spasoklambania Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Έχω από τα Χριστούγεννα το συγκεκριμένο φορητό. Όλα καλά αν εξαιρέσουμε ότι αρκετές φορές σέρνεται λόγω του ότι ο σκληρός δίσκος είναι στις 4200 στροφές :evil: Θέλω λοιπόν να τον αλλάξω και να βάλω στις 7200 στροφές. Εάν τον αλλάξω μόνος μου χάνεται η εγγύηση; Αν χάνεται η εγγύηση έτσι και το πάω στην αντιπροσωπεία πόσο καιρό θα το κρατήσουν για να βάλουν άλλο δίσκο; Επίσης αν βάλω μόνος μου επιπλέον μνήμη (θέλω να την κάνω 1 GB από 512 mb που είναι τώρα) χάνεται η εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilhill Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 θα στο πω απλα:Με το που ξεβιδωνεις εστω κ μια βιδα θεωρητικα εχει χαθει η εγγυηση.Εκτος αν εισαι τελειοφοιτος χειρουργος κ καταφερεις να κανεις μια 'αποστειρωμενη' επεμβαση.Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα γενικα αυτο ισχυει.Καλη τυχη παντως με τον Acer.Και ο κολλητος μου εχει εναν κ ειχε προβληματικο δισκο με τον που τον πηρε!Να μην πω για μια φιλη μου η οποια επρεπε να αλλαξει το dvd-rom της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Παντως για να αλλαχθεί ο δίσκος στο δικό μου acer δεν ξεβιδώνεις καμία βίδα. Βγαζεις την μπαταρία, τραβας ένα πλαστικό σαν χαρτάκι που έχει και ο δίσκος βγαίνει απο το laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Για πολυ φθηνο και γρηγορο 2.5" 7200 rpm 80 GB 8 MB cache Seagate Momentus 7200 (96 ευρω, 115 ευρω τελικη) http://www.cosmodata.gr/homegr/listitems.asp?category=204 Μαλλον πρεπει να εχουν κανει λαθος στη τιμη, γιατι τον εχουν 70 ευρω φθηνοτερα απο τα αλλα μαγαζια. Παντως εγω τοσο τον πηρα, 115 ευρω!!! Εγω απο εκει τον πηρα και ειμαι υπερευχαριστημενος, http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=Momentus+7200&sp_catcode=SKROUTZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ Acer ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spasoklambania Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 θα στο πω απλα:Με το που ξεβιδωνεις εστω κ μια βιδα θεωρητικα εχει χαθει η εγγυηση.Εκτος αν εισαι τελειοφοιτος χειρουργος κ καταφερεις να κανεις μια 'αποστειρωμενη' επεμβαση.Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα γενικα αυτο ισχυει.Καλη τυχη παντως με τον Acer.Και ο κολλητος μου εχει εναν κ ειχε προβληματικο δισκο με τον που τον πηρε!Να μην πω για μια φιλη μου η οποια επρεπε να αλλαξει το dvd-rom της Ο δίσκος δεν είναι προβληματικός. Δουλεύει μια χαρά, απλά είναι αργός και για αυτό ώρες-ώρες σέρνεται ο υπολογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilhill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δεν αντιλεγω οτι δουλευει μια χαρα απλα στο ανεφερα για να καταλαβεις οτι γενικοτερα,χωρις να ξερω τι σκληρο χρησιμοποιουν στην Αcer,δεν ειναι οτι καλυτερο οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης!Παντως ελπιζω να μην εχεις την ιδια τυχη κ θα σε συμβουλευα να προσεξεις παρα πολυ πως θα κανεις την αναβαθμιση γιατι αν χασεις την εγγυηση δινεις στην Acer πολλα ευρω αυτοματως!Καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 exw thn entypwsh pws an pas sthn acer mporoun na sou alaxoun to disko mono me paromoio,den epitrepete na baloun grhgorotero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.