ειχα και πριν το format και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Τωρα ομως αρκετα συχνα μου παθαινει black-out η οθονη και βλεπω τα γραφικα να τα παιζουν...και βγαινει ενα μηνυμα της ATI απο το VPU Recover και μου λεει οτι σταματησε να λειτουργει ο Graphic Accelerator και λοιπα.

Σας βαζω και ενα screenshot για να δειτε πως τα δειχνει οταν τα παιζει...

http://teivos.samos.aegean.gr/~demon/gstore/uploaded/videocard_problem.JPG

Τι λετε να συμβαινει, και πως να το φτιαξω?

Το εχει παθει κανεις?μηπως ειναι στα τελευταια της η καρτα?

Δημοσ.

Όπως είπε και ο προλαλήσας, η έκδοση των Catalyst που έβαλες είναι παλιά (για την ακρίβεια από τον Νοέμβριο του 2004!) - δοκίμασε την 6.2 την τελευταία και ξαναπόσταρε.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει... μπορεί για παράδειγμα να έβαλε νέους chipset drivers και να κάνει εκεί το conflict. Ή χίλια δυο ακόμα πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά. Καλό είναι να φορτώνεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις drivers, για αυτό ακριβώς το λόγο.

Δημοσ.

Βασικα μετα το format, εβαλα για πρωτη φορα (απο το CD της motherboard), με την εξης σειρα τα:

1) Intel Chipset Inf Update Program

2) Ενα Windows Hotfix (SP1) Q312370 : Για τις USB 2.0

3) Εκανα update τα drivers για τις USB 2.0

Τις προηγουμενες φορες εκανα μονο το βημα 3, αλλα επειδη διαβασα το reamde που ειχε στο CD, ειπα να το ακολουθησω...για να ειμαι σιγουρος οτι λειτουργουν σαν USB 2.0

Λετε να φταιει αυτο? (κατα την γνωμη μου ..αυτο ειναι που εβαλα και τα παιζει)

- Αυτη τη στιγμη εχω βαλει τα Ati Catalyst 6.2, ...δεν εχω δει προβλημα μεχρι στιγμης, αλλα επαιζα NFS:Most Wanted ..την τελευταια διαφυγη και κωλλουσε σαν μυγα στο μελι... Ειναι επειδη ημουν στην τελευταια πιστα ή ...?

Δημοσ.

To Most Wanted έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις από έναν υπολογιστή. ΄Η η κάρτα γραφικών ή ο επεξεργαστής υπερθερμάνθηκε και σου κόλλησε το παιχνίδι.

Συμβαίνουν αυτά ειδικά αν παίζεις ένα βαρύ παιχνίδι για αρκετή ώρα.

Δημοσ.

Αν έχεις συσκευές USB2.0 σαφώς και σου χρειάζεται. Δεν καταλαβαίνω ωστόσο τι σχέση θα μπορούσε να έχει με την κάρτα γραφικών και τους οδηγούς της.

Δημοσ.

Τελικα ξαναεβγαλε προβλημα...οποτε παμε για format! και αυτη τη φορα δεν θα βαλω τα :

1) Ενα Windows Hotfix (SP1) Q312370 : Για τις USB 2.0

2) Intel Chipset Inf Update Program

τι να πω...

Δημοσ.

Μηπως παλια ειχες κανα sp1 η sp2 και τωρα οχι? λεω μηπως!!!

Παντως ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα δεν καταφερα τιποτα!

Δημοσ.
Μηπως παλια ειχες κανα sp1 η sp2 και τωρα οχι? λεω μηπως!!!

Παντως ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα δεν καταφερα τιποτα!

Οχι δεν ειχα ποτε κανενα...και δεν ειχα προβλημα. Επειδη ουτε και τωρα εχω, απλα σκεφτηκα οτι μονο αυτα τα 2 πραγματα πρεπει να φταινε, γιατι τις αλλες φορες δεν τα εβαζα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...