Fuel7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Poli kalispera se olous tous filous! To telefteo kairo exo arxisei na skeftomai na xrisimopoihso ta eksi programmata: 1.Norton Systemworks 2006 2.Norton goback 4 3.Norton Ghost 9.0 4.Microsoft Money 2005 Ksero oti ola tous einai teleios diaforetika metaksy tous,apla tha ithela na ksero gnomes apopseis kai tyxonidiaiterothtes ton proanaferthenton programmaton. Eyxaristo poli Manos
alerasta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 1.Norton Systemworks 2006 Μούφα η απόλυτη. Σαν να παίρνεις hummer γιά να πηγαίνεις στο περίπτερο. Πολύς όγκος, δυσκίνητο και δεν προσφέρει τίποτα που να μην υπάρχει σε άλλα πανάλαφρα αντίστοιχα προγράμματα. 2.Norton goback 4 Θεός (ε, καλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, είναι μονοπώλιο όμως, δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο). Με έχει γλυτώσει ουκ ολίγες φορές. 3.Norton Ghost 9.0 Ενα από τα δύο καλύτερα (κατά τη γνώμη μου), εξίσου καλό είναι και το αντίστοιχο της acronis. 4.Microsoft Money 2005 Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Δύσχρηστο στα εύκολα, εύχρηστο στα μέτρια, γιά δύσκολα δες και τα quicken και quickbooks.
vamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ti akrivws kanei to mmoney 2005?deiaxeirish esodwn exodwn?an nai tote gia atomikh xrish sinistw ena elliniko programma to "parades".
Fuel7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 evala to money 2005 proto kai einai poli oreo kai me volevei apistefta(peran to money iparxoun paromoia programmata?)To Norton Systemworks einai kommati grifos!!kai opos eipe kai o filo pio pano einai moufa megali,den to exo valei akoma!paromoia programmata me to Systemworks poia yparxoun?
Fuel7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ok kai ti parapano h isio kanei oson afora me ta Systemworks tou Nortona?
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Το tune up utilities βασικά μπορεί να "καθαρίσει" τα Win, να αλλάξει το interface τους κι έχει κάποια tweaks για τη μνήμη πχ. Έχω δοκιμάσει δεκάδες κατά καιρούς και τελευταία έχω καταλήξη σε αυτό. Αλλά δε νομίζω ότι κάνει την ίδιο δουλειά με το systemworks (αν δεν κάνω λάθος περιλαμβάνει και προγράμματα για θέματα ασφάλειας ή μήπως μιλάω για κάποιο άλλο πακέτο του norton; ). Παρόλα αυτά δεν σου το προτίνω μιας και όπως προαναφέρθηκε φορτώνει ένα βουνό κώδικα κάθε φορά που το χρησιμοποιείς χωρίς να χει κάποιο αντίκρισμα στην αποτελεσματικότητα.
Tsipan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Φίλε μου σημείωσε και τα εξής και από εμένα: 1.Norton Systemworks 2006 Αρκετά βαρύ και περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσει (σε σχέση με τη δουλειά που το θέλεις). 2.Norton goback 4 Αρκετά καλό!! Αξίζει να το δοκιμάσεις. Δεν μου έχουν αναφέρει δυσλειτουργίες. 3.Norton Ghost 9.0 Το χρησιμοποιώ και εγώ. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να κάνεις τη ζωή του Η/Υ πιο εύκολη, να το αφήσεις εγκατεστημένο αλλά να μην το αφήνεις να ξεκινάει κατά την εκκίνηση. 4.Microsoft Money 2005 Ανάλογα με το πόσες ώρες είσαι διατεθημένος να σπαταλήσεις για να το ρυθμίσεις και να βάλεις μία βάση δουλειάς και ανάλογα με το πόσο διατεθημένος είσαι να το ενημερώνεις κάθε τόσο και το παραμικρό!!! Αυτά... Καλή συνέχεια...
kazantzidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Norton GoBack: To evala mia fora prin apo 1 xrono, phga na to bgalw kai de mporousa... etsi ekana format. Olo provlhmata eixe. Anti gia kalo... me ekane na kanw format... Proteimw Deep Freeze. Kalitero gia mena.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.