Προς το περιεχόμενο

To pc μου κάνει upload χωρίς να το θέλω....!

makis_kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία παρατηρώ ενώ έχω ανοιχτό το DU Meter, ότι το Pc μου κάνει Upload με 8Kb μέσο όρο ανα τακτά χρόνικά διαστήματα για 2-3λεπτα!

Έχω τρέξει Ad-Aware SE Personal, Microsoft AntiSpyware αλλά δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο μέσα στο pc μου. Είναι ανοιχτά Norton Antivirus 2006 - Zone Alarm. Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ότι το Zone Alarm στέλνει πληροφορίες για τον υπολογιστή μας σε διάφορους Servers εν αγνοία μας φυσικά. Λέτε να κάνουν τίποτα τέτοιο και τα υπόλοιπα προγράμματα?

Δημοσ.

Ενα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό που μπορείς να κάνεις. Όταν διαπιστώσεις ξανά ότι συμβαίνει αυτό, άνοιξε ένα παράθυρο DOS (start => run => γράφεις cmd και πατάς enter) και γράψε netstat -a.

Θα δείς τι συνδέσεις έχει κάνει εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής σου και θα δείς με ποιόν συνδέεται και κάνει upload. Είναι πιθανό κάποιο πρόγραμμα να ψάχνει για updates εφ' όσον δεν έχεις spyware και ιούς.

Δημοσ.

με netstat -a -b

βλέπεις ποιά .EXE εχουν ή περιμένουν συνδεσεις

και με

netstat -a -b >mytest.txt

ta rixneis se ena arxeio gia eykolotero diabasma

Αν δεις και το svchost.exe, θελει περισσοτερο ψαξιμο γιατι μπορει οποιοδηποτε Service να κανει συνδεσεις μεσα απο το svchost

--

βεβαια ηδη εχεις firewall, οποτε μπορεις να απαγορεψεις τα παντα, και να περιμενεις να σε ξαναρωτήσει αυτο το μυστήριο οταν χρειαστεί ξανα σύνδεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...