Προς το περιεχόμενο

Αγορά motherboard,επεξεργαστή και κάρτας γραφικών

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω motherboard, επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Επεξεργαστή θα πάρω κάποιον σε socket 939 (το ποιον θα αγοράσω εξαρτάται από τα λεφτά που θα έχω εκείνη την στιγμή). Το θέμα μου τώρα είναι οι motherboard. Αυτές που έχουν pci express, έχουν 2-3 θύρες pci. Εγώ χρειάζομαι παραπάνω θύρες pci. Στο e-shop.gr και στα multirama έχω βρει κάποιες motherboard με pci express ΚΑΙ 4 pci. Αυτές οι motherboard είναι της MSI (η μία είναι αυτή MB MSI K8N NEO-4F και το link http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd&cp_id=65526 ) . Όμως η τελευταία pci είναι πορτοκαλί και κάτι λένε στο κουτί ότι είναι communication slot και κάτι τέτοια. Όποιος ξέρει μπορεί να μου απαντήσει τι ισχύει (είναι κανονική pci για κάρτες ήχου κ.λ.π. ή όχι; θέλω να ξέρω για να μην δώσω τσάμπα λεφτά) . Τώρα όσες μητρικές έχω δει για socket 939 με κάρτα γραφικών AGP έχουν όλες 5 pci (που είναι ακόμα καλύτερα-όσο περισσότερες pci τόσο καλύτερα) . Το ερώτημά μου όμως για τις AGP είναι το εξής: αξίζει να αγοράσω τώρα motherboard με AGP ή όχι; Αν θέλω να αλλάζω μελλοντικά κάρτα γραφικών θα βγαίνουν ακόμα σε AGP ή όχι;

EDIT

Το SLI δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί δεν αγοράζω με τίποτα κάρτα γραφικών NVIDIA. Μόνο ATI.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιος να απαντήσει; Σκοπεύω να κάνω άμεσα την αγορά αυτή και δεν θέλω να δώσω λεφτά και στο τέλος να μην πάρω αυτό που θέλω...

Δημοσ.

AGP kartes grafikwn bgainoun akomh alla einai ligo pio akribes apo ta pci express adelfia tous kai sigoura den kaluptoun olh thn gkama pou kalyptoun oi pci express. San texnologia tha parameinei alla mhn perimeneis na eisai super gia panta kai an paizeis paixnidia therw kaluterh lysh na pareis mia me pci express graphics.

Twra to the point mias kai se endiaferei to sygkekrimeno motherboard, exw ena MSI k8n Neo Platinum (to akribotero adelfi ths Neo-4F pou koitas) pou exei to Nforce4 Ultra chipset (revision A3) kai den xrhsimopoiw kammia PCI, oute prokeitai. Ean se endiaferei eimai diatethimenos na sthn poulhsw se logikh timh.

Se kathe periptwsh kalh tyxh sthn epilogh sou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...