Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω ξαναρυθμίσει προγράμματα τύπου thunderbird.Πώς το κάνω?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνετε,θέλω να ρυθμίσω το Thunderbird,έτσι ώστε να παίρνω τα e-mail μου εκεί.Οι λογαριασμοί που θέλω να έχω είναι ένας στο Hotmail,ένας στο Yahoo και ένας στο Gmail.Κάποιος μου είπε να χρησιμοποιήσω IMAP και όχι POP3,για να μη μεταφέρονται τα e-mail στον υπολογιστή και σβήνονται από το λογαριασμό μου.Αυτό με βολεύει,γιατί δεν βλέπω μόνο από έναν υπολογιστή τα e-mail.Πώς μπορώ να το ρυθμίσω?Βοηθήστε ρε παιδιά,γιατί βαρέθηκα να μπαίνω σε ένα σωρό site για να ελέγχω τι μου έρχεται...

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Χμμμ... Από Hotmail δε γίνεται, η μαμά MS το επιτρέπει μόνο επί πληρωμή εδώ και 1 χρόνο περίπου αλλά και πάλι πρέπει να χρήσιμοποιείς Outlook/Express (ξέρεις αυτό με τα σοδομισμένα καρπούζια), το κεραυνοπούλι δεν το αφήνουν. Για το Yahoo δε ξέρω, δεν έχω ακόυσει τίποτα. Το gMail έχει αναλυτικές οδηγίες μόλις κάνεις login, στο options ή advanced νομίζω. Για παραπάνω πληροφορίες, περίμενε κι άλλες απαντήσεις.

Δημοσ.

Υποστηρίζει πλέον και web mail λογαριασμούς.Ψάξε για τα εξής extenions:

web mail-0-8-1-i1.xpi, hotmail-0-9-2.xpi. Υπ όψιν μπορεί να υπάρχουν και πιο νέες εκδόσεις.

Δημοσ.

Για να μην σου σβήνει τα mail από τον server, υπάρχει η ρύθμιση leave messages on server στα properties του λογαριασμού που έχεις φτιάξει. Για τις διευθύνσεις των server κοίταξε στο Help αφού κάνεις login δεν τους θυμάμαι απ' έξω.

Για λογαριασμούς hotmail πήγαινε στο http://webmail.mozdev.org/ και κατέβασε τα extensions που είπε ο geop.

Δημοσ.

Ωραία,τα κατέβασα και τα εγκατέστησα τα extensions!Τώρα πώς το ρυθμίζω για τους λογαριασμούς Hotmail,Yahoo,Gmail?Είμαι τελείως άσχετος από τέτοια προγράμματα παιδιά,γι'αυτό ρωτάω πολλά!Συγχωρήστε την ασχετοσύνη μου!!!

Δημοσ.

Όσον αφορά το hotmail πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που έχει το site που κατέβασες τα extensions. Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς, πας στο File => New => Account για να τους φτιάξεις. Χρειάζεται να ξέρεις τις διευθύνσεις incomming και outgoing server. Αυτά θα τα βρείς στο site του Yahoo και του gmail. Έχουν και τα 2 αναλυτικές οδηγίες για τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να κάνεις.

Δημοσ.

Κατάφερα να δουλέψω το Gmail και το Yahoo,αλλά το Hotmail όχι,γιατί μου ζητάει να βάλω localhost και domain και δεν ξέρω τι να βάλω εκεί!Τι βάζω εκεί λοιπόν?

Και άλλη μια απορία!Στην αριστερή στήλη που βγάζει τους λογαριασμούς,μου βγάζει μόνο ένα που λέγεται "τοπικοί φάκελοι" και όταν πατάω να έρθουν τα e-mail μου έρχονται και του Yahoo και του Gmail στο εισερχόμενα όλα μαζί και γίνεται χαμός!Γίνεται να τα ξεχωρίζει και να μην τα στέλνει τόσο χύμα?Πώς θα το κάνω?

Έχω βάλει μια φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ!

post-2567-129062929705_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να δημιουργήσεις ξεχωριστό φάκελο για κάθε account πήγαινε στο tools->account settings.Στη οθόνη server settings (του κάθε λογαριασμού) έχει κάτω δεξιά μια επιλογή advanced.Εκεί βρίσκεται η επιλογή που ζητάς.

Στην ίδια οθόνη για λογαριασμό hotmail βάλε server name:local host.

Δημοσ.

Ωραία!Το έφτιαξα αυτό για τους ξεχωριστούς φακέλους.Όμως το hotmail ακόμα δεν το έχω καταφέρει!Η ασχετοσύνη μου δεν έχει όρια μου φαίνεται!Τι έχω κάνει λάθος?Μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους "Άρνηση σύνδεσης με τον localhost"!Γιατί?

Υ.Γ.:Πάτησα localhost στον firefox και μου έβγαλε "It works!".Μετά πάτησα localhost στον Konqueror και μου έβγαλε το configuration του router μου!Λέτε να φταίει το router που δε δουλεύει το hotmail?

post-2567-12906292971_thumb.jpg

post-2567-129062929712_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις των extensions που έβαλες (tools->extensions->options). Κάπου εκεί πρέπει να γίνεται η μ@#%$κία.....

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει,αλλά παρατήρησα κάτι!Στη φωτογραφία που επισυνάπτω θα έπρεπε να είναι όλα enabled,αλλά σε μένα έχουν error.Γιατί?

Επίσης παρατήρησα ότι στο Yahoo,όταν κατεβάζω τα e-mail στο Thunderbird,μου σβήνονται στο λογαριασμό μου!Γιατί?Γίνεται να μη σβήνονται?Στο Gmail,δεν σβήνονται!

post-2567-129062929718_thumb.jpg

Δημοσ.

Δίπλα στην καρτέλα που δείχνει η φωτό, υπάρχει μια άλλη που λέει enable. Είναι τσεκαρισμένα τα αντίστοιχα κουμπιά εκεί;.

Επίσης στο account settings->server settings (για το λογαριασμό του yahoo) υπάρχει μια επιλογή leave message on server. Πρέπει να είναι τσεκαρισμένο.

Δημοσ.

Ωραία,το έφτιαξα για το Yahoo!Στην καρτέλα είναι τικαρισμένα το POP και το SMTP,αλλά όχι το IMAP(το οποίο όμως δεν το χρησιμοποιώ).Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Και τα ports άλλαξα και στο router τα ενεργοποίησα ώστε να αφήνει την μετακίνηση δεδομένων από τα αντίστοιχα ports,αλλά τίποτα!Ελπίζω να μην φταίει το Linux γι'αυτό,γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει πιθανότητα το λειτουργικό να κλείνει τα ports κάτω από το port 1024.Αλλά και πάλι έβαλα ports μεγαλύτερα από 1024,που πάλι δε μου δούλεψαν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...