SpirosSt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας παιδιά. Πριν από λιγες μέρες αγόρασα τον Acer 5622WLMi με τον Intel T2300. Έχει πάνω την ΑΤΙ Χ1300 η οποία έχει 128 ΜΒ αποκλειστικής μνήμης και μπορεί να φτάσει τα 512 χρησιμοποιώντας μνήμη συστήματος. Η ερώτηση μου είναι πως και από που ρυθμίζεται το πόση μνήμη 8α χρησιμοποιεί η κάρτα. Είναι κάτι που γίνεται αυτόματα ανάλογα με τις απαιτήσεις η το ρυθμίζει ο χρήστης? Ρωτάω γιατί πουθενά στο catalyst της ΑΤΙ δεν είδα να έχει κάποια σχετική ρύθμιση ούτε γενικά στα windows. Μόνο στο ΒΙΟS είδα να αναφέρει ότι η VGA memory είναι 128ΜΒ. Ξέρει κανένας τίποτα σχετικά? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samiotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 nai etsi einai opote xriastei gia efarmoges me apaitiseis pou den kaliptode me ta 128 MB tote trabaei apo tin mnimi allios den pernei ....liges tha einai oi fores pou tha sou tixei kati tetio afou ta 128 einai mia xara... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosSt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Ας ελπίσουμε να είναι έτσι παίδες γιατί δεν πολυπαίζω παιχνίδια και θα ήταν κρίμα να τρώει τσάμπα μνήμη. Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι ότι στα Display Properies-->Settings-->Advanced-->Adapter αναφέρει μονίμως ότι Memory Size: 512 MB. Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.