dkangel000039 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω το lowid που μου βγαζει σε highid???? @ Προσοχή DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. @Η συνδεση μου ειναι forthnet 384/128 pstn @modem crypto F200 usb adsl adapter
anti_mojos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω το lowid που μου βγαζει σε highid???? @ Προσοχή DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. @Η συνδεση μου ειναι forthnet 384/128 pstn @modem crypto F200 usb adsl adapter Εχω το ιδιο modem και αν εχεις κανει το τεστ αποκλειεται να εχεις low id.Γιατι απλα ολες οι πορτες ειναι ανοιχτες σε αυτο.Δες τι παιζει με το firewall σου αν εχεις.Παντως το παραπανω:You have a lowid. Please review your network config and/or your settings, το βγάζει οταν δεν μπορεις να συνδεθεις.Αν εχεις δυο πρασινα βελακια τοτε εισαι οκ και δοκιμασε σε καποιον αλλον server. Δες εδω:http://www.serverlist.info/ Edit:Μπορεις αν θελεις και σου το συνηστω ανεπιφυλαχτα να αλλαξεις τις ποτρες που εχει απο ορισμου το μουλαρακι, βαζοντας καποιες αλλες απο 10000 και πανω.
dkangel000039 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Παταω ανοιγμα αυτων των θυρων στο firewall των win xp και μου λεει οτι οντως εχουν ανοιξει και στο panda που ανοιγω αυτες τις γαμ@@@πορτες παλι οταν κανω ελεγχως των ports μου βγαζει TCP TEST FAILED. @ΕΠΙΣΗΣ Ευχαριστω για την ανταποκριση
dkangel000039 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Παταω απο τα settings του μουλαργιου ανοιγμα αυτων των θυρων(4662κ4672) στο firewall των win xp και μου λεει οτι οντως εχουν ανοιξει κτλ και στο panda που ανοιγω αυτες τις γαμ@@@πορτες παλι οταν παταω ελεγχως των ports μου βγαζει TCP TEST FAILED...resualting a low id ktl @ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ PANDA KAI TO FIREWALL ΤΩΝ WINDOWS ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ????? PLEASE ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΙA PORTS ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ SERVER ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ@αν βαλω πχ10100 κ 10200 θα δουλευει?εννοω υπαρχουν αυτες οι πορτες? Ευχαριστω για την ανταποκριση
dkangel000039 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Αλλαξα πορτες και παει πολυ πολυ καλυτερα με εσωσες.................. βεβαια ακομη ειμαι lowid αλλα κατεβαζω με σοβαρες ταχυτητες> thanksssssssssss!!!!!!!!!!!
anti_mojos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Παταω απο τα settings του μουλαργιου ανοιγμα αυτων των θυρων(4662κ4672) στο firewall των win xp και μου λεει οτι οντως εχουν ανοιξει κτλ και στο panda που ανοιγω αυτες τις γαμ@@@πορτες παλι οταν παταω ελεγχως των ports μου βγαζει TCP TEST FAILED...resualting a low id ktl @ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ PANDA KAI TO FIREWALL ΤΩΝ WINDOWS ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ????? PLEASE ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΙA PORTS ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ SERVER ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ Ευχαριστω για την ανταποκριση Περιεργο εγω δεν χρειαστηκε να δηλωσω καμια πορτα με το f200 στο firewall.Δοκιμασε οποια πορτα θελεις πανω απο 10000, δεν εχει σημασια ποια.Αυτο απο τις ρυθμισεις του e-mule κανε το.Μετα αν το firewall που εχεις σου ζητησει τι να κανει με το e-mule απλα πατα full access.
Godfath3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Tι αλλάζει αν βάλεις άλλα ports?Πχ εγώ που έχω τις default και δουλεύει μιά χαρά σε HighID θα δώ μεγαλύτερες ταχύτητες ή κάτι τέτοιο?
mastino Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ena palikari pou milaga prin ligo eixe to idio problima me to idio modem. to provlima lu8ike otan apenergopoiise to firewall twn xp. pantws akouw apo arketous oti to sygkekrimeno modem einai polu xalia.
anti_mojos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Tι αλλάζει αν βάλεις άλλα ports?Πχ εγώ που έχω τις default και δουλεύει μιά χαρά σε HighID θα δώ μεγαλύτερες ταχύτητες ή κάτι τέτοιο? Σιγουρα μεγαλυτερη ασφαλεια απο τις ηδη γνωστες σε ολους πορτες. Αλλαξα πορτες και παει πολυ πολυ καλυτερα με εσωσες..................βεβαια ακομη ειμαι lowid αλλα κατεβαζω με σοβαρες ταχυτητες> thanksssssssssss!!!!!!!!!!! Αν δεν εχεις HighID μοιαζει περιεργο να εχεις καλες ταχυτητες.Any way. ena palikari pou milaga prin ligo eixe to idio problima me to idio modem. to provlima lu8ike otan apenergopoiise to firewall twn xp. pantws akouw apo arketous oti to sygkekrimeno modem einai polu xalia. Ναι.Αν και το εχω ενα χρονο περιπου και δεν με παρουσιασε κανενα προβλημα. Ριξτε μια ματια εδω:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30535
Godfath3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σιγουρα μεγαλυτερη ασφαλεια απο τις ηδη γνωστες σε ολους πορτες. Κάτι άλλο σε σχέση με τις ταχύτητες όμως δεν αλλάζει!Έτσι δεν είναι?
dkangel000039 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 οταν λεω σοβαρες ταχυτητες εννοω πανω κατω total downlod 20kb/sec η μηπως δεν ειναι και τοσο καλες?????? παντως ακομη εχω lowid και το ενα βελακι στην υδρογειο ειναι κοκκινο
anti_mojos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Good.Να ξερεις πως μουλαρι και υπομονη ειναι πραγματα συνυφασμενα.Καλα κατεβασματα...
dkangel000039 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 στο τεστ που κανω με βγαζει lowid και το ενα βελακι στην υδρογειο ειναι κιτρινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.