Προς το περιεχόμενο

PLZ HELP FATAL problem με τα ΧP

nickpulse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον απο που να αρχίσω, τα έχω δει όλα κολλυόμμενα.

Πάντα όταν έπαιζα κάποιο game έτρωγα randomly συχνά BSOD (έχω καινει και το ανάλογο post ---> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133786)

Εδώ και μερικές μέρες όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο.

Ενώ είχα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, drivers,memtest, IRQ conflicts, μετά απο το update sto bios έφαγα το τελευταίο blue screen που έχω δεί μέχρι στιγμής και απο τότε αντί γιάυτό τρώω μια ωραία black screen, κανω manual restart και μετα τα windows den ξεκινάνε γιατί βρίσκουν τα αρχεία του συστήματος(νομίζω κάτι με για config λέει) corrupted και μου λέει να κάνω repair απο το windos cd. Κάνω repair αλλά μετά βρίσκει 500 errors και μαμιέται το συμπαν. Έτσι απεγνωσμένα κάνω restore το image του Νορτον και παίρνω καινούριο σύστημα σαν τελευταία λύση.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει 2 φορές αυτή η κοροϊδία και δεν αντέχω να συνεχιστεί αυτό το βιολί.

PLZ HELP είμαι σε απόγνωση......

Δημοσ.

oxi mono..apegathistis tis usb siskeves KAI ta hub mazi.an einai ok,tote kakogrammenos driver.vazeis mia mia tis siskeves,kai opou kanei provlima,katevazeis neo driver.ektos kai an de ginei douleia,opou kai einai hardware apo kei kai pera.

Δημοσ.

Λοιπον, μετά απο 1 γερό φορμάτ έφαγα πάλι μπλε οθόνη και πάλι δεν μπορούσα να μπω windows γιατι έβρισκε corrupted τα αρχεία του /config/system. Υποψιαζόμουν οτι εφταιγε το update tou bios γι'αυτό...

Οπότε φορτώνω το ghost image που είχα κρατήσει, κάνω flash το παλιό bios και κάνω τη μαγική κίνηση...!! Βγάζω το usb mouse και με έναν αντάπτορα το βάζω στην PS/2. Απίστευτο!! Αυτό έφταιγε!!!! Μα είναι δυνατόν? Μέχρι τώρα games χωρις μπλε οθόνες. Ελπίζω δηλαδή γιατί μετά θα κρασάρω εγώ ο ίδιος :P

Θα ήθελα να ρωτήσω και το εξής : Εχω Sp2 που υποστηρίζουν το usb v2.0 fast speed αλλά πουθενά στo device manager δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για usb 2. Λογικά δεν θα έπρεπε?

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα replies και τη βοήθεια που δώσανε

Δημοσ.

Τσέκαρε τον δίσκο με το spinrite (έχει και δωρεάν έκδοση).

Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο του δίσκου (ναι, το ξέρω, είναι παράλογο. Έλα όμως που είχα πρόβλημα κάποτε και έφταιγε αυτό!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...