geioannou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 υπαρχει στα win ενσοματομενο ftp,οπως το remote desktop εαν ναι ξερει κανεις πως σεταρετε?
kitsos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 ?? ftp client i server? kai ta dyo yparxoyn... to ena einai poly aplo ... pas sto command prompt kai grafeis ftp ipaddressionomapoythesnakaneisftp oso gia ton server apo to control panel add remove programs...windows components mesa ston IIS exei ton ftp server. oso gia to settarisma... apla koitas to help twn windows... epeksigimatikotato
geioannou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 επειδη δεν εχω ιδεα υπερχουν καποιες πιο αναλητικες εξηγισεις?????
DIMERR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Boreite na xrisimopieisete ton internet explorer gia ftp client aplws anti gia http bazete ftp
geioannou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 ζητω συγνωμη,δεν εδωσα σωστα να καταλαβαιτε τι θελω. θελω να κανω το PC μου FTP SERVER !!!
vagpap Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ. Το άρθρο είναι για Windows 2000 αλλά η διαδικασία για XP είναι ίδια.
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 ΙΙS..πολυ απλα!!!οπως περιγραφτηκε σωστα...!
StavrosD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Start--> Control Panel--> Add or Remove programs--> Add/Remove windows components--> διπλό κλικ στο internet Information Services ή μονό κλικ και details--> επιλέγεις το File Transfer Protocol (FTP) Service) Πατάς ΟΚ διαδοχικά στα παράθυρα μέχρι να φύγουν. Θα σου ζητήσει σε κάποιο σημείο το CD. Θα σου δημιουργήσει στον δίσκο των windows έναν κατάλογο inetpub, μέσα στον οποίο θα έχει έναν άλλο κατάλογο για ftp Για να διαχειριστείς το ftp κάνεις δεξί κλικ στο "My Computer", manage, Services & Applications, Default FTP Server
geioannou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 δεν βρεισκω το defalt FTP server..... επισεις μολις.......το βρω πως ξεκιναω απο καποιο αλλα pcνα βρω το δικο μου???
StavrosD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει, και δεν έχω πρόχειρο το δισκάκι των windows να το εγκαταστήσω. Ίσως να μην λέει default FTP server, αλλά κάτι αντίστοιχο Κάνε δεξί κλικ πάνω του, new..., virtual directory (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγονται οι επιλογές), και κάνεις browse για τον κατάλογο. Στην συνέχεια οι άλλοι το βλέπουν βάζοντας: ftp://(το IP soy)/(όνομα virtual directory)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.