maxtor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Εχω μια απλη ερωτηση για οσους ασχολουντε με php coding. Ετοιμαζω ενα σιτε σε php, αλλα εχω κολήσει καπου. Η ερωτηση ειναι λίγο πολυπλοκη αλλα 8α προσπαθήσω να περιγραψω οσο πιο αναλυτικα μπορω. Λοιπον,εχουμε το index.php,εκει εχω προσ8έσει σε εικόνες κάποια προιόντα προς πωληση. Για παραδειγμα εχουμε τα αντικείμενα προς πώληση A,B και C. Τι κώδικας χριαζετε έτσι ώστε οταν πχ κλικαρω στο Β, να εμφανιστει στο buy.php οτι έχω επιλέξει το Β προιον. στο buy.php υπάρχει αυτο: $proion=substr($_POST['proion'],0,-1); if($proion=="") $proion=0; (kai pio katw) <td>Product ID</td> <td><?php echo $bnr_id; ?> <input type=hidden name=x1 value="<?php echo $bnr_id; ?>"></td> ----------------------- τι χριάζετε να προσ8έσω στο index.php?
panosru Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 file den sou apantaei kaneis profanos epidi ayto pou zhtas apaitei kai kapoies gnoseis php apo merous sou.. apla na sou po na diabaseis ta sessions apo to php manual..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.