Προς το περιεχόμενο

τιμή μεταχειρισμένου gericom Pentium III

insomnias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έπεσε στα χέρια μου ένας μεταχειρισμένος gericom supersonic M6-T 1200 MHz Pentium III με 512 μνήμη, τον οποίο μπορώ να αγοράσω. Εχει όμως 2 προβλήματα:

1. το ανεμιστηρακι σταματαει μετά απο καποια ώρα

2. μερικές φορές ο ήχος τρεμοπαίζει (πχ στην εκκινηση ο ήχος των windows)

Εχετε καμιά ιδέα για λύση στα προβλήματα; Αξίζει να το αγοράσω το laptop και αν ναι σε τι τιμή;

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

έπεσε στα χέρια μου ένας μεταχειρισμένος gericom supersonic M6-T 1200 MHz Pentium III με 512 μνήμη, τον οποίο μπορώ να αγοράσω. Εχει όμως 2 προβλήματα:

1. το ανεμιστηρακι σταματαει μετά απο καποια ώρα

2. μερικές φορές ο ήχος τρεμοπαίζει (πχ στην εκκινηση ο ήχος των windows)

Εχετε καμιά ιδέα για λύση στα προβλήματα; Αξίζει να το αγοράσω το laptop και αν ναι σε τι τιμή;

Ευχαριστώ!![/quote']

αν ενδιαφερεσαι για μεταχειρισμενο pIII 650 mhz με 358 mbram post me. ειναι hp σε πολυ καλη κατασταση

Δημοσ.

για πες και σε μας ποιο κοστιζει καινουργιο με λιγα παραπανω απο 500

egw lew pws oxi,mporeis na breis kalytero kainourio me liga parapano apo 500
Δημοσ.

ase ta gericom.eixa ena gericom supersonic p4 2,4 kai xalase h karta grafikwn.apo thn aystria poy einai h antiproswpeia zhtagan 500+e gia neo mobo.

telika to poulhsa 160e sto flea kai yshxasa.einai xalia poiothta.zestenotan poly kai ekane polla problhmata.kalytera pare kati pio epwnymo.

Δημοσ.

χωρις ΦΠΑ οκ κατι γινεται αλλα επειδη δεν το αγοραζεις χωρις ΦΠΑ και διαβαζουν και ανθρωποι που δεν ξερουν και πολυ καλα τι γινεται ειναι κριμα να τον κανουμε τον ανθρωπο να αφησει αυτο που βρηκε για να παρει το καινουργιο με 500, και να μην το βρει ποτε του

http://www.e-2u.gr/products/products.asp?action=6&pid=7496&catid=7&subaid=130

Προφανώς εννοούσε ο συν-άϋπνος χωρίς το φπα...

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

καλη και η τιμη με 500 ? αλλα εδώ μιλαμε για κανα 200αρι μαξιμουμ.

και παλι δε θα άξιζε;

και για το πρόβλημα με το ανεμιστηρακι εχω την εντύπωση οτι φταίει ο μετασχηματιστής. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Ή γενικά μπορεί να παίζει τίποτα με το ρεύμα; Γιατι εχω παρατηρήσει οτι με μπαταρία δεν δουλεύει καθόλου το ανεμιστηράκι και επίσης, από τότε που έβαλα το μετασχηματιστή σε ένα παράθυρο κοντα και δεν ζεσταίνεται, το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικα.Οποτε ίσως να μην χρειάζεται να το αλλάξω σε περίπτωση που το αγοράσω.

Σορρυ αν ακούγονται κομπογιαννήτικα λιγο αυτά που λέω.

και κατι ακομα. Απο ανταλλακτικα θα έπιανε τίποτα αμα δεν εμενα ικανοποιημενος;

(Υπενθυμίζω: ΡΙΙΙ 1.1MHz, 512 RAM, 40GB HDD, DVD-CDRW, Floppy)

Δημοσ.

πολυ δυσκολα να επιανες τα 200 ευρω με αυτα

καλυτερα σιγουρεψε οτι δεν εχει κανενα σοβαρο προβλημα και μετα κανε την αγορα μην το αγορασεις το φορητο διπλο τελικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...