satyre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια για υπερχρονισμο του επεξεργαστη αναγκαστηκα να βραχυκυκλωσω το bios γιατι ο υπολογιστης δεν ξεκιναγε. το προβλημα που ακο0λουθησε ηταν οτι με την παραμικρη διακοπη ρευματος εκουσια η ακουσια, εστω και λιγων δευτερολεπτων το bios επανερχόταν δε default και επρεπε να ξανακανω τιε σωστες ρυθμισεις. μαλλον ηταν προβλημα στην μπαταρια σκεστηκα και εγγραψα στο φορουμ. η ενδειξη τασης που μου εδειχνε στο bios ηταν 2,68 Volt. μου απαντησαν οτι είναι χαμηλη και μαλλον πρεπει να αλλάξω μπαταρια. κατι δεν μου πηγαινε καλα αφου η μπαταρια ηταν λιγων μηνων. την τελευταια βδομαδα χωρις διακοπη τροφοδοσιας γινοτανε το ιδιο οποτε αναγκαστηκα να ανοιξω το pc. μετρησα την μπαταρια με πολυμετρο και ηταν 3,08 Volt και οχι 2,68 που μου έδινε το bios. οποτε η μπαταρια μαλλον δεν ειχε προβλημα. την ξαναβαλα και ειπα οτι μαλον χρειαζεται επισκεψη στο πλαισιο. τωρα ομως τα παντα λειτουργουν κανονικα ενω το bios μου δινει παλι 2,68V ταση μπαταριας. μπορειτε να μου το εξηγησετε; και γιατι το βιος μοι δινει λαθος ενδειξη; τωρα πως δουλευει με την ιδια μπαταρια;(χτυπα ξυλο)
giorgos th. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 den dokimazeis kana bios update mpas kai lithei to provlima?
satyre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 μα το προβλημα λυθηκε αλλα με ανορθοδοξο τρόπο. Μυστηριες αι βουλαι των πισιων.
giorgos th. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 lithike..pos lithike..mporei na sto ksanakanei aurio as poume. dokimase to mipos lithei mia kai kali.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.